Hårpleje

15 fantastiske anvendelser og fordele ved rosenvand

Pin
Send
Share
Send


For at gøre din hud og hår meget smuk, sund og smidig eller stærk, behøver du ikke bruge penge eller for meget af det på skønhedsprodukter, ikke når rosenvand er billigt og let tilgængeligt. Rose vand kan rense dit ansigt, tone det og kan bruges som et astringent eller et fugtgivende middel også, så spar dine penge og stop med at købe mineral kemisk induceret kosmetik, der kun gør mere skade på lang sigt end godt. Vi vil gerne give dig nogle oplysninger om, hvordan rosenvand kan være nyttigt for dig, så vær venlig at læse videre og være velinformeret om det samme.

Rose Water Fordele og anvendelser:

Rosevandet har altid været en favorit blandt dem, der ønsker smuk og fejlfri hud. Der er dog masser af andre fordele ved rosenvand, der er knyttet til dig.

1. For renset og frisk hud:

Godmorgen alle, tid til ansigt rensning, og denne gang vil vi bede dig om at sprøjte nogle rosenvand på dit ansigt. Det ville straks forfriske dine sanser og gøre dig glad også. Du kan også suge bomuldskugler i rosenvand og holde det i køleskabet natten over. Næste morgen, ryd dit ansigt ved hjælp af dabs og se hvordan din hud vil takke dig. Alt snavs og snavs ville blive fjernet, dit ansigt ville lugte som himlen og din glød ville fange mange øjne hele dagen rundt.

Se mere: Byg vandfordele

2. Toning Benefits:

Tone dit ansigt med rosenvand hver dag, gør det to gange om dagen og se hvordan du får komplimenter for den skønne baby bløde ansigtshud. Tilsæt en klemme kamfer til rosenvandet, og det kan være den bedste toner, du kan få til din hud. Sammensætningen ville holde hudproblemer i skak og også bekæmpe oiliness også. Hvis du vil, kan du tilføje et strejf mynte og anvende det på de berørte områder også. Gør det her hver dag vil hjælpe bumser falde af før, og også markerne vil ikke blive på huden. Lav en urte ansigt pakke med rosenvand, citronsaft, fullers jord og en lille honning. Påfør pakken på dit ansigt og hold det i en halv time. Vask pakken med koldt vand, og dette vil hjælpe med at kurere bumser og mærker på ansigtet.

3. Behandling af pletter:

Blemishes også kan behandles ved hjælp af koldt rosenvand. Lav en pakning med koldt rosevand, agurkesaft, ostemasse og sandeltræpulver. Sæt pakken på ansigt og hals og hold den i en halv time. Denne pakning vil hjælpe med at lette huden og fjerne eventuelle former for pletter også. Selv acne mærker, pigmentering og mørke pletter ville blive fjernet. I stedet for at bruge almindeligt vand kan du nu bruge rosenvand til ekstra fordele. Rose vand, når det tilsættes til tomatjuice og påføres ansigtet, kan bruges som solbruntefjerner.

4. Fugtighedsfremmende egenskaber:

For at fugte eller fugtiggøre huden kan glycerin tilsættes til rosenvand sammen med sandeltræpulver. Anvendelse af pakken på ansigtet i en halv time ville hjælpe med at vende eller sænke aldringsprocessen og angrebene fra frie radikaler. Selv hvis du har bums, dab vandet på dem og irritationen ville ophøre, fjerne udslæt også. Alternativt kan man tilføje basilikeblade til rosenvand og dybfryse det. Brug den faste frosne sammensætning og tør ansigtet to gange eller tre gange om dagen, det hjælper med at helbrede huden fra problemer som akne, forbrændinger, ar, pigmentering og mørke pletter også.

Se mere: Vandanvendelser

5. For The Perfect Pout:

For at læberne skal se rødlige og sexede, skal du bruge rødbedsaft med rosenvand og anvende to gange om dagen på dine læber. Du kan også blande en lille bi voks og rosenvand med gulerodspasta og fryse, anvend dette på dine læber om natten og vask det ud næste morgen, rosenrøde læber sikret om en måned.

