Skønhed og mode

30 Seneste Fødselsdags Kjoler til Kvinder og Baby Pige

Pin
Send
Share
Send


Fødselspigen skal altid være klædt på en unik og speciel måde. Der er stort udvalg af trendy og festklæder til både piger og kvinder. Du har sexet bandage kjoler, cocktail kjoler, aften kjoler og også lange ball kjoler. Stil kan være massiv for hver enkelt person, hvis man kan tænke at vælge en af ​​disse kollektioner. Men en ting skal sikres, at fødselspigen eller kvinderne skal være klædt på en bedst måde at se fantabulous ud. Din lille engel ville også ønske at bære prinsesse-type kjoler på hendes fødselsdag for at få det fairy look. Og selvfølgelig fortjener de det, da fødselsdage faktisk skal fejre.

Smukke og bedste fødselsdags kjole design til damer og babyer i mode:

Her har du designer-serien modeller af top 30 fødselsdags kjoler til alle fra babypiger, tvillinger og voksne piger og også de kloge kvinder.

1. Mousserende sexet fødselsdagskjole:

Udforsk dette nye udvalg af glitrende guldtonet Sequin tank kjole. Den er ærmerøs og har en stilfuld turtle hals design. Lavet med polyester og spandex, denne fødselsdagskjole til kvinder har mini længde over knæ.

2. Asymmetrisk ferskenfarvet fødselsdagskjole:

Dette er en ideel fødselsdagskjole til piger, der har bryststilhals i ærmerøs mønster. Den øvre bodice er lavet ved hjælp af de skinnende glitrende palæer, der giver et udseende. Nederdelens del er asymmetrisk med ujævn længde med flere dikkedarer.

3. Golden Backless Fødselsdagskjole:

Dette mind blæser sortiment af fødselsdagskjole har det normale runde nakke mønster med mini tulle nederdel. Bagsiden er bundet ved hjælp af bøjet knude og du kan finde åben ryg. Lynlukningen holdes i nederste del af nederdelen.

4. Fra skulderfødselsdagskjole:

En af dine fødselsdage kan blomstre med denne slags off Shoulder prom dress. Her er den i den solide sort farve og har havfrue silhuet dækker op til knæene. Disse bodycon type kjoler er perfekte til fester som fødselsdage.

5. Fold Over Wrap Fødselsdagskjole:

Grib denne fantastiske skabelse af rød Bardot nakke mønster fødselsdagsfest kjole. Det har fold over modellen brystet bodice og wrap ender i den naturlige talje. Den leveres med stramme ærmer og en kort type kjole.

6. En skulder hvid fødselsdagskjole:

Det er den fantastiske kongelige udseende fødselsdagsfest kjoler til voksne. Den har et skulderdesign i rent hvidt tøj. Der er en frill overlay på bodice har splittet tilbage. Den kommer i midi længde model. Der er også en sideskive åben for at føle den lethed at overføre og taljen er designet i et naturligt mønster.

7. Fishnet Bardot Midi Fødselsdagskjole:

Dette er en pink bonded fødselsdags kjole til damer, der har brugt med fisknet materiale. Det har bardot stil hals med midi type model har en fisk hale design på nedre ryg. Zipping-indstillingen findes i bagsiden. De unikke ærmer er fastgjort til kjole med bodice på et punkt som vist på billedet.

8. Dåb Kjole Fødselsdagskjole:

Her kommer den ekscentriske og bemærkelsesværdige vinter kollektion baby pige fødselsdagskjole, der også kan bruges til første fødselsdags dåb. Den har lukkede hals med hele ærmer, og den øvre bodice bruger blonder materiale. Tylskjørtet er lavet med chiffon med en stor bue på bagsiden af ​​lukningen.

9. Rosetter Halsmønster Fødselsdagskjole:

Hvis du leder efter søde og smukke baby kjole til fødselsdage, så slutter din søgning her. Det er det smukke rosa skyggelagte rosettes hals design. Den består af flere frill som gør hele bodice og er af ærmerøs type.

10. Ærmeløs Tilbage Åben Fødselsdagskjole:

Her er den klassiske endnu blomstrende samling af fødselsdagsfestkjole til voksne, der ikke har ærmer og bueapplique på bagsiden. Bodice er skinnende og glitrende med mikroperler, som gør det særligt at bære under fødselsdagsfester. Kjolen er lavet med tykt stof designet i tyllmodel.

