Skønhed og mode

Skønhedsekspert Shahnaz Husain Forslag til tips til mørke cirkler

Pin
Send
Share
Send


Mørke cirkler! Er det gør dig ældre? Vil du se ung ud? På nuværende tidspunkt står mange mennesker, herunder unge, over for problemet med mørke cirkler overalt i verden. De mørke cirkler forstyrrer udseendet af personen og endda får dig til at se blege ud. Nogle gange giver det en ide om, at du er syg, som ikke er sandt. Så snart du kan finde ud af, at mørke kredse er begyndt at dukke op, skal du straks være opmærksom på det og træffe de nødvendige foranstaltninger for at helbrede og endda tage alle forebyggende foranstaltninger, så det ikke sker i fremtiden.

Årsagerne til, at mørke kredse opstår, kan være en livsstilsfejl, arvelige faktorer, ernæringsmæssige mangler, sygdom, søvnforlængelse, forlænge timer ved at sidde foran computere, lidelser såvel som stress er ansvarlig for forekomsten af ​​mørke cirkler. Den hud, der omgiver øjnene, er meget tyndere såvel som skrøbelig end næsten alle andre områder af ansigtet.

Shahnaz Hussain er legendarisk for skønhedsprodukter og en kosmetisk guru. Hun opfandt urteprodukter, som er værdsat både i Indien og i udlandet også. Hendes ideologi er, at alle nemt kan tage godt vare på huden. De mørke cirkler forstyrrer et menneskes udseende og giver anledning til bekymring også. Så folk, der er ramt af mørke cirkler under øjnene, bør behandle dem kosmetisk og anvende et middel til at reducere mørke cirkler under øjnene. Dette ville ikke kun reducere mørke cirkler, men også hjælpe med at få en strålende, mousserende hud.

Den del under øjnene kræver særlig opmærksomhed sammen med omhu. Derfor, for at behandle disse mørke cirkler, deler jeg i denne artikel nogle tips foreslået af Shahnaz Hussain. Eksternt udseende er meget vigtigt, da du er karakteriseret ved hvordan du ser ud.

Shahnaz Husain Tips til fjernelse af mørke cirkler:

Nedenfor har vi listet nogle bedste skønhedstips, der er nyttige for at slippe af med mørke cirkler. De er som følger;

1. Amazing Orange Peel:

Den appelsinskal er fuld af C-vitamin og frugtsyrer, som er til stede i skrælene. Vask skræl og tør dem i sol, indtil det bliver helt tørt. Bland dem derefter som et pulver. Så lav hver dag en pasta med mælk og påfør det berørte område. Lad det stå i 10-15 minutter for det normale vand. Ansøg daglig og se ændringerne.

2. Massage med Sweet Almond Oil:

Sød mandelolie er en god fugtighedscreme og det virker smukt på de mørke cirkler under øjnene. Olien er også et naturligt blegemiddel, det reducerer pigmenteringen under øjnene. Det toner ensartet hudtekstur og bringer glød på huden.

Du kan blande lige store mængder både sød mandelolie og honning og anvende det på det berørte område, lad det være natten over. Næste dag vasker det normalt vand, gælder dagligt i 15 dage og får mærkbare ændringer.

Se mere: Sådan eliminerer du mørke cirkler i 5 dage

3. Maske af Sandeltræ eller Chandan med Neem Vand:

Som neem er stærkt antiseptisk og har antibakterielle egenskaber det renser pletter og mørke cirkler, der vises under øjnene.

Lav en pasta med sandeltræpulver, der er tilgængeligt på markedet eller med en pind, som er let tilgængelig for dig. Påfør på ansigtet og lad det tørre, og vask det af med vandopløsningen. Påfør tre gange om ugen og gør det før sengetid og marker ændringer i en månedstid.

4. ved hjælp af rosenvand

Sug bomuldskuglerne i køligt rosenvand på øjnene for at behandle mørke cirkler. Tillad dette i lidt tid, og med regelmæssig brug vil du se, at de mørke cirkler forsvinder væk.

5. Tomatpasta:

Når det kommer til shahnaz husain mørk cirkel behandling, Tag en frisk og lille tomat og bland det med en vis mængde citronsaft. Smør dette glat rundt om øjnene. Efter 10 til 15 minutter vaskes rent med rent vand. Anvend denne metode, 2 eller 3 gange om ugen. Dermed bliver din hudtone under øjnene lettere i vejen for at falme væk helt.

6. Appelsinsaft og glycerin:

Kombiner 1 del appelsinsaft i glycerin plus smør det dagligt på øjnene. Det er en succesfuld teknik til at smide mørke cirkler væk. Det hjælper også din hud til at gløde og gør din hud tæt på øjnene blødere og glattere end før.

