Hårpleje

Hair Rebounding Home - Tips og behandlinger

Pin
Send
Share
Send


Hair Rebonding er en kemisk behandling, der afslapper håret og gør det blødt, glat og lige. Det er hovedsageligt foreslået for kvinder, der har langt og uhåndterligt hår. Når det er gjort ordentligt, hjælper proceduren med at tømme håret ned og vil også vare i lang tid.

Genopbygning af hår er helt sikkert en livsvarer, da hele dit udseende skal forvandles. Da hår betragtes som et værdifuldt aktiv for kvinder, giver det en god behandling, så du forstærker din selvtillid enormt. De fleste avancerede teknologier skal også give dig gode resultater. En grundlæggende idé og forståelse af genopbygget hår er blevet delt i denne artikel sammen med nogle tips bare for din forståelse og viden. Mange kvinder har ændret deres liv og den måde, de ser ud af denne behandling, og du vil være i stand til at gøre det samme for dit hår, hvis du er villig nok.

Hår Rebounding Tips og behandlinger:

Hvis du er ivrig efter at vide, hvordan man tager sig af genopbygget hår, er følgende punkter her for at give dig nogle vigtige fakta, som du bør overveje.

1. Brug en Cream Softener:

Køb en god flødeblødgøringsmiddel fra et lokalt marked og gælder for alle dele af dit hår. Lad det blive der i ca. 20 minutter. Dette vil nedbryde hårets naturlige binding og gøre frisk genopretning. Dit hår vil være lige og slank i slutningen af ​​dette. Du skal dog følge nogle grundlæggende trin. Først vaske dit hår med lidt mild shampoo. Anvend derefter relaxant og lad det blive i en halv time. Vask det af igen. Nu skal håret være ret i sektioner. Påfør en neutralizer for at nulstille bindingerne. Skyl det også og blæs tørre håret. Afslut det med en god anvendelse af hårs serum.

Ved hjælp af en efterladt balsam hjælper altid. En conditionere blødgør håret fra rødderne, og det virker endnu bedre end en cremeblødgøringsmiddel til at gøre håret glat og silkeagtig. Du må ikke vaske af en sådan slags balsam. Det skal stå i håret for at arbejde det er magisk. Du fugtiger bare håret med en sådan balsam og laver til arbejde. Disse balsamere virker og kan gøre håret blødt fra kernen. Hvis du leder efter en passende balsam, så skal du først kontrollere din hårkvalitet og derefter benytte en tilsvarende.

2. Brug en brede tandkam:

Efter at proceduren for hårreaktion er afsluttet, skal du bruge en bred tandkamme. Problemet med andre normale kamme er, at de ikke hjælper med at fjerne snavs i dit hår, hvilket yderligere fører til hårskader og hårbrud. Hvis du bruger brede tandkamme, skal sådanne problemer sjældent ske. Dit hår vil være blødt, glat og skinnende i stedet. Og prøv altid at kamme fra toppen til enderne for at få de bedste resultater. Det er altid bedre, hvis du besøger en god hårvarebutik og kun kammeret derfra.

De vil være i stand til at give dig den bedste derude for at løse dine hårkammeproblemer. Når du køber en for første gang, er det sandsynligt, at du vil ødelægge det. Du har gennemgået den hårreaktive terapi, og der er meget foregået, og derfor skal en professionel benyttes, når du vil tage det ultimative og bedste pleje af dit eget hår. Der er selvfølgelig mange butikker derude, der kan forsyne med en sådan kam for at opfylde dine hårpudsebehov.

3. Brug koldt vand:

Brug af koldt vand efter at dit hårreaktionsproces er afsluttet, er et must. Varmt vand er ansvarlig for at stjæle al fugt fra dit hår, hvilket gør det tørt, groft og kruset. Den bedste løsning til rebounding hår er at bruge koldt vand, når du har et bad. Du vil blive overrasket at se, hvordan et sådant lille tip kan vise sig så godt og effektivt. Selv om det virker lidt for umuligt at gøre i vintersæsonen, kan du stadig bryde med at vælge at være koldt over varmt.

