Tattoo Designs

Top 9 Meget Cute Duck Tatoveringer Med Billeder

Pin
Send
Share
Send


Duck tatoveringer vinder popularitet og deres betydninger overstiger kulturelle grænser. Hvordan de tilpasser sig i land- og vandforhold er en bemærkelsesværdig ting. De er vilde fugle, men betragtes som uskyldige, følsomme og udsøgte opfindsomhed. Så der er mange grunde til, at man ville overveje at have en andetatovering på deres krop. Hvis du er en af ​​dem, og leder efter en andetatovering, er vi der for at hjælpe dig ud.

Stilfulde og fashionable Duck Tatoveringer:

Lad os se, 9 så smukke Duck-tatoveringsdesign med billeder.

1. Personlig Duck Head Tattoo:

Blandt tatoveringer for at flaunt, kan du gå til denne duck head tatovering. Det ser anderledes ud og symboliserer uskyld og enkelhed. Så det er helt sikkert noget, du kan gå til, især hvis dine attributter matches med en and - en legende åndelig person.

2. Gul Duck Small Tattoo:

Denne lille and-tatovering ser meget sød ud og tager øjeblikkelig opmærksomhed. Hvis du vil have et minimalistisk design, så er dette baby duck tattoo design et valg, du måske overvejer. Det er også en meget sød udseende tatovering for damer. Unge piger foretrækker en sådan form for design i duck tattoo mønster.

3. sort og hvid duck tatovering:

Denne tatovering duck design er ikke noget, du ville se blæk på folks organer. Derfor er det et meget unikt tatoveringsdesign at komme på din krop. Sådanne ænder tatoveringer kan indikere noget om din barndom eller fortid også. Hvis du ikke ønsker en farverig, men du har brug for straight sketch design, så er denne perfekt som du ønsker.

4. Duck Outline Tattoo:

Hvis du vil have et minimalistisk design til din tatovering, så er denne lille andetatovering noget, som du kan vælge. Det ser simpelt ud, dog spændende. Og helt sikkert at have mere end at opfylde øjet. Normal design kun kant form af en and, få nogle mørke grænser til at fange opmærksomheden på din tatovering.

5. Flying Duck Tattoo:

Denne duck art tatovering giver en tribal touch og på samme tid er ateistisk smukke. En flyvende and-tatovering demonstrerer frihed og lidt personlig hukommelse. Igen er det en ideel tatovering at overveje, mens du tatoverer.

6. Daisy Duck Tattoo:

Hvem er uvidende om den berømte tegneserie personlighed Daisy Duck, hvem var Donald Ducks kæreste? Denne daisy duck tatovering er yderst sød. Hvis du er en udadvendt og har en ondskabsfuld personlighed, så kan du lige så godt overveje denne tatoverings illustration.

7. Tribal Duck Tattoo:

Denne duck tribal tatovering er visuelt tiltalende og straks griber opmærksomhed. Det angiver mange træk som tilpasningsevne og maskulinitet. I dårlige tider kan sådan tatovering være en kilde til inspiration. Dette er kendt blandt unge, der er i sport eller gymnastiksal afhængige.

8. Rubber Duck Tattoo:

Denne søde and-tatovering indikerer lekenhed og minder om barndommen, er det ikke? Hvis du har sådan en jolly, legesyg og ubekymret natur, kan du få sådan tatovering ætset på din krop. Dette enkle og smukke design vil helt sikkert give dig et godt smil på dit ansigt.

9. Duck Foot Tattoo:

Nu ser denne duck art-tatovering på skulderen ud og er helt åbenlyst som en tatovering. At få sådan tatovering inked på din krop er noget du ikke vil fortryde. Også sådanne tatoveringer afspejler mange underliggende betydninger.

At få en andetatovering er unik og ville være en fornuftig idé. Hvis du har en historie at fortælle ved hjælp af en tatovering, kan du gå til denne keltiske fugleand for at udtrykke det. Duck tatoveringer kan udtrykke mange personlighedstræk, som du måske har sammen med kulturel betydning. Vi håber du får den ducktatuering, du leder efter.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: all about the R E S P E C T in Japan. (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send