Skønhed og mode

Bedste gode mærker i Indien - Vores top 15 med billeder

Pin
Send
Share
Send


Kvinder har mange tilbehør i det der er vigtigt ?. Blandt dem er bh også vigtigt tilbehør i hendes liv. BH er nyttigt at gøre brystet pasform og godt formet. Der er forskellige bh mærker til rådighed på markedet i Indien og overalt verden. Nogle af de bedste mest og bedste bh mærker i Indien sammen med deres komfort er angivet nedenfor.

Bedste bra mærker til rådighed i Indien med billeder:

1. Amoena:

Amoena er et velkendt mærke til bh. Den er pålidelig for kvinder siden 1992. De startede Amoena ved at introducere en række lommeundertøj. Dette amoena-mærke er kendt for sine lommede bh'er, svømme kombinerede mode, delvise former og brystformer. Damer føler sig godt tilpas og komfort for sin ubesværede tillid. Det kan købes eller kan trækkes fra ethvert fragtsted.

2. Bali:

Bali er et undertøjsselskab, der stammer fra USA. Det blev startet af Sara Stein og Fay-Miss i 1927. Bali har mange samlinger som Minimizer BH, T-Shirt BH'er, Convertibles, Classics og Double Support osv. Det opretholder sin standard siden 1927 uden nogen bemærkning. Kvinder føler trøst, og den leverede støtte bliver sofistikeret. Nu var Bali velmærket for bh-design.

Se mere: V Star Bra

3. Chantelle:

Chantelle mærket tilhører Groupe Chantelle. Det er et fransk dameundertøj grundlagt i 1876 af Francois Auguste Gamichon. Chantelle fremstiller forskellige typer bras. Disse bh'er er meget understøttende med undertråd og med europæiske koppestørrelser blev designet. De indbefattede stoffer er polyester, elastan og nylon. Disse er designet med smuk blonde med foring og strik kopper indeni. Chantelle har mange samlinger som brude, sport mv med mange designs og modeller.

4. Elomi Branded Bra:

Evedes grundlægger af Elomi startede Elomi i Det Forenede Kongerige. Det har forskellige typer af undertøj. De har mange samlinger link Amelia, Beatrice, Betty, Energize osv. En kvinde vil nyde helt med sin størrelse og pasform, nyder støtte til hende og sofistikeret udseende. Elomi giver blød kop pleje bh til ammende mødre. Disse er designet med forskellige kop størrelse, ryg størrelse i alle kategorier. Disse sælges offline og online også. Det er en af ​​de bedste og perfekte branded bh'er til damer, der er ammende mødre.

Se mere: BH i graviditet

5. Fashion Forms:

Fashion Forms som undertøj har mange tilbehør som ikke-klæbende silikone skjuler, undertøj taske, euro bra extenders osv. Det er kendt som undertøj mærke til stropløs bras, breast petals, klæbebånd og forstærkere. Fashion Forms havde lagt sin grund i 1993 i tre forskellige lande som Canada, Europa og USA. Disse er sømløse med stretch mikrofiber. Disse er lavet af nylon og bomuld. De dedikerer deres produkter til kvinder for komfort, selvtillid og stil.

6. Honeydew Bra:

Honeydew bras er perfekte udbrud af undertøj kollektion uden brud på budgettet. Det handler om komfort for små og mellemstore kvinder. De inkluderede stoffer er Rayon, Spandex og linned. Disse er designet med smuk blondebralette med brede stropper og rayonforede kopper. Honeydew samlinger er Stella, Carli, Lucy åben kopbralette mv.

7. Jockey Branded Bras:

Jockey er en af ​​de internationale mærker til rådighed i over 120 lande. Det har anerkendt varemærke i alle lande. Det blev grundlagt i 1876 og lanceret i Kenosha Wisconsin, USA. Denne jockey indeholder tilbehør til både mænd og kvinder. Samlinger for kvinder er T-shirt bh; multi-polstret stropløs bh, fuld dækning bh og underwire bh'er osv. Den er tilgængelig i online og offline.

Se mere: Demi Cups Bra

8. La Perla:

La Perla blev grundlagt i 1954 i Bologna, Italien af ​​Ada Masotti. De begyndte at producere med badetøj i 1971. De har 150 butikker globalt over hele verden. Samlinger af La Perla er blonde Balconnet Bra, Iris Triangle Bra, Underwire BH, Full Cup Sheer BH, Stropløs blonder bh mv. Disse BH'er er tilgængelige overalt online.

9. Nike:

Nike er et amerikansk internationalt selskab grundlagt i 1964 som Blue Ribbon Sports og ændret som Nike i 1971. Stiftere er Bill Bowerman og Phil Knight. Nike har mange produkter, men det er kun mærke, som designet bh kun til sport. Samlinger af Nike er Nike Pro Rival, Nike Pro Indy, Nike Pro Classic, Nike Pro Fierce etc. Samlinger af Nike er tilgængelige i alle tøjbutikker og selv i populære onsites.

10. Maidenform Brand Bras:

Maidenform Brand blev grundlagt af tre personer i 1922 i New Jersey. Det blev formet slid mærke overtager 40% af markedsandelen. Det har omkring 75 butikker globalt. Det startede sin karriere med faldskærme og duer bras en udvidet op til forskellige typer af samlinger. Det medfølgende stof er nylon og elastan og kopper består af polyurethanskum. Det er let håndvaskeligt. Den er tilgængelig i offsite og online.

11. Olga:

Olga Erteszek er en polsk-amerikansk undertøjsdesigner, der blev lanceret i 1989. Olga-samlinger er satin, tekonturbh, luksuslygte i fuldfigursbhæl osv. Den har justerbare stropper, der konverterer til kryds og tværs styling med indkapslet undertråd. Stoffer i Olga er nylon og spandex.

12. Playtex:

Playtex er en ledningsfri samling, der indeholder både moderne og design med sofistikeret ultimativ komfort og support. Det er en mode fremadstil både ledningsfri og underwire. Det har facilitet på 18 timers original komfort. Bra af Playtex mærke har lukning af øjne og øjne. Stoffer er bomuld, nylon etc. Samlinger er tilgængelige i alle onsites og fragt leveres.

13. Under rustning:

Under Armor er et tilbehør selskab af sportsbeklædning grundlagt af Kevin plank beliggende i Maryland USA i 1996. Det har forskellige samlinger af sports bh som Mid Sports bh, Mid Printed sport bh, Mid Sports bh med kopper lige mange. Det er endda designet i lav effekt, midterstød, høj effekt stil til sports person. Disse vil være ultra-bløde og robuste stof føles glat og behageligt mod huden.

14.Venus:

Venus bras tilbyder kvinder en mangfoldig samling af funktionelle, komfortable og blændende bh, der sikkert vil tilfredsstille de fleste kræsne kvinder. Indsamling af Venus bras Strappy detaljer, Cupid, Shaping Romper, Enhancer BH, Seamless Body Shape etc. Disse er fuldt justerbare ikke-stretch bånd. Stoffer indbefattet i nylon, polyurethan med silicium osv.

15. Wacoal Brand Bra:

Der var masser af varemærker tilgængelige globalt. Wacoal var en blandt dem. Det stammer fra Japan i 1949. Wacoal har forskellige samlinger som underwire bh, omfavner blonder undertråd, glattere sømløse, minimere bh osv. Den er tilgængelig via forsendelse fra populære hjemmesider.

Pin
Send
Share
Send