Ifølge mange undersøgelser udført over de hårreaktive problemer, er det blevet set, at kvinder, der bruger varmt vand til at vaske deres hår, lider af brud og andre lignende hårproblemer selv efter at have gennemgået terapien. Imidlertid vil en hårreaktionsprocedure kun være fuldstændig, når du kun har vasket dit hår med kun koldt vand. Kold betyder kun koldt, ikke lunkent vand. Du skal være opmærksom på detaljerne, hvis du vil helbrede noget forfærdeligt.

Se mere: Laser hårfjerning hjemme

4. Hår rutinemæssigt for Rebonding Hair:

Efter den hårrebonerende behandling har du ikke lov til at vådt dit hår i de næste tre dage. Efter de tre dage er nået, bør du vaske det af med en god kvalitet urte shampoo og nogle balsam. Lad konditoren stå på dit hår i et par ekstra minutter. Vask det ikke helt af. Hvis du efterlader noget rester bag, skal det arbejde på ydersiden af ​​dit hår. Hold dig også væk fra at svømme i de næste fem dage, ellers kan kemikalierne slå sig ind. Som det tidligere blev diskuteret, hjælper en efterladnings conditioner og i dette tilfælde, når det er obligatorisk at bruge et balsam, hvad der kan være bedre end en leave- i balsam.

Kend dit hår kvalitet og benytte den rigtige balsam til dig. Selv om der ikke er nogen ændringer i dit hårkvalitet efter den tilbagevendende hårbehandling (forhåbentlig), skal du stadig købe en balsam, der dømmer dit hår kvalitet. Det er bedre, hvis du køber en shampoo baseret på den tro. Der er altid produkter til tænkning, medium, tænkning osv. Hår.

Se mere: Alopecia Areata Behandling

5. Følg en sund kost:

Spise den rigtige mad har altid været et vigtigt spørgsmål, uanset hvad dit problem er. Når det er noget med din krop, kommer din mave altid ind i ligningen. Få et ordentligt kostplan fra en professionel ved at uddanne ham (eller hende) om din tilstand og om den behandling, du har benyttet, og du får straks et diætkort til din tilstand. For at opretholde kvaliteten af ​​dit hår skal du følge en sund og næringsrig diæt. Som vil omfatte alle former for nødvendige vitaminer og mineraler (der tilbyder hårvækst hjælper med at opretholde sundt hår).

En god spiseplan består af grønne bladgrøntsager, citrusfrugter, cashewnøtter, mandler og fjerkræ. Hold dig væk fra dybfrit og fedtholdig mad. Undgå alkohol og andre dårlige vaner som rygning og medicin. I stedet drikker mange hjemmelavede sunde saft og forsøger at få motion i 30 minutter dagligt. Blandede frugtsaft vil komme til nytte på dette tidspunkt.

6. Beskyt dig mod skadeligt klima:

Et andet værdifuldt tip til rebounded hår beskytter dig mod hårdt eller dårligt klima. Du kan bære en paraply eller binde et tørklæde rundt om hovedet som en balaclava, før du træder ud under solen. Giv håret et godt hårplejeprodukt, der begrænser skaderne forårsaget af solens skadelige UV-stråler. Du kan anvende det, inden du går ud og slipper ind og starter beskyttelsesarbejdet. Nogle produkter giver ofte en lugt (ofte flot), når de starer. Du bliver nødt til at holde næsen i en advarselstilstand og varme først ud, når du har forstået den lugt.

Hold dig væk fra kold vinde, fans og kølere også. Det betyder at du bliver nødt til at være ekstra beskyttende i vintersæsonen. Hvis du er villig til at tage sig af dit hår, så bliver du nødt til at se din ryg. Brug ikke noget fancy hårprodukt som hårgeler, sprayer, blæser eller curlers i nogen tid. Så fra nu af skal du bare huske, hvor meget du var nødt til at komme igennem for at bringe dit hår til en anstændig tilstand, før du anvender nogen form for fancy hårprodukt eller de farverige hårfarvestoffer. Ofre de fancy touch ups, hvis du vil have hovedet fuld af sundt hår. Dette vil hjælpe dig med at holde dit hår voluminøst, blødt, strålende og blankt i færd med at genvinde hår.

