Skønhed og mode

Sådan kommer du over tabet af en bedste ven

Pin
Send
Share
Send


Vi har alle venner, nogle er virkelig meget tæt på os, nogle er bare venner og de andre er venlige bekendtskaber. Forestil dig de bedøvelser, der forlader os og går væk, det ville bryde vores hjerter og skifte vores sjæle, ville det ikke? Men nogle gange mister vi vores bedste venner af grunde, der ikke kan forklares. Det er netop på dette tidspunkt, at vi har brug for andre besties rundt for at konsolere og roe os, så ondt og smerte går væk. Det er vigtigt, at du byder på folk, der ikke tjener dine bedste interesser, eller måske ikke gengæld så meget som du gør for dem. Bære negative mennesker rundt ville kun mar dit omdømme og andre ville miste tillid til dig også. Men det er underforstået, at byde farvel er den hårdeste ting at gøre, især når den, du kaldte BFF, er den, du skal slippe af. Her finder du nogle bedste skridt på hvordan man kommer over tabet af en bedste ven.

Se på det store billede:

I det lange løb vil du se tilbage på dette tidspunkt og grine det, fordi tingene rent faktisk vil vise sig til deres bedste. Når du smider i håndklædet og skærer alle bånd, er der løse knuder, som ville lukke op andre steder, måske bringe i bedre mennesker, firma, som du så længes efter at være med og lære af. Ja, det er ikke let at sige farvel til den, du har brugt de fleste af dine voksende år med, og du bør erkende det. Her er hvordan;

1. Forstå at der er problemer med din bestie, som ikke kan løses. Du kunne skrive ord ned for at lette byrden og smerten, men sørg for at gøre det med total ærlighed og uden at være forspændt. Tegn en liste over fordele og ulemper ved at kende det gode og dårlige, og se derefter det dårlige og fortæl dig selv, at du ikke har brug for det længere. Det ville være sårbart, fordi proffene kan opveje ulemperne, men i sidste ende er det det første skridt, der vil tage dig i forvejen. Der kan have været mønstre, der gentog det, og derfor har du besluttet at afslutte det hele. At gøre et forsøg på at rette det ville ikke være til nogen nytte nu, for meget vand har fløjet under broen.

Se mere: Sådan bryder du venskab med din bedste ven

2. Gradvis stigning i afstanden, nogle gange ikke engang fysisk, er en indikation på, at du skal fortsætte. En sådan handling ville holde dig sikker mod usunde adfærdsmønstre, da de fleste der er hjerteskarne, ser på forgiftning til et svar, hvilket ikke er den rigtige ting at gøre.

3. Hvis du bemærker, at din bestie tvinger dig til at være romantisk tilbøjelig til ham eller hende, skal du tale det ud, og hvis tingene stadig ikke ændrer sig, skal du sige farvel. Det er smertefuldt at bryde op over sådanne sager, men du er ærlig og sparer begge af de smerter, der ville følge, bare incase tingene går ikke ud. At være venner er én ting, at være elskere er en anden; de to bør ikke og vil aldrig gel.

Se mere: Sådan redder du dit venskab

Ikke sørg:

Det er svært for de få dage, da adskillelsen ville komme som et chok for jer to, men det gør ikke mand, du sidder og fløj i selvmedlidenhed. Gå ud der og socialiser, mød folk og deltage i en klub hvis det er nødvendigt, men hold dig travlt. Der er ingen grund til at være vred på dig for at have gennemgået sådan en prøvelse, fordi livet lærer os lektioner på mange måder.

Folk er individer, og det gode, dårlige og grimme sker på grund af situationer, og ikke fordi det er andens karakter. Spild ikke din tid med at græde over nogen, som ikke kunne respektere og værdsætte dig eller manipulere dig, fordi sande venner ikke ville gøre det.

Se mere: Respekter din ven

Billeder Kilde: 1, 2, 3.

Pin
Send
Share
Send