6. Forebyggelse af skade fra UV-stråler:

Solens skadelige UV-stråler ødelægger ikke kun huden, men beskadiger og tørrer også håret. Dette gør tressene kedelige og ubehagelige, hvilket er grunden til at lave en hårpakke og anvende det er et must. Rose vand, når blandet med vitamin E olie eller enhver æterisk olie efter eget valg, og masseres dybt ind i hovedbunden ville gøre vidundere. Gør dette tre gange om ugen og hold det natten over, hvis du ønsker det. Vask det af næste morgen med koldt vand. Dit hår ville være blødt, skinnende, hoppet og hydreret på samme tid. Dette er en kraftig hårpakke, som de fleste bedstemødre brugte, da de var unge, og nu vil du også kunne følge deres sunde hårplejehemmeligheder.

7. Behandling af skæl:

For at få den irriterende skæl gjort væk, ville rosenvand og glycerin være bedst at bruge. Dette skyldes, at den tidligere har masser af vitaminer i det, og infektioner og hovedbundsproblemer ville blive gjort væk med dem. Brug det som en sidste skylning, en du har gjort med shampooing dit hår. Rosevandet ville også virke som et naturligt balsam til dit hår. Det ville gøre håret lugt godt og friske rødderne også, fremme nyt hår at vokse også.

Se mere: Fordele ved kokosvand

8. Øjen sundhedsfordel:

At have glitrende dejlige øjne, eksperter opine brugen af ​​rosenvand. Rose vand er kendt for at hjælpe med at fjerne snavs og urenheder. Derfor vil et par dråber i dine øjne hver dag holde øjnene sunde og rene. Dette er også en af ​​de bedste fordele ved rosenvand.

9. Holder mørke cirkler væk:

Få mørke cirkler fjernet ved hjælp af rosenvand. Dab koldt rosenvand på øjnene og omkring ansigtet, det ville hydrere områderne og holde huden fugtig og smidig, frisk også. Puffy øjne ikke mere! Hvis du tilføjer lidt oliven- eller mandelolie til vandet, gør det også huden lysere og glat.

10. Anti-inflammatorisk middel:

De anti-inflammatoriske egenskaber ved rosenvand gør det perfekt til at behandle rødmen og betændelsen i huden. Over opvarmet eller irriteret hud kan let hærdes med rosenvandsanvendelse. Sørg for at anvende det med jævne mellemrum, indtil krisen er sorteret.

11. behandler hudproblemer:

Fra eksem til dermatitis og acne til udslæt, har alt kun en perfekt naturlig løsning. Det kommer i form af god kvalitet rosenvand. Anvend lidt ved hjælp af en ren bomuldskugle og begynd at se effekterne fra den første applikation selv. Dette er en af ​​de mest almindeligt anvendte rosenvandsfordele.

12. Anti-Aging fordele:

For at genoplive den aldrende hud er det bedst at sprøjte nogle rosenvand på daglig basis. Det hjælper også med at falme fine linjer og rynker på ansigtet og gør huden fast og tonet. Dette er noget, der vil hjælpe dig i det lange løb, især efter en alder af 30 år.

13. Vedligeholder Skin PH Balance:

Det er blevet set, at regelmæssig brug af rosenvand på huden hjælper med at holde pH-balancen i huden og holder den så sund. Dette er en af ​​de rosenvandsfordele, du bør se frem til.

14. helbredelse af huden

Den antibakterielle egenskaber ved rosenvand gør det til en perfekt ven, når det kommer til helbredelse ar, sår og enhver form for nedskæringer. Det kan holdes praktisk til nødsituationer.

15. Generel Velvære:

Der er ingen tvivl om, at rosenvand har en behagelig og rig aroma til sig selv. Dette hjælper det med at vise en af ​​de bedste fordele i form af en kraftig humørforstærker. Lugtende rosenvand hjælper med at lindre angst såvel som frynser den følelsesmæssige trivsel hos personen. Det slapper også af sindet og giver dig mulighed for bedre søvn. Det undertrykker kroppen og hjælper dig med at vågne frisk og energisk.

Disse var de bedste femten grunde til, at vi elsker rosenvand. Hvis du gerne vil dele nogle af dine tip og ideer med os, er du velkommen til at skrive ind eller kommentere nedenfor. Vi elsker at høre fra dig, som vi elsker at dele med dig.

Billedkilde: Shutter lager

Se videoen: Fantastisk Krabbefælde Hvordan Man Kan Fange Krabber, Der Bruger Fælden I Cambodja (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send