Tattoo Designs

15 Bedste Cat Tattoo Designs Med Betydninger

Pin
Send
Share
Send


Katte er også kendt som undervagter eller anden verden. Forskellige religioner prædiker anderledes om katte. Men denne art har altid efterladt mennesker i sin ærefrygtige mystiske natur. Her er nogle kat tatoveringer, som du kan få gjort på din krop.

Uanset hvilken konfiguration du vælger, burde den afspejle noget, du værdsætter og afbilder den samme besked. Det er sjovt, men nu og da, når du får lidt usikker tatovering som kat tatovering design, der vil forlade individer spekulere. Så forsøg og undersøge med din smag, og tænk på noget andet end hvad der forventes, der virkelig kommer op. Det er det, som håndværk er involveret i kat tatovering design.

Cute Cat Tatoveringer For Mænd Og Kvinder Med Billeder:

Følgende er de mest krævede og verdensberømte kat tatoveringsdesign med billeder og betydninger for både kvinder og mænd.

1. Wicca Cat Tattoo Designs:

Katte har haft et langt forhold til hekseri og hedenskab i Europa, takket være en del for indførsel af tanker fra de gamle egyptere og romerne. Diana, Månegudinden, blev til et billede af agnostikere og hekse i middelalderen. Under en periode, hvor klimaet var overfyldt med religiøs skjul, blev fri tankegang, fantasifulde udtryk og værende en repeterende agnostiker anset for at være ulovlig og en afskydning af alle ting tilladt ved lov.

Valgfrie tanker blev anset for at være de uhyrlige magters arbejde, og alle billeder forbundet med de nævnte tanker blev betragtet som ondskabsfuldt. Desværre skal kattekatten (især den mørke kattekatte) være kendt som djævelens forsendelsesfolk og et betydeligt antal overtro, der uanset vi holder nær vores sjæle i dag, stammer fra den religiøse stagnation i middelalderen. Vær det som muligt, man tager en gander på det bedårende ansigt i din mørkestribede kat, der er tilstrækkelig til at informere dig om, at der ikke er noget forfærdeligt over ham. Så sort kat tatovering design ville være det perfekte valg for dig, hvis er den ardent fan af magi eller er involveret i enhver form for Wicca aktiviteter.

2. Cat Paw Design Tattoo:

Cat Paw prints taler til et entusiastisk eller mentalt eventyr gennem en besværlig tid. De symboliserer fremskridt og behovet for at fremme i livet. Nogensinde spørger, hvorfor mange japanske og kinesiske forretningssteder har små statuer af feliner med en hævet frontpote? I asiatiske samfund er dette et gammelt billede af blomstrende og gunstige held, der går tilbage i hundreder af år til legenden om Maneki Neko. På trods af det faktum, at der er et par former for myten, fokuserer alle historier på emnet for en trængende person, pludselig opdager rigdom i kølvandet på at være venlig mod en katte, der rejste sin forpote til ham. Feline Paw Tatoveringer taler til velstand, god lykke og fremgang.

Se mere: Hummingbird Tattoo Designs Betydning

3. Tom & Jerry Tattoo Designs:

Dette er absolut standout blandt alle tegneserie kat tatovering design galleri som vores barndom ville forblive ufuldstændig, hvis vi ikke se de søde kamper tom og Jerry. Et standout blandt de mest anerkendte toon feline tatoveringer er den ene af Garfield, tom karakter, der også er smart vittig og apatisk også elsket af mange. Der er andre toon tegn, der er lavet til tatoveringer som Toon fra Tom og Jerry eller Sylvester feline. Dette tilslutter sig en mands tilbedelse for katte og desuden deres kærlighed til toons. Det er et mere aktuelt mønster, der er regelmæssigt blandt ungdommelige og gamle, der viser deres livlige side.

4. Cute Cat Face Tatoveringer:

Det menneskelige forhold til disse søde katte gør en vending til begyndelsen af ​​vores udvikling. Forskellige arkæologiske kampagner har afdækket stenaldergrave med kattefugle kæmmet ved siden af ​​deres udløbne indehavere. Lige op til nu kan mange katteejere ikke stå med deres elskede mørkestribede kat, uanset hvad situationen måtte være.

Den søde kat tatovering design ovenfor fokuserer på den søde ansigt af feline, generelt feline indehavere vælge denne ene kat tatovering design for at få en tatovering af deres kat, det kunne være en kat, der lige gået væk, og de ønsker at huske at det eller de simpelthen nødt til at have ansigtet af deres kæledyr på deres krop. Overvejelse er betalt for detaljer, når man tiltrækker denne tatovering for at sikre, at tatoveringen ser hvert stykke ud som det feline, det bør afgrænse.

Se mere: Horseshoe Tattoo Designs

5. Firing Cat Tatoveringer:

Denne tatovering investerer hele sin attraktion i manen. Manen kan fyldes med farve eller mønstre eller simpelthen sort for at øge aggressionen. Løvenes udtryk er blevet taget meget godt, og du har brug for en standardstørrelse tatovering for at bringe dette udtryk ud rigtigt. Placer den på underarmen, og det vil være et strålende tatoveringsdesign af kat på din krop.

