Skønhed og mode

9 Smukke og usædvanlige guld (50th) jubilæumsgaver

Pin
Send
Share
Send


Femogtårsdagen er en meget smuk lejlighed til at fejre og værne om sammenhold af 50 lange år. Hvad alle ægtepar ønsker, er deres giftede liv for at vare så længe, ​​og det er derfor, at fuldføre halvtreds år i sig selv er en milepæl. Guld er symbolsk for halvfems bryllupsdag. For at fejre denne særlige begivenhed har vi kortsluttet 9 gaver, der er ideelle til at præsentere på denne store dag. Lad os se.

Unik Golden Wedding Anniversary Gave ideer til forældre:

Her er de bedste guld jubilæumsgaver til par.

1. Forgyldt Figur:

Denne fantastiske guldbelagte figurine ville se perfekt ud til en guld jubilæumsgave. Det kan indgraveres med ægteparets navne på det for at markere rejsen af ​​fem årtier af sammenhold.

2. Guldbroche:

Brochurer kan øjeblikkeligt forbedre ens outfit og tilføje glamour til det. Og denne gyldne antikke broche kan koste en formue, men det gør en passende gylden jubilæumsgave til din bedre halvdel. En broche til hendes aften slid eller hans yndlings smoking vil altid være et souvenir.

3. hjerteformet halskæde

Gylden jubilæum er en meget speciel lejlighed og en smuk guld halskæde med et hjerteformet vedhæng til at takke din kone er virkelig en god idé til gylden bryllupsdag gave. Smykker undlader aldrig at fascinere kvinder.

4. Mønter Watch:

Denne robuste vintage mønt ur vil gøre det til en særlig gylden jubilæum gave til din mand. Dyrt som det er men at eje en mønt ur ville faktisk være ikke mindre end en luksus. Så hvis du planlægger at få noget klassisk til din mand, er et møntur noget du kan overveje.

5. jubilæum lærred:

En træramme med gamle og nutidige billeder som denne er en stor gylden jubilæumsgave til forældre. Efter alle fotos er gode måder at bevare og genopleve minder, er de ikke? Udtrykkene på deres ansigter efter at have set lærredet ville være en anden ting, du gerne vil fange.

6. Tinplade:

For at fejre dit 50 års bryllupsdag og anerkende denne særlige dag, er en tinplade med billedet af parret et godt valg som en gylden bryllupsdag gave ide. Den kan placeres i et godt hjørne, hvor det let kan mærkes.

7. Vægkunst:

Vægkunst og vægbeklædning er også velegnede gave muligheder, for gyldne bryllupsdag gave ideer til forældre. Det ville helt sikkert få dem til at føle sig specielle på deres særlige dag. Bryllupsdagen skal angives korrekt sammen med billedet af forældre.

8. guld ur:

Denne tidløse guld ur kan også præsenteres som en gylden bryllupsdag gave til forældre. Det ser smukt ud som en souvenir og præsenterer for at vise, hvor mange dine forældres sammenhæng betyder for dig. Den samlede guldkontakt giver denne klokke og år fra ægteskabstidspunktet til den dato, der er nævnt i dette vægur. Overrask dine forældre med denne gave på deres jubilæumstid.

9. Golden Tankard:

Forgyldt tankard er en anden guld jubilæum gave, du kan overveje gave til din liv partner på jubilæet. Ovenstående ser så sød ud og kan øjeblikkeligt bringe tilbage kærlige minder om din bedre halvdel.

Ud af endeløse gave muligheder har vi fået fantastiske muligheder at overveje. For vi ved hvad guldårsdag betyder for et ægtepar og deres kære. Det handler om en vidunderlig rejse sammen, som par stræber efter. Og det er netop derfor, at det skal fejres på en lige så vidunderlig måde og ved hjælp af gaver, der bringer mange minner og nostalgi tilbage.

Pin
Send
Share
Send