Tattoo Designs

15 Betydende Lion Tattoo Designs for mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Løven, Kongen af ​​alle dyr er et primært symbol på styrke og magt. Mange mennesker relaterer sig til løven for disse og andre overlegne kvaliteter af royalty, autoritet, snedighed, stolthed, stolthed, mod, visdom og beskyttelse. Hver egenskab er unik for en person, og derfor er løven det mest populære valg når det kommer til tatoveringsdesign.

Når vi tænker på løven, er royalty og tillid de første ting, der kommer til at tænke på, ikke? Lion, som en slags monster, er et af de mest kendte dyr for at blive tatoveret af mænd. Hvad betyder løven tatovering for mænd? Få svaret med billedet af et løve, der repræsenterer overherredømme, magt og voldsomhed.

Forskellige typer Lioness og Lion Tatoveringer og Designs:

Her er de 15 bedste løve tatoveringsdesigner og betydninger med billeder er som følger.

1. Kunstnerisk Sort og Dot Arbejdsløve Tatovering på håndled:

Denne Black and Dot arbejde sort tatovering Lion på håndled for mænd har den kombinerende funktion af sort arbejde og prik arbejde for at skabe et geometrisk udseende stykke. Disse løve tatoveringer for mænd vil være perfekt symmetrisk. I denne tatovering har den det fantastiske mandala-arbejde, der strækker sig fra toppen og bunden af ​​ansigtet, og det vil være skygge med en ekspert Dot-arbejde.

At få den sorte farve tatovering vil være en elskelig én end at have den farverige tatovering, og det er grunden til, at folk mest lide dette. Det er en af ​​de spektakulære løve tatoveringsdesign.

2. The Lioness Shoulder Tattoo for Girls:

Løven, som generelt ses på damer, er først og fremmest et symbol på beskyttelse og et meget foretrukket valg af mødre. Som en løveinde vagter sine unger med sit liv gør det også en mor. Løveninde er også et symbol på mod og magt, der er et meget eftertragtet valg blandt stærke uafhængige kvinder. Den kvindelige løve er også kendt for sin blide kærlige natur, og dette tatoveringsdesign synes at skabe en blanding af alle disse kvaliteter gennem en blød udsmykning af dyret.

3. Blue Color Lion Tattoo på Rib Cage for Men:

De fleste af de løve tatovering design er gengivet med en realistisk stil eller en kunstnerisk stil med den blå farve, da det vil være mere attraktivt end andre farver. Rib cage tatoveringer er meget billige end ærmer tatoveringer. I denne tatovering er et smukt hoved af løven blæst meget majestætisk og attraktivt. Dette synes at være meget hensigtsmæssigt, da en løve kan tatoveres på kroppen som det bedste huddesign, der fokuserer på dets hårdhed.

4. Astrologisk Lion Tattoo på Brystet:

Stjernens tegn på løven skildrer en løve, og det blev styret af kørslen, og stjernetegnets stjernetegn symboliserer højspændt energi og eventyrligt, iført denne onde løve tatovering vil give betydningen, at de er født under ledere, intelligens, ekstravagance, utroskab , kyndig løve tatovering betyder bare ved at skildre den større balance mellem deres erhverv og personlighed.

5. Chinese Lion Tattoo Design for Boys:

Den kinesiske lion, også kendt som Fu Lion eller Buddhens Løv, er et tatoveringsdesign stammer fra den kinesiske kultur. Omtalt som vogter løver, de stod for beskyttelse og blev ofte placeret i form af sten løver foran kinesiske templer for at beskytte dem. I dag er dette løve tatoveringsdesign blevet et populært valg blandt dem, der tror på den gamle tradition, omend nogle, der bare bærer dem som et dekorativt kunstværk.

Se mere: Dolphin Tattoo Designs

6. American Flag Tattoo med Lion:

Det amerikanske flag har altid været et symbol på nationens styrke og enhed, en betydning, der er tæt forbundet med løven, og så er det skildret her i denne løve tatovering med baggrund af det amerikanske flag. Denne illustrative tatovering har et abstrakt løvebillede på armene, der er farvet med en række regnbuefarver, der løber ned i forbløffende pasteller.

7. Brølende Lion Face Tattoo med Crown:

Løvenes skildring med en krone på hovedet er en dristig erklæring om, at løven er "Jungens konge", og når det kommer til tatoveringer, er det et helt klart valgmuligt valg blandt dem, der ønsker at hævde deres myndighed. Tatoveringen foregår hovedsagelig i nuancer af gul og rødt, mens brugen af ​​sort og gråt blæk ikke er ualmindeligt. Dette er et af de store løve tatovering design til mænd.