6. Spiral Cat Tattoo Design:

Langt mindre aggressiv og et arbejde med udvidet skønhed definerer denne tatovering. Brug to farver til at udfylde og fremhæve mønstrene på denne tatovering. Men gør ikke denne for tæt på din krop, dens skønhed ligger i sit kompakte og fyldte design. Stretching det vil simpelthen ødelægge udseendet af denne tatovering. Brug af Aztec mønstre til at udfylde detaljerne er også en strålende ide. Det er en af ​​de bedste kat tatoveringsdesign til kvinder.

7. Små Cat Tattoo Designs:

Dette er en anden og en abstrakt tatovering, der har et glimrende potentiale for kreativitet og skønhed i den. Det er en ekstremt enkel kat tatovering design og alligevel så smuk. Du bør absolut prøve denne. Brug af sort som din baggrund vil fremhæve, hvad du maler indenfor. Så grøft det ikke. Du kan også tilføje hjørne design og mønstre, hvis du synes det ser lidt tomt ud.

Se mere: Koi Fish Tattoo Designs Idéer

8. rolige siddekat tatoveringer:

Dette er det bedste eksempel for at vise, hvad der fylder et design i med mønstre er som! Denne strålende tatovering er et must, hvis du vil have lyse og smukke tatoveringer. Du kan bruge forskellige farver, hvis du ønsker det, men brug sort som din baggrund for mønsteret og det overordnede design at skille sig ud. Dette er en af ​​de sødeste kat tatoveringsdesign til piger.

9. Tail Cat Tattoo:

Denne tatovering er sød og funky. Den slanke model af katten ser yderst pæn på småkroppe. Igen er du fri til at bruge farver, men sort skal være der for dybden af ​​selv en simpel tatovering. Sørg for, at størrelsen aftrykt på din hud er kompakt, ellers er der en god chance for at det kan ligne en orm!

10. Bewitching Cat Eye Tattoo Design:

Den velkendte amerikanske kunstner, Hiram Powers, sagde engang: "Øjet er åndens vindue. Kendskabet, viljen, findes i øjet "Når det kommer til kattekatte, er der ikke blevet sagt mere ægte proklamation hele tiden gennem historien. Et katteøjne ses ofte som et billede af intellekt, visdom og en dirigent til det guddommelige. Det accepteres at være et objekt af mystik og intrigi, der bringer de personer, der har dette billede tættere på komponenterne i Afterlife. Feline Cat Eye Tatoveringer taler til din evne til at se ting for mere end hvad de er. Du kan undersøge en situation og se hver aktivitet som en udvidelse af noget mere fremtrædende.

11. Divine Cat Tattoo With Crown:

I det gamle Ægypten og mange andre forældede civilisationer blev katte også betragtet som dybtgående. Antiquated håndværk skildrer katte som en tilbedt skabning. De blev ligeledes anset for at bringe formuer og nu og da ulykke. Navnet feline stammer oprindeligt fra Egypten, hvor katten blev accepteret til at blive udvidelsen af ​​månegudinden. I Egypten blev kattejere tilbedt i samme mængde som de var elskede. Derfor kan en grafting af en kat tatovering design i din krop betyde at vise respekt for det religiøse dyr.

12. Cat Head Tattoo:

Her er en hård kat tatovering (selvfølgelig ved vi hvilken kat)! De modige konturer viser de elastiske gentagne mønstre på en tigerlegeme, der har været godt fanget i denne tatovering. Du kan komprimere eller udvide alt efter, hvor du ønsker at placere det. Ændring af størrelsen vil ikke skade. Denne vil se hvor som helst du placerer den.

13. Black Cat Tattoo Design:

Hvis du vil have noget køligt og ikke seriøst, er det noget sjovt at arbejde med! Du kan bruge enhver mørkere farve efter eget valg og bruge den til samme idé. Hvis du vil, kan du også tilføje simple mønstre. Denne ville se godt ud hvor som helst du ønsker at passe den. Faktisk hvis du vil eksperimentere, kan du også placere det på hovedet.

14. Maven kat tatovering:

Dette smukke og kompakte stykke passer dig overalt, hvor du ønsker at placere det. Du kan bruge forskellige farver med sorten til at fremhæve det abstrakte ansigt, og det vil ikke fjerne det udseende, du ønsker. Også markering eller grænser op med en lysere farve er en god mulighed.

15. Kat med kærlighedstatoer:

Denne kreative venture er forpligtet til at henlede opmærksomhed og er unik. Whiskers er alt hvad du behøver for din tatovering for at trække alles opmærksomhed. Det er også tilrådeligt at bruge en undertone til denne. Brug en anden farve til at fremhæve steder, du ønsker, især øjnene. Du kan gøre dem så attraktive, som du vil.

Nogle af de fantastiske funktioner blandt gallerierne af kat tatovering design, der helt sikkert vil gøre dig gå wow. Glad tatovering.

Billeder Kilde: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Se videoen: Why we do what we do. Tony Robbins (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send