Skønhed og mode

Sådan bruges Amla til hårvækst og hårfald?

Pin
Send
Share
Send


Amla eller almindeligvis kendt som indisk stikkelsbær er en magisk frugt, der giver en række fordele for hår, hud og krop. Det har en stærk antioxidantegenskab og er en rig kilde til Vitamin C. Amla er blevet brugt siden oldtiden som en naturlig ingrediens for at forbedre hårets styrke og glans. Regelmæssig brug af amla nærer hår, stimulerer vækst, styrker hårsækkene og forhindrer skæl og splittede ender. Desuden er det også nyttigt at forebygge hårtab og for tidlig graying af håret.

Amla kan drage fordel af hår på flere måder. Her er hvad du kan gøre dagligt for at se amlafordele for hårvækst.

 1. Spis en hel amlafrugt eller tag et glas frisk amlajuice for at få lange og lustøse lus. Tilføjelse af amla juice til din daglige kost hjælper ikke kun med at stimulere og styrke hårvækst, det øger også dit immunforsvar.
 2. Amla pulver kan laves ved at male frugten og bruges også i forskellige hjemmemekanismer til forbedring af hårvæksten. Amla hårpakker er lavet ved hjælp af amla pulver og andre naturlige ingredienser, der fungerer som balsam, bringe glans til dine tresses.
 3. Amlaolie til hårvækst er en anden effektiv måde at genoprette hårets vækst på. Det er kendt at indeholde alle de essentielle fedtsyrer, der hjælper med at stimulere hårvæksten. Det styrker også folliklerne indefra.

Hårfald er et af de mest almindelige problemer ved forkølelsen. Mens årsagerne kunne være alt fra stress til svage follikler, er det sikkert ikke en god ting at vågne op til en flok lås på din pude. Ligesom din krop har dit hår den fortjente dosis næringsstoffer til at genopbygge sit udseende og til vækst. Amla er kendt for at helbrede hårfaldsproblemer og permanent styrke hårlåse og follikler ved kontinuerlig brug. Tag et kig på, hvad det gør.

Sådan bruger du Amla til hårvækst?

Amlaolie er meget effektiv til at øge hårvæksten. Dette sker på to måder.

 • Massage forsigtigt amla håret olie på hovedbunden. Dette øger blodcirkulationen og strømmer til hovedbunden og hårrødderne.
 • Denne hovedbundsmassage vil stimulere de sovende hårsække og derved gøre plads til ny hårvækst.
 • Eller amla olie er masseret langs hårets længde.
 • Dette regime lås fugtigheden inden for hårstrengene. Den forseglede fugt holder så håret smidigt og smidigt for at forhindre brud.

Hvordan virker Amla på hår?

Amla er kendt for at forhindre tidlig graying. Ifølge ayurveda sker for tidlig hårgravning ofte på grund af forekomsten af ​​overskydende pitta på din krop. Du kan vide, om du har det ved at kigge efter tegn som hududslæt, mavesår, overdreven kropsvarme og halsbrand. Her er hvordan amla kommer til redning! Amla juice er et naturligt kølevæske, og dermed reducerer disse symptomer og også graying. Frugten er også kendt for sine gavnlige helbredende egenskaber, der hjælper med at opretholde et godt helbred i din hovedbund. Det er antibakterielt, antimikrobielt og holder hovedbundsrelaterede sygdomme og skæl væk helt og dermed efterlader dig bedre hår.

Amla er en god hårbalsam og nok en af ​​de ældste. Det er kendt at betingelse, nære og tilføje skinne til dit hår. På den måde kan det rense snavset fra dit hår og klare det godt. De resultater, du ser, vil attestere for sin godhed.

Amla hårpakker er en anden måde at sætte dem i god brug. Amla juice til hårfald har også vist sig at give positive resultater.

Se mere: Bedste Urter For Hårtab

Hvordan man laver Amla olie til hår?

Amlaolie kan nemt laves hjemme. Det kan fremstilles ved at bruge frisk frugt eller amla pulver. Amla pulver til hårvækst er det mest almindelige middel, der anvendes af mange mennesker derude. Begge disse er let tilgængelige hos enhver købmand.

Amlaolie Fra Frugt:

 1. Skær amlafrugten i små terninger og lad det tørre helt ud.
 2. De tørrede amla bits blandes derefter med fenegreek frø og ricinus eller kokosolie for at danne en tyk og glat pasta.
 3. Varm denne blanding i en pande, indtil den bliver brun. Sørg for, at denne blanding ikke brænder og fortsæt omrøring kontinuerligt.
 4. Når det er afkølet, sigt denne blanding og overfør olien i lufttætte beholdere. Denne amlaolie kan bruges sikkert i to uger.

Se mere: Hvidløg til hårtab behandling

Amla olie fra pulver:

Den hurtigere måde at forberede amlaolie på bruger amla pulver.

 • Start med at suge amla pulveret i varmt vand natten over.
 • På dag 2 tilføjes fuglefrøfrø og olie til denne blanding for at danne en pasta. Du kan enten bruge kokos eller olivenolie efter din egnethed. Din amlaolie er nu klar til brug.

Anvendelse og brug:

Amla olie bruges på håret begge veje, som behandling før shampooing og som eftervask.

 1. Når du bruger før shampoo, masser amlaolien på dit hår natten før du shampoo. Lad olien forblive på dit hoved, mens den aktivt absorberer de væsentlige næringsstoffer.
 2. Du kan også anvende amlaolie på håret samme dag og følg dette med en håndklædebehandling. Lad det stå i omkring en halv time og skyl det grundigt. Ved brug af en balsam eller tætningsmiddel kan en meget lille mængde amlaolie påføres det vaskede, tørre eller fugtige hår. Dette hjælper med at blødgøre dit hår og lås også i den nødvendige fugt.

Amla i din kost:

Medtag amla i din kost hver dag. Spise amla til hårvækst virker også fint også. Mens amla er sur på grund af tilstedeværelsen af ​​C-vitamin, er det denne essens, der gør amla så gavnlig. Amla i din kost holder din krop væk fra mikroberens radar. Det betyder mindre hår falder på grund af den næsten ingen skæl invasion. En nem måde at bekæmpe hårfald på?

Se mere: Ginger for hårtab

Fordelene ved Amla er mangfoldige. Det er en fremragende ingrediens til at øge hårvæksten og opretholde helbred i kroppen. Så når du får øje på amla næste gang, tænk videre ved at bruge det som en syltede forberedelse!

Nu har vi diskuteret fordelene allerede; lad os tale om bivirkningerne.

 1. Med hensyn til dit hår kan du være sikker på, tage saften, olie, pickle den op som mad, alt det vil efterlade dig med perfekte låse til
  skryte af. Husk ikke at have amla eller bruge det, når du lider af forkølelse. Da amla faktisk er en kølevæske af naturen og tager det kan gøre din kulde og hoste værre.
 2. I tilfælde af forkølelse, prøv amla med sort peber og honning, og du vil stadig se det samme resultat uden at blive kompromitteret.

Stikkelsbær til hår har aldrig undladt at give dig det flotte og smukke hår, du altid har ønsket. Uanset om amla pulver til hårvækst eller amla juice til hår er fordelene stort set de samme. Den eneste forskel er, hvordan du kan lide at tage den. Alternativt er der også amla hårmask og amla hårpakker, som du kan prøve, når du har meget tid. Uanset hvad det er, skal du sørge for at bruge dem dårligt.

Så næste gang du ser noget, tag et dusin eller mere!

Pin
Send
Share
Send