Yoga

Akarna Dhanurasana (Archer's Pose) - Sådan og fordele

Pin
Send
Share
Send


Yoga har været i de traditionelle rødder siden for evigt. Fra vores bedsteforældre til generationen udover har yoga altid været en letvægtsform for at opretholde en sund krop, mens de udfordrer psykiske forstyrrelser. I de seneste år har yoga imidlertid taget en helt ny form, der modvilligt adskiller sig i en helt ny kategori af fitness og motion. Yoga er ikke kun en beriget form for at holde en mental stabilitet og ro i dit sind, men på samme tid er en god fitness rutine. Blandt de mange dagens yogastilling vil blive kaldt Akarna Dhanurasana eller skydebøjningen udgør.

Hvordan gør man det?

Dette er en sjov arbejdsstilling, der henter sit navn fra at udgøre sig selv, hvor dine ben udgør en simpel bøjet bue klar til at blive skudt. Selv om det kan se simpelt ud, skal du altid huske på, at disse positioner til en nybegynder kan være svært at opnå, og når man opnår for meget kraft, kan det resultere i urolig muskelsmerter eller nervepiring. Denne øvelse har ingen ordentlig vejrtrækning efterfølger. Gennem øvelsen er opgaven at udføre den givne stilling, mens du koordinerer med din krop om, hvordan du holder vitalerne normale gennem en række dyb vejrtrækning.

Start med at sidde på en mått, ryg og nakkestilling og lige, mens du sidder med dine ben strakt ud foran dig. Tag nu en dyb indånding og begynd at bøje et af dine ben fra knæet og bøje dem udad, som du gør. Indåndingen forud for dette behøver ikke betyde, at du skal holde vejret som du kan lade det gå på det øjeblik. Bøjning det bringe dit ben helt til dit ansigt, holde tåen og med den anden hånd nå ud til det andet ben, som stadig skal være lige og ud strakt. Grib på tå og lås positionen, hvor du udøver en dyb vejrtrækning. Dit bøjede ben skal være parallelt med dine ører, men bøj ikke margen fuldstændigt. Når du løber ned, slip dit ben til den oprindelige position og start med den anden side.

Se mere: Karnapidasana Yoga

Hvordan hjælper det os?

  • Dhanurasana eller skydebøjning er kendt for mange legemsfordele, hvoraf en er styrkelse af maves muskler. Normalt når du skulpturer dig selv i en bue, er der pålagt pres på abdominalområdet. Din krop, der bekæmper dette pres, hjælper dig med at holde din mave stærk. Det er sådan, du kan hjælpe fordøjelses- eller tarmproblemer bare ved at have en stærk mave.
  • Dette er en god øvelse for kvinder, der lider af menstruationsproblemer, hvor underlivets muskel, der rummer æggestokken, også bliver udøvet i købet. Dette strækker sig ud af æggestokkene og gør det fleksibelt. Men udfør ikke dette, mens du går igennem din menstruationscyklus.

Se mere: Yoga Åtte Vinkel Stille

  • Mens du grotter din krop i en skydebue, bliver din marv og rygmuskler strakt og snoet og derved åbner knobene i musklerne. På denne måde kan du sikre en ryglidspolitik i din krop. Strækningerne og vendingerne virker godt ud ved at gøre rygmusklerne fleksible.
  • Laveste ryg fleksibilitet er endnu en velsignelse, som vi kan få fra denne asana, hvor lår- og kalvemusklerne igen bliver testet af fleksibilitet.
  • Hvis jeg siger, at denne yoga er direkte relateret til at nedsætte din depression over tid, vil du stille spørgsmålstegn ved erklæringen. Men vi har også et bevist svar på det også. Den gamle kineser troede på frie flow af qui (chi), som er energi gennem kroppen, som er direkte relateret til din mentale tilstedeværelse. Med denne asana bliver knude og forhindringer i din krop undvigget, og sørg for, at din qui flyder uden nogen hindring.

Se mere: Adho Mukha Vrksasana

Billeder Kilde: 1,

Pin
Send
Share
Send