Skønhed og mode

Top 9 gave ideer af 10 års bryllupsdag

Pin
Send
Share
Send


Den første milepæl i parrets liv er det tiende bryllupsdag. Dette markerer et årti af sammenhold. Du kan give hinanden tin eller aluminium som de traditionelle gaveoptioner. Det nyeste moderne tema for 10-årsdagen er diamant smykker.

Bedste gaveideer af 10 års bryllupsdag for ham og hende:

Lad os finde her med de nævnte 9 bedste 10 års jubilæums gaveideer med billeder.

1. Tin Heart Frame:

Her er en virkelig unik ramme, der er lavet med et tin stykke formet i form af et hjerte. Tinstykket er hamret for at give det en præget effekt. Dette er en god gave til 10 års jubilæum. Personliggør det med romantiske linjer også. Hvidfarvet ramme giver blødt udseende, tag et kig på denne gave til din 10 års bryllupsdag.

2. Graveret ske:

Den tiende bryllupsdag gave kan laves i tin. Så denne kølige lille ske, der er indgraveret med kærlige ord, er bare rigtig. Du kan tilpasse ord, eller du kan give få små ord, der giver følelsesmæssig berøring. Få denne gravering udført, og så kan du placere den på et bord for at hænge på væggen som et udstillingsstykke.

3. Håndstregede nøgleringe:

Lav disse kølige håndstemplede nøgleringe til din ægtefælle som 10 års jubilæumsgave. Disse nøgleringe har de dejlige ord 'et årti ned, et livstid at gå' trykt på dem. Datoen for jubilæet er også trykt.

4. personlig kaffe tin:

En ivrig kaffe elsker vil sætte pris på denne seje 10 års bryllupsdag gave. Kaffetanken er personlig ved at tilføje en etiket på ydersiden. Mærkaten kan være quirky med ordene 'happy tin years' som et spil på ordet ti. Lav etiketten farverig og fed. Denne tin vil være velegnet til enhver udflugt eller som et udstillingsstykke også.

5. Tin Sundial:

Her er en vidunderlig håndlavet tinsundial, der er smuk at se på. Sundialet kan være et souvenir. Denne 10 års bryllupsdag gave er dyrebar og perfekt. Dekorationerne på solcellen er også seje også. Dette er virkelig et valg som gave til din kære.

6. Menneskeblikk:

Her er en kølig tin boks til husets mand. Denne sjove boks med pragtfulde formuleringer på ydersiden er perfekt til ham at holde sine knickknacks. 10 års jubilæum bliver et hit, hvis du giver ham denne boks.

Se mere: 9 års jubilæum gave ideer

7. Diamantbånd:

Giv din kone dette udsøgte diamantbånd som den 10. bryllupsdag gave. Dette smukke diamantbånd er dækket af mange diamanter på en guldring. Det ser virkelig fantastisk ud og bliver elsket af din kone for evigt.

8. Graveret lysere:

Denne cool tin eller aluminium lighter er perfekt som 10 års jubilæumsgave til din mand. Lyseren er personlig og indgraveret med de ord du vælger. Det ser rigtig flot og elegant ud til at bære rundt.

Se mere: 8. bryllupsdag gaver

9. Tin Manchetknapper:

Disse enkle og elegante manchetknapper er, hvad der er nødvendigt for at give din mand på dit tiende år. 10 års jubilæums gave ideer er dejlige at bære med formelle påklædning. Det giver dragter og trøjer et rigere udseende og sofistikeret udseende. Din mand vil helt sikkert elske dette som en gave; han vil nyde denne gave på sin tiende bryllupsdag gave.

10. bryllupsdag er det bedste tidspunkt at give din ægtefælle noget i tin eller aluminium. Du kan også gå og få diamant smykker som den moderne gaveopsætning eller prøve nogle tilpassede varer som en gaveopsætning. Fejr din tiende bryllupsdag med fuld af velsignelser og gaver.

Se mere: 7 års bryllupsdag gave ideer

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send