Hårpleje

Sådan behandler du delvist hår skaldethed

Pin
Send
Share
Send


Ofte tanke på partisk hårtab gør folk stresset. Dette kan ske på grund af forskellige årsager. En person, som ikke har en hygiejnisk tilstand for toppen, kan opleve dette. Interne årsager kan være mangel på ordentlig ernæring eller unormale hormoner, som er ret almindelige selv hos teenagere. Dette kan også skyldes mangel på ordentlig hydrering. For folk, der bruger for meget junk food, kan de også stå over for disse typer problemer.

Hjem Remedies for Delvis Balding Hair:

Her er en simpel hjemmemedicin behandling for at undgå hår skaldethed.

1. Yoga og øvelser:

Ofte gør nogle strækøvelser, der gør blodstrømmen bedre til hovedet, hvilket kan være ganske nyttigt. Medicin kan også hjælpe med at berolige sindet og føre til sænkning af stress.

2. Æg, Neem, Yoghurt og Citronsaft:

Strengene er lavet af proteiner og også flager kan helbredes, hvis en æggepakke fremstilles. Den citronsaft, der er friskpresset, kan være meget god til glans og også til behandling af svampeproblemer.

3. Hot Oil Hair Massages:

Der findes forskellige typer olier som oliven, canola, kokos og mandel, som er kendt for at være meget hjælpsomme til at behandle disse typer problemer. Disse kan også være gode for personer, der har mangel på cirkulation eller som forbliver i stress. Når disse er taget tilstrækkeligt og derefter opvarmet over varmt vand, kan de derefter anvendes, når disse er af passende temperatur og ikke meget varmt. Disse kan masseres i ca. 20 minutter, og så kan en turban bruges til at lukke varmen. Disse kan derefter vaskes af med et mildt rengøringsmiddel.

Se mere artikel: Sådan Stop Frontal Hårtab

Lægemidler til hår skaldethed: -

Ofte anbefales medicin, som kan være af forskellige typer afhængigt af patientens undersøgelse, som normalt udføres. Hvis en person ønsker at vide om tilstanden, kan de gå til specialklinikker, der kan give disse typer af ydelser.

Der er forskellige typer kirurgiske procedurer, der kan følges. Disse dage kan der også være nogle midlertidige procedurer som vævning. Her er der midlertidige falske udvidelser. Disse er ikke permanente, men kan være en god løsning for folk, der vil være budgetbegrænsning og heller ikke ønsker at få nogen operationer.

Se mere artikel: For tidlig hårtab hos teenagere

Hvis en person har det overkommelige at gå til en transplantations- eller ekstraktionsmetode, kan det være en dyr løsning. Dette behøver ikke kun for meget penge, men det er også ret smertefuldt. En anden faktor, der bør overvejes, er, at jo flere mængder af transplantater der er nødvendige for en mere omfattende dækning, er proceduren så dyr. Resultaterne er heller ikke ens for alle patienterne. En patient skal korrekt diskutere, om der er andre muligheder, der kan rådes før denne type proces.

Dette er også ret smertefuldt. Resultaterne varierer fra individ til person. I de fleste tilfælde er ca. 6 follikler eller i ekstreme tilfælde mere end omkring 42 af disse taget fra ryggen, og der foretages punkteringer på de frontale portioner, hvor disse indsættes eller plantes. De populære metoder er spaltmetode, eller det gøres også med dette.

Disse er populære såvel som en anden metode er der for ekstreme tilfælde, hvor hovedbund restaurering er gjort ved at sy og trække tættere de områder, der stadig har tykkelse til at dække det område, hvor tabet har fundet sted. Disse kan efterlade ardannelse og er ekstremt dyre. Derfor bør disse være gennemtænkte, inden de bliver færdige. Også disse skal for det meste være permanente.

Se mere artikel: Hårpatches Behandling

Pin
Send
Share
Send