Skønhed og mode

6 Metoder til behandling af hårtab ved tempelområdet

Pin
Send
Share
Send


Når hårene i templet begynder at tynde, tager folk normalt kurs til kemiske lægemidler. Der er forskellige andre metoder til at bekæmpe dette problem. Nogle hjemme retsmidler kan også udprøves.

Temple Hair Loss Behandlinger:

Nedenfor er de 6 mest populære hjemmelavede metoder til behandling af hårtab ved templet.

1. Margosa Packs:

Dette er en nem at pakke. Disse er let tilgængelige og bruges uden bivirkninger. Disse betegnes ofte som en afhjælpende foranstaltning for de mennesker, der har alvorlige problemer med tørhed eller svampeinfektioner. En person kan købe tørrede pulvere af bladene, som ofte sælges af velkendte produktsalgsselskaber. Disse kan også gøres med friske blade, hvis de er tilgængelige på de lokale markeder, en person kan købe bunker af dem og derefter opbevares kølet i en uge eller deromkring. Disse kan gennemblødes i vand og derefter jordforbindes til en pasta, der kan påføres i ca. 20 til 25 minutter.

Dette kan vaskes af og derefter renses godt med en rensemiddel. Dette skal følges ca. 2 gange om ugen for at se mærkbare resultater. Dette er ofte en harmløs måde at behandle problemerne på, og folk, der ikke får friske blade fra markedet, kan også købe tørrede pulvere og derefter bløde omkring 6 teskefulde i en kop kogende vand. Dette bør holdes natten over, og derefter næste dag kan dette påføres på samme måde som friske neemblade.

Se mere artikel: Hårpleje om vinteren med hjemmemekanismer

2. Ægblandinger:

Det ses, at forsyning af proteinkomponenter til områderne kan være nyttigt. En person kan slå ægget og æggeblommen i en kop og til dette tilsættes lidt mere protein af mælk som yoghurt og slå det til en blanding. Dette kan anvendes i masserende bevægelser, og resultaterne kan ses ved regelmæssig anvendelse. Men nogle mennesker kan have følsomhed over for anvendelse af råæg, derfor skal man ikke bruge disse mennesker, hvis en person står over for koger eller udbrud på grund af brugen heraf. Dette bør opbevares i ca. 20 minutter for dem, der ikke er følsomme over for denne blanding og derefter vaskes af med en god rensemiddel.

3. Kokosolie:

Dette har naturlige fedtstoffer. Dette kan anvendes ved at opvarme ca. halvdelen til en hel kop olien over indirekte varme ved at holde denne i en skål og derefter sætte denne over vand, som koger. Dette kan så påføres, når det lidt afkøles og masseres godt. Dette kan gøres regelmæssigt og vaskes med en god mild rensning for at se gavnlige resultater.

Se mere artikel: Sådan Reduceres Hair Fall

4. Fenugreek:

Dette er et mildt middel, som kan anvendes i form af en jordet pasta på hovedbunden. Dette kan gøres regelmæssigt for at se gode resultater.

5. Castorolie:

Dette er kendt for at skabe ny vækst nemt. Derfor kan der anvendes et par dråber til enhver normal olie og anvendes derefter regelmæssigt. En person kan også anvende dette, før han går i seng om natten. På den måde forbliver dette på området i længere tid, og så kan det normalt vaskes med rensemiddel.

Se mere artikel: Sådan Stop Hair Fall om sommeren

6. Bhringraj:

Dette kan købes fra gode mærkefirmaer og derefter gennemblødt i vand natten over. Dette kan så anvendes på templet, der står over for udtynding. Dette kan gøres regelmæssigt omkring et par gange om ugen og holdes påført i ca. 20 minutter. Dette er meget nyttigt og mildt til at behandle denne type hårproblem.

Billedkilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send