11. Sølv Udsmykket Fødselsdagskjole:

Gør din passion ikke gå ned ved at bære denne slags fashionable bedste fødselsdagskjole. Det har sølvbroderi pyntet over toppen, der har Bardot hals. Den er designet med langsidet prom type nederdel i mousserende rød skygge med åbning på siden.

12. Blush Pink Ruffled Shift Fødselsdagskjole:

Du kan tage et kig på denne fødselsdagsfestkjole til kvinder, der har røget skift i nærheden af ​​skulderen. Den består af skåret arbejde i nederdelen af ​​nederdelen. Har en skulder med en stor ruffet applikation, der markerer sin unikke elegance.

13. Rød Wrap Fødselsdagskjole:

Oplev etnicitet i at bære en lys rød fødselsdagskjole denne sæson. Det er en wrap around stil og strækker sig op til knæene. Det har tre fjerde ærmer med nogle søde applikationer over hele spundet bomuldsstof med collared hals.

14. afslappet aften fødselsdag kjole:

Du har en af ​​de bedste dele af din kollektion med denne ekstraordinære fødselsdagsfest til damer. Denne marineblå antydning har lukket hals med frontlange lynlås. Det har hele ærmer og har blomstermønstre i ærmerne i ærmerne og på nederste forreste del.

15. Rød Corrine Fødselsdagskjole:

Oplev denne overdådige og luksuriøse Corrine type fødselsdags kjoler, der er i rød nuance. Den har side lynlås og lavet i polyester med tyl nederdel i nylon. Det leveres med sideboning og perfekt til alle aftenpartier.

16. Høj Lav Sølv Fødselsdagskjole:

Det er den bedste nogensinde samling af høje lave kjoler, der bruges til aftenens fødselsdagsfest. Det har mousserende sølvpyntiner, der giver det fantabulous udseende med chiffon tulle model nederdel. Og det kommer med en Bardot type halsringe.

17. Hand Beaded Stropløs Fødselsdagskjole:

Det er det kongelige udseende af fødselsdagskjole til piger, der har Bardot hals stil med håndpyntet lame broderet forende. Det har udseende som en kuglebroder model med sort skygget bund og guldbroderi arbejde. Det er den perfekte samling til aften fødselsdagsbegivenheder.

18. ædle metalsekvenser fødselsdagskjole:

Må din drøm komme i opfyldelse med dette dejlige og fantastiske udvalg af kvinders fødselsdagsdragt kollektion i ædelmetaller palæer? Den har brysthals mønster med tæt pasform. Bodycon-stilen rammer knæene, og der er en metallisk lynlås i siderne. De vandrette metalpalliner har webstropperne i midten. For at få det til at føle sig godt tilpas, når man bærer dette tøj, er der et tykt lag af højkvalitetsforing, der anvendes som inners.

19. Bandage Side Åben Fødselsdagskjole:

Denne kjole er i premium grøn skygge med bandage stil side åben. Den er tilføjet med knapper på disse snit og har hele ærmer. Nakkemønsteret er af lukket type og bodycon-stilen når lårlængden. Hele kropsdelen, både på forsiden og bagsiden, finder du ingen specielle fancy applikationer præget på materialet. Det er helt designet almindeligt og alligevel opnår den første bedømte komfortabilitet.

20. Turkis Blå Stropløs Fødselsdagskjole:

Tænd mode diva inde i dig, og prøv på denne stropløs Bardot nakke turkisblå skyggefuld fødselsdagskjole til piger. Den har en åben åben spalte på forsiden af ​​nederdelen. Flipen på nederdelen er lavet ved hjælp af netvævet og den indvendige beklædning gives i satin. For at få de perfekte former, er der nogle sting linjer indført i forenden til at sætte kjole i den ønskede vinkel.

21. halsløs havfrue silhuet fødselsdagskjole:

Fortryl dine indre sanser ved at bære en så elegant samling af bedste fødselsdags kjoler. Dette er en slående pink farvet havfrue silhuet kjole med åben åben slids. Det er halsløs model og leveres med frontåbninger i taljen. Det har nogle glitrende applikationer, så det ser specielt ud. Du kan finde en tynd kjole vævet ind mellem overdelen og nederdelen for at holde broderiet i taljen også. Fræserne i nederdelen findes også i nederste del.