7. Hår Masker For Hair Rebonding:

Nu hvor du er færdig med behandlingsfasen og trængt ind i vedligeholdelsesfasen, skal du tage behørigt omhu for dit hår. Fra dette tidspunkt bliver du nødt til at overveje hårmaskerterapierne. Du skal anvende hårmasker dagligt for at holde dit hår sundt og blødt. Prøv at gå til salonen eller spaet for at tage sig af det. Der er visse hår masker lavet af frugt ekstrakter, der kan gøres hjemme, og du behøver ikke at besøge stuen derefter.

For en professionel behandling bør stuen altid være den rigtige destination. Men hvis du gerne vil holde tingene naturlige, så prøv nogle gode hjemmelavede masker. En god mayonnaise eller banan eller æggepakke skal gøre underværker på dit hår. Glem ikke at tilføje noget honning til hver pasta. Det vil medføre drastiske ændringer i dit hår. Disse naturlige stoffer hjælper altid med at helbrede næsten alle hårproblemer.

Må ikke rod med dit hår - trim i stedet:

Prøv ikke at rive med dit hår i de næste seks måneder. Ved dette betyder vi ingen striber, ingen fremhævning, ingen curling og ingen hårfarvning. Dit hår er nødt til at slappe af, da der er brugt så mange kemikalier. Hvad du skal gøre i stedet er at trimme. Gør det to gange om måneden.

Se mere: Bedste hårtransplantation i Indien

Forholdsregler for hår:

Det første du skal gøre er at holde dit hår langt væk fra forurening og solskader. Da dit hår er blevet for nylig genoprettet, skal du dække det ordentligt. Håret er nu mere sandsynligt at blive beskadiget på grund af de naturlige skadelige årsager som solstråler, vind osv. Og anden naturlig faktor. Du bliver nødt til at være ekstra forsigtig nu. Brug et tørklæde eller en paraply, når du gik ud på dagen. Du skal undgå at bruge varmt vand og også holde sig væk fra slagtørrere. Dette vil gøre dit hår uhåndterligt, sprødt, kruset og uattraktivt. En af de vigtigste ting, du altid har brug for at huske på, er at undgå varmt vand under alle omstændigheder efter behandlingen.

Der er mange kemiske forbrændinger eller skader forårsaget af håret på grund af anvendelsen af ​​forskellige hårprodukter, og du bliver nødt til at holde sig væk fra det også. Du bliver nødt til at beskytte håret mod udtørring. Tørring kan være et stort problem, når du forsøger at beskytte håret. Således skal du holde håret fugtet hele tiden og forhindre tørringsprocessen. Disse er de grundlæggende forholdsregler, du skal tage, når du har gennemgået behandlingen.

Fordele og ulemper:

Brug af cremeblødgøringsmidlet giver dig tænger fri og skinnende låse. Men det har også en dårlig side. Dit hår skal udsættes for stor kemisk skade og føre til, at håret falder inden for et stykke tid. Det kan også brænde lidt på grund af højens temperatur. Tucking eller binde dit hår kan også forårsage stor skade. Og touch ups vil svække dit hår og forårsage flere andre skader.

Der er sandsynligvis ingen dårlige bivirkninger ved at bruge et efterladt balsam. Det er snarere godt for håret og hjælper også med at genoprette processen.

Når du tager ordentlig pleje af håret, vil det vise. Hvis trinnene følges til punktet, og du følger den rigtige kost, så bliver dit hår helt sundt, og det vil skinne naturligt. Håret vil føle sig glat og der vil ikke være nogen form for frizziness i håret længere, og det føles som om håret er fugtet 24 × 7.

Se videoen: My Friend Told Me a Secret To Straighten Hair Permanently At Home Better Than Keratin Or Rebonding (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send