Skønhed og mode

9 Bedste crunch øvelser - Sådan gør du

Pin
Send
Share
Send


Crunches er nogle af de grundlæggende øvelser folk bruger til at tone deres mavesaft og fladse deres mave. Det kræver ikke noget udstyr og giver dig resultater i gymnasiet inden for få uger. Det accentuerer din talje og virker dine buk. Der er forskellige typer crunch øvelser til at brænde de uønskede kalorier. De har delt nedenfor i de følgende afsnit.

Crunch øvelser:

Her får du 9 forskellige typer crunch øvelser til flad mave.

Basic Crunch:

Lig på ryggen og bøj knæene. Hold dem flade på gulvet. Placer dine hænder bag hovedet. Forbind ikke dine fingre. Træk dine mave indad. Løft nu langsomt hovedet, nakke og skulderbladene ud af gulvet. Hold i et par sekunder og derefter langsomt gå ned igen.

Se mere: Hvad er fordelene ved at gå

Reverse Crunches:

For at gøre den omvendte knap, læg fladt på gulvet og hold hænderne bag hovedet. Tag dine knæ indad og skab en 90 graders vinkel. Begynd at trække dine ben mod brystet. Nu knus din abs. Hold i et par sekunder, og gå tilbage til normal position. Gør omkring to sæt ti hver for at få resultater.

Crunch Twist:

For at gøre crunch twist, hold dine knæ fladt på gulvet og bøje dem. Bring albuen til det modsatte knæ i det øjeblik du skal lave din første knase. Hold i et par sekunder og derefter gå tilbage til din normale position. Prøv at skifte mellem venstre og højre side. Gør dette i omkring tyve gange for at få det bedste ud af det.

Bicycle Crunch:

For cykelkrummen skal du først ligge på gulvet og holde en stol eller et bord, så du kan holde ryggen mod jorden. Løft det ene ben og bøj det mod maven. Udskift benet, der er parallelt med jorden og udfør en cykel som bevægelsesbevægelse. En rep tælles kun, når både dit venstre og højre ben er kommet op til din mave.

Se mere: Body Fitness Tips til mænd

Vertikal benkroning:

For at gøre den vertikale benknap, kryds og ankler og løft dine ben opad. Hold dine hænder bag hovedet og tag dine skulderblad ud af jorden nu. Hold i et par sekunder, og kom så tilbage til det normale. Gør korte opadgående bevægelser. Dette vil tone din mave og flad det.

Long Arm Crunch:

For den lange armkrem, læg dig først ned. Hold dine knæ bøje. Placer nu dine hænder bag hovedet og bland dine fingre. Løft nu den øverste del af din krop sammen med dine hænder og hold den i ca. to sekunder. Gå langsomt tilbage til den oprindelige position.

Toe Touch Crunch:

For at gøre tårens knap, lig fladt på gulvet og løft dine ben lige op. Hold din abs stram og sug din navleknap i. Løft nu begge hænder op. Løft derefter hovedet, skuldre og bryst og prøv at røre dine fødder med fingerspidserne. Kom nu tilbage til normal position.

Skråben Crunch:

Lig på jorden med ryggen mod gulvet. Læg nu dine knæ og læg fingerspidserne på begge sider af hovedet. Nu krølle dine skuldre op. Hold det et par centimeter væk fra gulvet. Tæl til to og derefter gå tilbage til din normale position.

Se mere: Træk Ups For Beginners

Sæt op Crunch:

At lave sit ups, ligge på gulvet og bøj knæene i 90 graders vinkel. Nu krølle dine skuldre og løft dit hoved og bryst fra jorden. Hold også dine hænder lige lige og lad det røre ved dine knæ. Kom tilbage til normal position og gentag et par gange.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Pin
Send
Share
Send