Skønhed og mode

9 bedste cykelhandsker til begyndere

Pin
Send
Share
Send


Cykelhandsker er designet specielt til at give beskyttelse til den enkelte cykler. Nogle af dets hovedfunktioner omfatter beskyttelse, varme og komfort til cyklisten. Hvis en cyklist rider i under-nul temperaturer, spiller handsker den afgørende rolle at holde cyklistens hænder varme for at sikre, at han / hun ikke mister grebet. På mere varme og fugtige steder hjælper handsker med at forhindre en cyklistens hænder i at tabe håndtagets greb som følge af sved. Mens nogle handsker er designet til blot at tilføje stil, er der mange typer handsker, der er fokuseret på at give cyklistens store funktionalitet.

Bedste cykelhandsker til alle årstider.

Her er de 9 bedste cykelhandsker til koldt vejr.

1. Monton Full Finger Fleece Windproof Handsker:

Monton fuldfinger fleece vindtæt cykelhandsker er lavet sammen med en sammenlægning af nylon, bomuld, polyester og gummi. Det er et vigtigt middel til at bekæmpe vinterens kulderystelser. De holder et godt greb og undgår at fingrene fryser, når de cykler hurtigt.

2. Murphy Vintage Style:

Nå, hvis du forsøger at hente forbindelsen med Eddie Murphy for disse handsker, så er der ikke nogen. Med 100 procent naturlig læder og hæklet mønstret bomuldsbag, kan denne vintage stil handsker komme på tværs som en gammel opdagelse, men er meget i mode. Balance, komfort og greb er dens USP for at gøre det til en top 5 pick.

Se mere: Bedste cykelsko

3. Tweed Cykelhandsker:

Mens nogle talte om trøst, lagde resten deres hænder på mode og trendy. De tweed arbejdshandsker eller hækleformede handsker bliver bedst slidt på en solskinsdag for at slå varmen. Det er luftigt og giver hånden mulighed for at undgå fugt, så den bliver frisk. De holder sig godt sammen med din garderobe, som kan vælges i rød, gul, blå, grøn og få andre farver. Så det næste du planlægger din cykeltur gør det til et punkt at få disse og se smart ud som du sport dem.

4. Giro Lusso Cykelhandske:

Hvis du elsker at cykle rundt, skal du vælge dette par af kinesiske Giro Lusso-handsker til at gå videre. Med en ventileret perforeret Cabreta læderfinesse er handskerne et bevis på fuldstændig flamboyance og komfort. Perforeringen tillader ventilation og forhindrer snavset lugt eller fugt.

Se mere: God cykel solbriller

5. Sealskinz All Weather Ladies Handsker:

Hvor god ville det være, hvis du kunne samle dit bedste par cykelhandsker kun én gang og bruge hele året? Nå Sealskinz har noget at tilbyde til jer damer, som planlægger at gøre din cykeloplevelse til en lykksalig. Med et perforeret netarbejde på palmeområdet og korrekt dækker skal dine bløde hænder være sikre, når du indtaster dem.

6. Reflekterende cykelhandsker:

Ikke alle cykler har forlygter, og det kan blive din største hindring for at fremskynde din cyklus om natten. Markedet lancerer nu en perfekt mulighed for at gøre din natcykling oplevelse sikker. De reflekterende cykelhandsker har natteglanspilene, for at lede de andre store køretøjer og vise cyklistens position på vejen.

Se mere: Cykeltrøjer

7. Gel Cykelhandsker:

Mens polstring er en nødvendig cykelhandsker for at undgå skader på væv og muskler i palmer og nerver, undgår gelskummet på disse handsker nervekompressioner og shockers. Disse er bedst til kvinder, der ikke kan bære det store tryk og søge efter blødhed under cykling.

8. Strikkede cykelhandsker:

Cykelhandsker er bedst i læder, men også den strikkede form er et aktiv til vinterstemperaturen. De er lette, uldbaserede og har et godt greb, når håndfladen bliver svedig.

9. Winter Forza cykelhandsker:

De vandtætte handsker har en Strata plus stoffinesse, der gør det muligt at bære enhver form for vind og vandtryk. De er bløde og ser klassiske ud, når de har sportet rigtigt.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: 1 KILL = 1 CASE. CS:GO COMPETITIVE & CASE OPENING! (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send