Skønhed og mode

9 Smukke Broderede T-shirts til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Broderi er blevet et ganske populært design for næsten alle tøj. Det giver et unikt og klart udseende til outfit med forskellige dejlige designs. Blandt alle apparelene har de broderede t-skjorter været det efterlængte design. Det har givet ungdommen en ny måde at udtrykke deres design valg i gymnasier og picnics mv.

Nyeste og stilfulde broderede t-shirt designs til herre og damer i mode:

Ønsker du at shoppe til nogle t-shirt broderi design! Se kig på eksklusiv samling her.

1. Enkel broderet T-shirt til mænd:

Et forenklet design lavet med broderi design er lavet på bomuldst-shirt til mænd. T-shirten bærer det strikkede design af et fly, en opadgående person og en faldskærm, der giver en fantastisk himmelvisning med to nuancer. Denne præfekt til din jeans outfit, prøv at medtage denne til dine regelmæssige fitness samlinger.

2. Blomsterbroderi T-Shirt til kvinder:

Linned har været et bredt vedtaget materiale til at give det bedste broderi på t-shirts til kvinder. T-shirten har en bagåbning med brede ærmer og broderet floral design af en rose på forsiden.

3. Net broderet T-shirt til kvinder:

Broderi får en ny status med netbroderi design til t-shirts. Designet er lavet på almindelig semi-lang t-shirt med strikket netværk på toppen, hvilket giver et fejlfri design med en berettiget halsdybde.

4. Tilpassede broderi T-shirts til mænd:

Brugerdefinerede broderede t-shirts er dem, der får professionel berøring. Det betyder, at simple plain t-shirts får broderi logo på oversiden og bagsiden, der kan være noget relateret til deres erhverv eller firmaets logo.

5. Krave broderi T-shirts til mænd:

Leder du efter et perfekt efterårsbør! Her er et t-shirt broderi design, der er lavet med krave t-shirt med lange ærmer. T-shirt er også givet små charms strikket på den for at gøre det mere sofistikeret.

6. Traditionel broderi T-shirt til kvinder:

Ønsker at give din vestlige et traditionelt touch! En t-shirt broderi med ærmerøs design passer bedst. T-shirten gives strikket broderi med en kombination af skaller og sten for at gøre det mere traditionelt.

7. Butterfly Broderi T-Shirt:

Butterfly hooded t-shirt er det bedste eksempel på at have et brugerdefineret t-shirt broderi design i din garderobe. Hættetrøje er givet sommerfuglvinger på begge sider af kæden i broderi design.

8. Påfuglbroderi T-shirt til kvinder:

Når broderi udføres på hvide overflader, giver designerne et nyt udseende på beklædningen. Et lignende design er lavet på t-shirt broderi design, hvor den hvide t-shirt gives et påfugl design ved hjælp af flere former og størrelser perler og sten på den. Hvis du virkelig søger nogle unikke stil til din college traditionelle dag så få dette mønster til at få fat i opmærksomheden for dine outlook.

9. Tribal Embroidery T-shirt til mænd:

T-shirts broderi design inspireret af tribal temaer er ganske vedtaget for at have det tema look eller fest udseende. En simpel t-shirt, når det er givet hvidt trådbroderi med ansigtet på en stamme, giver et forstørret udseende til bæreren.

De broderede tee shirts er perfekte til at give dig selv et professionelt udseende eller en fest look. Det er den bedste måde at designe dit tøj på med dit eget mønster. Du kan også kombinere et traditionelt look med den collared, tank eller hooded t-shirt for at give det et moderniseret touch til udflugter, temafester eller blot rutine slid.

Pin
Send
Share
Send