7. Kartoffelskiver og agurk:

Placering af skiver frisk kartoffel eller agurk er den bedste behandling for mørke cirkler. Det hjælper med at sikre en beroligende berøring til dine øjne, der yderligere undgår hyppigheden af ​​mørke mærker rundt om området.

8. Mint blade:

At lægge knuste mynteblade over og omkring dine øjne giver en afslappende effekt og hjælper dig også med at bortskaffe mørke cirkler. Lad pastaen være beregnet i 5 til 10 minutter. Dernæst skal du stille det af med en frisk og kold klud. Dette hjælper ikke kun dig med at føle sig afslappet, men falder også under øjencirkler.

11. Naturlige olier:

Påfør ricinusolie eller mandelolie under øjnene inden du går i seng. I morgen vaskes det af med koldt vand. Hvis du gør det regelmæssigt i 1 måned så vil du se det gode resultat.

Shahnaz Hussain Skønhedsprodukter til mørke cirkler:

Brug Shahnaz Hussain-produkter og fjern let mørke cirkler og få en strålende hud.

1. Shahnaz Hussain Shasmooth-Almond Under Øjencreme:

Denne creme indeholder ren mandelekstrakt kombineret med organiske ingredienser. Det hjælper med at reducere mørke cirkler, puffiness og fine rynker. Det nærer nær huden og giver et ungdommeligt udseende.

Påfør denne creme på det berørte område med fingrene og lad det stå i 15-20 minutter og vask det derefter af med koldt vand eller tør det med rent bomuld. Ansøg to gange i ugen og se ændringerne.

Det koster omkring Rs 773 og det bliver bedømt 3,5 / 5 af brugerne.

Se mere: Dark Circle Under Eye Removal Tips.

2. Shamilk Under Øjedag Lotion:

Denne lotion indeholder sandeltræ, mandelolie og olivenolie, som effektivt reducerer mørke cirkler, rynker omkring øjnene. Det nærer nær huden og giver et glat udseende.

Påfør lotionen i løbet af dagen på det berørte område med fingrene og lad det stå i 15-20 minutter og vask det af med koldt vand eller tør det med rent bomuld. Ansøg daglig, få bemærkelsesværdige ændringer.

Det koster omkring Rs 735, og det bliver bedømt 4/5 af brugerne.

3. Shanaz Hussain Shahweeds Plus Tang Under Øjenmaske:

Dette produkt indeholder Tang, Kalamus og Honning, som reducerer de mørke cirkler på en effektiv måde. Det er en total fugtighedscreme, der minimerer de fine linier og reducerer pigmenteringen.

Påfør masken under øjnene og på det fulde ansigt og lad det være så det bliver tørt. Derefter vaskes normalt vand og påføres tre gange om ugen for effektive resultater.

Det koster omkring Rs 708 / - og det bliver bedømt 3,4 / 5 af brugerne.

Ekstra tips til vedligeholdelse: -

Hjælp fra yoga:

Yoga som en del af shahnaz husain tips til mørke cirkler, gøre yoga samt meditation for at bevare sindet såvel som krop stressfri og forbedre hud glød. Det hjælper også med at fjerne mørke cirkler. De øverste yoga retsmidler til at reducere mørke cirkler er Sarvangasana, sutra neti og jal neti.

Balanceret kost:

Balanceret såvel som ernæringsmæssig kost spiller en vigtig rolle for at reducere de mørke cirkler. Så inddrage yoghurt, friske frugter, spirer, grønne grøntsager og salater i din almindelige diæt sammen med skummetmælk, bønner, cottage cheese eller paneer, linser og uforarbejdede korn.

Friske juice:

Prøv at anvende friske juice af agurk eller kartoffel omkring dine øjne ved hjælp af bløde bomuldskugler. Du kan også anvende juice til hele natten for hurtigere og mere effektive resultater.

Drikker vand:

Hvis du vil fjerne mørke cirkler, er det vigtigt at få masser af vand hver dag. Så drik omkring 8 til 10 glas vand dagligt.

Ved hjælp af cremer:

Det er meget nødvendigt at rense huden rundt om øjnene ved hjælp af rensemelk eller rehydreret gel med fugtig bomuld. Derefter smør under øjencreme. Denne creme skal indeholde lanolin plus mandel, fordi mandelstøtte for at slippe af med mørke cirkler, fordi det er en naturlig naturlig blegemiddel. Tag fløden af ​​med våde bomuldsuld senere end 10 minutter.

Så nu har du lister over øjet mørk cirkel remover cremer og tips af skønhed ekspert Shahnaz Hussain. Påfør dem regelmæssigt som angivet og få en glødende hud fri for mørke cirkler og pigmentering.

Pin
Send
Share
Send