Skønhed og mode

9 bedste naturlige shampoo til rådighed i Indien

Pin
Send
Share
Send


Alle ved, at naturlige shampooer er kemiske fri uden at give bivirkninger. I dag mange mennesker står over for hår falder på grund af nej. af faktorer. En af hovedårsagerne er den overdrevne brug af hårde kemiske baserede shampooer. Derfor har jeg i denne artikel givet en liste over de bedste naturlige shampooer, som er nyttige for dig at vælge den bedste. Det er meget vigtigt for dig at tjekke ingredienslisten, mens du køber shampoo, fordi sulfater, silikoner og parabener mv. Ødelægger dit hår og håret bliver tørt og beskadiget.

Top 9 naturlige shampoo til rådighed i Indien:

Lad os se på de naturlige shampooer i Indien.

1. Himalaya Anti Dandruff Shampoo:

I dette produkt er aloe Vera-indholdet tilgængeligt, som er meget nyttigt til din hårfaste tekstur. Dette er let tilgængeligt på markedet og mest fremragende til hårtab problem. Den indeholder også te-træolie, som giver rod og brud. Denne shampoo, hvis den er fri fra SLES og paraben, og derfor bruger dette hår, fremstår springende og skinnende.

2. Patanjali Kesh Kanti Shampoo af Baba Ram Dev:

Denne shampoo er fremragende til hårvækst, hvilket er mest populært i disse dage blandt pigerne. Denne shampoo er velegnet til ret fedtet hår plus kan tilbyde glans og glanshår desuden kontrollerer olierethed. Denne shampoo er helt urtet, da den indeholder aktive elementer som Jatamansi, Amla, Neem, Bhringraj, Giloy, Haldi, Reetha og Shikakai osv.

3. Naturens Essens Rensende Neem og Aloe Vera Shampoo:

Det er enkelt af den blide ud over mildeste shampoo tilgængelige på markedet, men oplagret vil aldrig blive tilbage for at gøre din hovedbund helt ren. Alligevel bliver låsene på dit hår til meget glatte og bløde. Dit krøllede hår vil simpelthen være bekvemt ved denne Aloe Vera-læssede shampoo. Du kan også erhverve en dyb konditionerings konsekvens ved dette.

4. Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Moisturizing Lather shampoo:

Det er også fremragende organisk s shampoo til tør sammen med beskadiget hår. Denne shampoo involverer ikke sulfat, men udvikler sig med keratinproteiner. Denne Keratin proteiner vedligeholde sammen med rekonstruere forkælet hår tips. Dette hjælper med at hydrater desuden fugtiger hår samt også outfit farve behandle hår.

5. Clinic Plus stærk og lang sundhedshampoo:

Dette er meget berømt såvel som et fint produkt, der har ærlighed af mælkeproteiner, der styrker håret. Denne shampoo er også identificeret som hårvækst shampoo. Det fungerer virkelig fra grundniveauet for at løse dine hårproblemer plus gå dig med problemer uden voluminøst hår. Det hjælper med at afbryde håret ved konstant behandling.

6. Naturlige olie sæbe nødder fra Natural Shampoo:

Denne shampoo er fremstillet af sæbe bær plus økologiske nødder, og dette er muligvis næsten alle organiske shampooer, der kan opnås på markedet. Denne økologiske shampoo involverer primært essentiel olie og dermed oliebaseret shampoo. Det opnår det laveste af alle økologiske shampooer på niveau af toksicitet plus muligvis det forklarer, hvorfor folk helt er blevet fjernet af alle hår- eller hovedbundsproblemer, mens man bruger dette produkt.

7. Aroma Magic Triphla Shampoo:

Dette produkt er fremstillet af 100% naturlige ingredienser samt sætning som en af ​​de bedste til hårforstørrelse. Dette er fyldt med reetha, shikakai og amla, der dybt renser hovedbunden og eliminerer overskydende olie. Ikke til tørre hår. Hårfald falder og her er et boost i væksthastigheden ved regelmæssig brug. Denne økologiske shampoo nærer hårsækkene så fint.

8. Trichup Herbal Shampoo:

I denne urte shampoo er naturlige egenskaber af Aloe Vera til stede. Dit hår bliver omsorgsfuldt hydreret ud over næring. Denne shampoo er bedst og ideel til følsom hovedbund. Det er mildt for hovedbunden, der virkelig er værdsat. Denne populære shampoo hjælper med at opretholde hårets fugtbalance.

9. Vaadi Herbals Amla Shikakai Shampoo:

Det er en af ​​de bedste økologiske shampoo til hårvækst som af Vaadi Herbals, der antages at fungere godt til raffinering af hovedbunden, da den indeholder shikakai-ekstrakt. Det styrker også hårsækkene, fordi det indeholder fjernelse af amla.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send