Skønhed og mode

9 bedste graviditet bras og slid tips

Pin
Send
Share
Send


Der er et ordsprog på engelsk, at "Gud kunne ikke passe alle sammen, derfor skabte han en mor". Mor viser en evig kærlighed til sit barn. Når hun bekræfter, at hun blev udtænkt, tager hun meget om at hilse sin baby velkommen til denne verden. Hvilken mad der skal tages, tøj skal bæres osv. På denne måde hvilken type bryst bras skal bæres, indtil hun leverer en baby i denne verden.

Er det nødvendigt at bære bh under graviditeten, hvis ja, hvorfor: Efter graviditeten sker forskellige forandringer i kvindens krop og endda hendes bh-bh størrelse kan stige efter graviditet.

Forskellige og bedste graviditet Bras i Indien:

1. Belabumbum Bras:

Det er en sovende bh, som forventes af en ammende mor. Det er miljøvenligt bambus bh, der føles silkeblødt blødt og holder behageligt og tørt. Det er et antibakterielt stof, der er fugtfri. Denne branded bh består af 97% rayon lavet af bambus og 3% fra spandex til gravide kvinder.

Se mere: V Star Bras

2. Bravado Nursing Bras:

Bravado pleje bras kan siges som en af ​​de bedste bh til at blive valgt af kvinder, mens hun blev gravid. Det er mest støttende, komfortabelt, men alligevel let slid bra, hvilken kvinde nogensinde vil lide at bære, når hun var i ammende eller gravid. Det har specielle egenskaber, som det er perfekt til at gemme brystpuder og brystvinkler. Den er fremstillet af 88% polyester og 12% spandex. Det indeholder endda forskellige modeller af ammende bh'er. Så der er valg af valg i overensstemmelse hermed.

3. Belly Bra:

Maven BH er et attraktivt støttebeklædningsgenstand med høj kvalitet, som giver en mild støtte til ryggen, voksende mave og bryst. Det er designet til at yde støtte til nedre ryg og maven. Den er lavet af nylon og spandex. Den kan bæres i tre trimestere. Det forbliver trøst for en person og en vaskemaskine.

4. Anita Brand Bra til gravide kvinder:

Anita barselspleje bras er let åbnes og lukkes med en hånd, og det understøtter også brystet, når kop er åben. Den indeholder nikkelfri indstillingsmidler, der forhindrer hudirritation. Det har komfortable stropper, der er bredere for at lindre belastningen på skuldrene. Grundlæggerne af Anita siger, at de fra alle design til produkt har fremstillet alle typer bras.

Se mere: Bra Demi Cup

5. Melinda G Maternity & nursing Bras:

Melinda bras skal siges som den mest behagelige pasform til at bære i løbet af sygeplejen. Den er udstyret med ikke-elastiske komfortremme og med lette justering, lavet af smukke stoffer med flotte stilarter med sømløse kopper. Denne bh indeholder dybe spaltekopper uden puder. Det har enhånds klip med brugervenlighed. Den er lavet af nylon og spandex, som vil blive lavet i USA.

6. Bella Maternal Anytime Bralet:

Bella giver komfort og dækning support under graviditet og pleje. Det er specielt designet til at tilpasse ændringer efter behov. Det har justerbare stropper med fjernelse pad til jævn form uden nogen lækage. Dens stoffer er Nylon og Lycra og bruges i henhold til dets krav. Det har ultra-blødt stof wicks der væk fugt. Det er yderst blødt og maskinvaskbart. Det stammer fra USA.

7. Hot Milk Luminous Nursing Bra:

Det specielle træk ved denne bh er, at den har dobbeltlagede kopper, som kan bæres uden aftagelige skumkopper eller plejepuder. Det har et diamante centerpiece, der tilføjer feminin touch til perfekt bh. En rammeunderstøtning med beskedenhed er forsynet og designet med stretch for en vækst af koppen. Nem adgang med en hånd til amning. Stoffer inkluderet er bomuld, nylon og elastan og anvendes i henhold til fremstilling. Den omfatter blonder med mikrofiberskaller foret med bomuld. Det har seks position kroge og øjenlåsning. Let at maskinvaskes og fås i alle størrelser.

Se mere: Top Bra Brands

8. Lamaze Nursing Bra's:

Det er en microfiber med blonder perfekt bh på tidspunktet for pleje for gravide dame. Det stropper er justerbare med tilbage lukninger for at ændre kroppen under graviditeten. Det er en ledningsfri og giver god støtte. Dens stoffer er bomuld og spandex. Den er designet med perfekte mål med hensyn til bredde og længde. Det siges som en stor behagelig sygepleje bh og endda til søvn tid også. Nogle af anmeldelserne siger, at Lamaze er det bedste både i kvalitet og support. Lukkerne foran er nemme og slidstærke at bruge.

9. Moderhætte sygeplejerske bh:

På markedet er mange ammende bh'er til rådighed for at have graviditetstid. Hvert produkt i deres virksomhed er unikt. Forskellige modeller, design er designet til at opfylde kundernes krav. I sådan type virksomheder er moderskabsbehovsbro også en blandt dem. Da alle bras består af stoffer som bomuld, nylon, spandex, brugte dette firma også samme stof i den. Men den særlige af denne moderskab pleje bh er, det giver den bedste støtte under søvn. Da det ikke indeholder klap, kan en træt mamma nemt trække ned kopperne og også let fodre en sulten baby i hendes sovende timer også. Det er også meget lette understøttende og kan vaskes med fri hånd. Anmeldelser siger, at 80-90% af kunderne er tilfredse med pleje søvnbras.

Hvordan man vælger og bærer bh:

Nogle af iført tips om hvordan man vælger bras under barsel og hvordan man bruger det. Nogle point at blive husket for bras:

  • Prøv at bære løse bras, som blev bløde ved gentagen vask.
  • Vælg bh'er, der er lavet af strækbart materiale.
  • Bedre bras, når du flytter ud af hjemmet.
  • Pick bras, der har ekstra bøjle af kroge, der kan forlænges, når det er nødvendigt.
  • Foretrukne bh er lavet af bomuld eller syntetisk, hvilket føles dig blødt.
  • Vælg bh, der vil være let at åbne og lukke klip efter fødning af baby.
  • Foretrækker bryst med brystpuder, fordi det vil hjælpe, når mælken er udtømt osv.

Ligesom disse er der mange tips, der skal tages for at bære bras under graviditeten og deres mange mærker, der opfylder alle ovennævnte krav. Nogle af de branded bh'er, der bæres af en kvinde, da hun blev gravid, er:

Se videoen: Alan Walker - Darkside feat. AuRa and Tomine Harket (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send