Skønhed og mode

Brystinfektion under graviditeten

Pin
Send
Share
Send


Når en kvinde bliver gravid, begynder alt i hendes krop at dreje rundt om den lille baby, der vokser i hende. Barnet er prioriteret for enhver funktion, som kroppen udfører. Det samme er tilfældet med immunsystemet i en kvindes krop. Systemet søger at beskytte barnet mere end moderen. Som følge heraf er den gravide dame mere modtagelig for kulde, hoste og influenza. Dette resulterer i brystinfektion under graviditeten.

Brystinfektion under graviditet:

De vigtigste symptomer på en brystinfektion i løbet af graviditeten omfatter: smerter i brystet, hoste, lavt vejrtrækning eller åndenød, følelse af desorienteret, muskelsmerte, konstant hovedpine, tab af appetit og til tider kan patienten have en lille temperatur. For kvinder, der undrer sig over, hvilken virkning din vedholdende host vil have på din baby, er du sikker på at din baby ikke bliver påvirket af din hoste og koldhed, og i de fleste tilfælde vil forkølelsen fortsætte i en uge eller så, og du vil gradvist begynder at føle sig bedre.

Enkle måder at beskytte dig selv mod brystinfektion, når gravid er at have en afbalanceret kost, herunder masser af frisk frugt og grøn grøntsag. Disse vil øge dit immunitetssystem ved at give din krop med vitaminer og antioxidanter og gøre din krop mere modstandsdygtig over for virus og andre kold forårsager bakterier.

Se mere: Kroppens lugt under graviditeten

Opretholde passende hygiejne. Dæk munden med et væv, når du nyser eller hoster. Dette vil hjælpe dig med at beskytte dig mod almindelig influenzalagende virus, og du vil heller ikke overføre din infektion til andre.

Sørg for, at du drikker rigeligt med vand i løbet af dagen for at øge niveauet af mineraler og vitaminer i din krop. At drikke tilstrækkelige mængder vand vil også holde din krop hydreret og afkølet. Du bør dog undgå mange koffeinholdige drikkevarer.

Tag ordentlig hvile og lad din krop lidt tid til at kæmpe mod bakterierne. Tilstrækkelig hvile vil også hjælpe gravide kvinder med at opretholde et korrekt blodtryksniveau og vil holde stress i bugt,

Træn dagligt, fordi intet øger dit system mere end en halv time motion regelmæssigt.

Hvis du lider af en dårlig ondt i halsen, skal du klemme en halv citron i et glas varmt vand og æsel en spiseskefuld honning til den. Du kan drikke dette to gange om dagen for at få lindring fra ondt i halsen. Sæt et par dråber eukalyptusolie på et væv og sniff det for at fjerne tæppede næser med det samme.

Se mere: Karpaltunnel under graviditet

Gravide kvinder bør også give op med at ryge og drikke, fordi de ikke kun har en negativ indvirkning på din baby, men de er også skadelige for dit immunsystem. Alkoholholdige drikkevarer synes at svække lungerne og gøre dem mere tilbøjelige til infektioner.

Undgå at tage medicin fordi de ikke er så hjælpsomme. Det bedste er at hoste og fjerne dine lunger i slimmen.

Hvis din brystinfektion i graviditeten bliver meget dårlig, kan du tage en paracetamol om dagen, men gør det kun, når din læge godkender det. Forskning har vist, at gravide damer skal undgå aspirin, fordi det i tidlig graviditet er skadeligt for dit barns helbred og udvikling, og i sen graviditet påvirker det længden og indtræden af ​​din arbejdssmerte.

Se mere: Brunt udladning mens gravid

Brystinfektioner er meget almindelige hos gravide kvinder, og den bedste måde at holde dem væk på er at tage godt vare på dig selv fra starten. Følg en simpel og sund rutine, der vil holde dig og din baby beskyttet mod alle former for infektioner.

Se videoen: Hvem skal du tage imod råd fra om graviditet, fødsel og amning? (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send