22. Tynd Strapped Fødselsdagskjole:

Her får du det bedste af de bedste kollektion af fødselsdags kjoler til kvinder. Den er i skinnende blå nuance lavet af tykt syntetisk materiale med tynde stropper rundt om halsen. Kjole kommer ned i knæ og har blomstretryk rundt omkring. Du kan bare gøre dette påklædning meget specielt ved at bære et par designer øreringe med et elegant designet par sandaler.

23. Royal Blue Backless Fødselsdagskjole:

Her kommer det foretrukne valg af få damer, som giver væk alt for denne kongeblå skygge. Det er backless med strapped sølvfarvet bodice. Og den har et medium sweep design i nederdelen. Det er fantastisk designet, at det ikke behøver nogen slags tilbehør. Du kan udfylde udseendet med et passende mønster af hår dressing, der meget godt går med disse lange proms.

24. Floral Unicorn Mønstret Fødselsdagskjole:

Denne kjole har det smukkeste enhjørnings ansigt med blomster, der er accenterede rundt om det. Chiffonmaterialet flæser ned ad siderne, hvilket giver flere whimsy blusser. Den er ærmerøs og har tre farvede lag som deres fnug og går derefter på chiffon tulle nederdel. Denne baby første fødselsdagskjole er absolut en magisk, som din lille pige nogensinde har set.

25. Hot Pink Beaded Fødselsdagskjole:

Dette er et perfekt valg til din lille mellempige, der venter på at fejre hendes fødselsdag i de kommende dage. Det er en sød fødselsdagskjole med beaded applikationer i hot pink. Applikationerne er sølvskyggede sten for at gøre kjole til glitrende. Det er en spændende kjole med lang fuld flared nederdel.

26. Boldkjole Type Børnefødselsdagskjole:

Det er en smuk lyserød blomster pige kjole med kjole kjole model. Kjole har lang tog sweep med flere dikkedarer og bluser på nederdelen. Denne fødselsdagskjole med rosetter i halsen er velegnet til aftenpartier som fødselsdage. Det er en af ​​de bedste samlinger af baby pige fødselsdags kjoler, der er kendt for sine unikke nedskæringer, men sørg for at din søde lille pige skal se hendes trin.

27. Bright Gul Broderet Fødselsdagskjole:

Dette er en lang pels type baby pige fødselsdagskjole i lysegult. Det har kontrast sort farvebroderi på brystdelen og på den nederste del af nederdelen. Kjolen er kuglejagtmodel, der rører gulvlængden og er ærmerøs. Det er den eksemplariske model for begivenheder som fødselsdage.

28. Sød Rosa Satin Fødselsdagskjole:

Udforsk denne attraktive og fængslende sødrosa satin materiale fødselsdags kjoler til damer. Det er ærmeløs model og har normalt rundt halsdesign. Lærens længde når under knæene og har minimal dikkedarer i den naturlige talje. Skørtets kantlængde er ikke ensartet i nogen grad og har dermed navnet som semi asymmetrisk kjole. Det er let og samtidig meget bekvemt at overføre.

29. Crushed Bodice Fødselsdagskjole:

Dette er i en excentrisk lavendel skygge med Bardot stil hals. Denne fødselsdagskjole har enkle eller ingen applikationer i kropsdelen og har noget knust mønster i brystfronten. Nederdelen består af brug af net stof og er foret med satin inners. Det har fået mulighed for at have et satinbælte for at få bæreren til at se chic og sexet ud.

30. Efterår Grøn Langærmet Fødselsdagskjole:

Sikre dine sanser med denne bemærkelsesværdige serie af samling af lange prom kjoler til at være det perfekte valg til aftenpartiet bærer. Denne høstgrønne fødselsdagsfest til kvinder bliver forkælet med blondeapplikationer til nakke og talje. Nederdelen er langt rørende på gulvet og er lavet ved brug af høj kvalitet chiffontøj. Det bærer samme løbemateriale chiffon bælte type talje for at gøre en tilføjet funktion.

Du vil nu have kendt viden med modellerne af fødselsdags kjoler til damer og piger som med ovenstående beskrivelser. Ja, du har meget mere at vælge. Der er fra søde frocks til sexede dragter, korte klædte bukser til lange sideant proms, beaded ruffles til strapless korset busts og derefter fra stramme silhuetter til lange fejende. Cute og unikke formelle samlinger findes at gøre din fødselsdag til en speciel. Du kan også give disse som gaver til dine elskede i deres fødselsdage.

Pin
Send
Share
Send