Se mere: Tiger Tattoo Images

8. Lion Rampant Tatovering på Ribben:

The Rampant Lion eller almindeligt benævnt 'Lion Rampant' er et emblem af Royal Scottish Standard og ses mest på det skotske og belgiske flag. Det er et symbol på styrke blandt de unge og visdom og adel fra den gamle og er meget stolt båret som en tatovering på mennesker, der tilhører dette anor.

9. Raging Lion Tattoo for Men:

Lejonets gigantiske natur er repræsenteret i al sin hårdhed i dette ekstravagante kunstværk. Alle dets beastful kvaliteter er eksemplificeret at formidle en egen besked. Du kan få den bedste til trods for prisen afhængig af størrelse, farve og design. Dette er en ny stil med tatovering, der skildrer en dyster ansigtet løve, der stirrer ud fra den ydre deltoid.

10. Sun Lion Face Tattoo Design på låret:

En af de overvejende årsager til, at folk vælger lejontatoen, er fordi Leo er deres stjernetegn. Der er utallige mange designs til rådighed for at skildre "Leo" løven, der spænder fra hele kroppen til bare hovedet eller den enkle visning af Leo stjernetegn. Løven ansigt som set i dette tatovering design er afbildet med sin mane i form af solen, en kombination, der betegner sol tegn på Leo, som er styret af solen.

Se mere: Hest Tatoveringer For Mænd

11. Small Lion og Lioness Tattoo for Couples:

Fingrene er det perfekte sted at få tatoveret for par med løve tatoveringen, da de er den mindste del nogensinde, hvor der kan tegnes mange stilfulde designs. Denne farverige tatovering er lavet af en række farver med en ombre-effekt, der stadig er realistisk for en løve.

12. Lion Tattoo Tribal Design på ben:

Fascineringen med tribal tatoveringskunst er uendelig. Stammekunst kan indarbejdes i alle tænkelige typer af tatoveringsdesigner, og de går især godt med løve tatoveringer hovedsageligt på grund af manen, der er let at style i forskellige stamme mønstre. Tribal løve tatovering design er for det meste gjort i sort og de bærer en unikhed af deres egne. Det er en af ​​de bedste løve tatovering designs.

13. Half Sleeve Lion Head Tattoo Design til mænd:

Tatovering af løvehovedet er mere almindeligt end at få den fulde krop af løven inkækket. Den er afbildet i en række forskellige designs og udtryk fra et voldsomt udseende til et roligt, passivt ansigt, sidstnævnte er tilfældet i dette tatoveringsdesign.

14. Akvarel Lion Tattoo on Leg:

Løven er også et stjernetegn symbol kendt som Leo, og de fleste mennesker vil se efter vandfarve tatovering designs for mænd at lave deres solskilt tatovering design på deres krop. At have en sød og enkel akvarel vred løve tatovering til ben er de kølige ideer.

Se ovenstående design med farverige løve på benet, som vil tilføje skønhed til dig. Denne tatovering skildrer også et løve med fascinerende smaragd øjne på en simpel og smuk måde. Det er det flotte tatoverings løve design til mænd.

15. Blomstret Designet Løve Tatovering:

I modsætning til den fælles overbevisning er svarte løve tatovering designet i blomstret afrundet design meget maskulin og populær løve tatovering, hvilket betyder en perfekt balance mellem styrke, skrøbelighed og ønske om at finde en mellemplads mellem ens roligere side og lidenskabelig natur. Det symboliserer også betydningen af ​​visdom, kærlighed, skønhed og elegance.

I dag er løve tatoveringsdesign blevet en varm favorit blandt både mænd og kvinder, da de almindeligvis kan indskrives på bryst, arm, nakke, finger, ryg, hofte, håndled, ankel, skulder, lår for mænd og kvinder. Med henvisning til online-webstederne kan du få den bedste ide at få de tatoveringer på det rigtige sted. Når du går ind i tribal løve tatovering design, kan du finde et større antal løve tatovering designs, hvor nogle af dem vil udtrykke betydninger anderledes end de andre. Nogle tribal løve tatoveringer kan se fredeligt ud, mens andre kan skildre det som et vildt og farligt dyr. Når du får tatoveringsdesign som i junglenes konge, vil det repræsentere dit unarguably fremtrædende symbol på magt og lederskab.

Se mere: Ambigram Tattoo Designs

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send