Face Pack

Top 6 Guld Facials For Olierig Hud

Pin
Send
Share
Send


Guld bruges ikke kun i smykker og trinket til festivalerne, men en stor del af dette guld er opbevaret for den gyldne dig, hvor metaller som guld har vist sig at være eksplicit godt for din hud, især de olieagtige typer.

Indien har altid været ivrig efter at bruge økologisk over kommerciel. Nu kan vi ikke smelte guld og gnide det på vores hud, og derfor har nogle af veteranens kosmetologer fundet ud af den enklere måde for dig at indarbejde guld i dit skønhedspleje regime. Disse kommer i kommercielt fremstillede flasker, men de er alle organiske og let effektive.

Hvordan Guld Ansigtsfordel:

Før vi går videre til de forskellige kommercielle produkter, skal vi vide, hvordan guldet hjælper os i vores hud bekymringer. Nu er guld et af de blødeste ændrede metaller, og dette når du masseres i huden, hjælper dig med at øge din blodgennemstrømning. Derudover er guld blevet annonceret som en klassisk måde at fjerne toksin, hvor friktionen under massage forårsager toksinerne fra neden for at sidde fast til laget på guldet. Bortset fra det kan hudcellefornyelse og anti aldring holdes tilbage med guld, da det genopliver og forynger din hud.

Guld ansigtsbehandling til fedtet hud:

Her er vores 9 bedste guld ansigter til olieagtig hud.

1. VLCC Guld Facial For Olie Hud:

VLCC-kittet kommer i fire rør, guldskallemasken, guldkremet, guldgelen og guldskrubbe. Pakken sammen med 24 karat guld indeholder essensen af ​​gurkemeje og citron, som gavner din hud og letter og lyser din hud. Guldgelen kommer med gallnødekstrakter, der holder din hud næret og betinget.

2. Naturens Essence Guld Facial For Olieagtig Hud:

Sammen med guldekstrakterne indeholder naturens essens pebermynte, der virker på at forfriske din hud fra de cellulære niveauer, så de åbne porer bliver afkølet og lukket, så toksiner ikke kan erstatte dem. Dette er den bedste guld ansigtsbehandling til fedtet hud.

3. Shahnaz Husaain Guld Ansigtsbehandling Til Fedtet Hud:

Shahnaz Hussains 24 karat guld ansigts kit vil fungere glat på din hud, hvor den fugtighedsgivende gel blødgør groft og tørret hudpassage, mens guldskrubbe hjælper dig med at håndtere anti-aging og hudgraying. Derefter er strålingsgelen specielt formuleret til hudbelysning og spotreduktion.

Se mere: Anti Aging Clinics i Indien

4. Ayurveda's Instant Glow Gold Facial til fedtet hud:

Dette er et udvidet ansigts kit af Ayurveda, som er en af ​​de mest betroede og eftertragtede skønhedspleje rutine. Sættet indeholder fem forskellige produkter. Massagekrammen og det fugtgivende serum virker på de indre celler for at give dig en god blodcirkulation blandet med blød forynget hud. Renser og skrubber hjælper dig med at slippe af med de nødvendige toksiner og snavs, og masken til sidst giver dig en fejlfri hud. Dette er den bedste guld ansigtsbehandling til fedtet hud.

Se mere: Bedste Spa i Indien

5. Lotus Herbals Radiant Guld Ansigtsbehandling Til Fedtet Hud:

Tag en tredive minutters makeover udfordring med Lotus Herbals strålende guld ansigts kit, og du ville ikke blive skuffet nogensinde. Dette er et hurtigtvirkende instant glow guld ansigts kit fra Lotus, der består af rengøringsmiddelet for at fjerne dit ansigt af rester af makeup eller toksin, og massagecreme og strålingsmaske virker på hudbelysning. Der er også en udstrålingsaktivator.

Se mere: Hjemmelavede Fairness Tips til fedtet hud

6. Oxy Glow Gold Facial For Olie Hud:

Ligesom de andre ansigtssæt her finder du også et gyldent rensemiddel, en gylden fugtighedscreme med en skrubber og gel, så du ikke glemmer ansigtspakken. Dette er dit perfekte valg til tan fjernelse, hvor du kan høste fordelene ved guld for at fornye din retfærdige og smidige hud. Blandet med essensielle honning, vil din hud genvinde sit sunde udseende på ingen tid.

Billeder Kilde: Shutter lager, 3, 4, 5, 6, 7.

Se videoen: The Great Gildersleeve: The First Cold Snap Appointed Water Commissioner First Day on the Job (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send