Skønhed og mode

1 måned gammel baby - vægt, pleje, udvikling og milepæle

Pin
Send
Share
Send


I denne artikel diskuteres nogle grundlæggende fakta om den 1 måned gamle baby. 1 måned gammel betyder, at bugten lige er kommet hjem fra hospitalet et par dage tidligere. Dette er en af ​​de tidspunkter, hvor barnet kræver intensiv pleje, og hvis du er ny på dette job, vil de fakta, der diskuteres i denne artikel, naturligvis hjælpe dig. Det er en af ​​de tidspunkter, hvor både moren og de øvrige familiemedlemmer bliver rigtig følelsesmæssige, da der er en lille vinkel eller en lille konge, der sover næsten hele dagen foran deres øjne. Der skal træffes mange foranstaltninger, når det gælder babyens udvikling, mad (fodring), pleje, søvn, legetøj og endda milepæle. Vi vil diskutere en efter en.

1. måned gammel baby - Vægt, pleje, udvikling og milepæle:

Lad os se, hvordan vi skal være i den første måned, nyfødte babypleje og hvad vi skal gøre i hans udvikling på dette stadium.

Vægt (1 måned gammel babyvægt):

Dette er en af ​​de vigtigste ting ved en nyfødt baby. Når barnet er næsten en måned gammel, skal der foretages en vægtkontrol, som betyder, at barnet skal måles, hvis han vejer nok eller ej eller hvis han eller hun er overvægtig (hvilket kan være problem senere), og ifølge den har en fremtidig kost til fast.

Den baby, der for det meste bliver brystet, får ikke mere end denne grænse, 112-120 gram, hvilket betyder, at barnet vil veje 4-7 timer pr. Uge. Vægten af ​​babyen bør kontrolleres næsten hver uge eller pr. Måned i de første seks måneder. Månedligt bør barnet veje omkring 1/2 til 1 kg. Det betyder, at der skal være en stigning på 1/2 til 1 kg vægt pr. Måned. Dette er et af de vigtigste skridt i forbindelse med at tage barnets intensivpleje og bør følges nøje.

1 måned gammel børnepasning:

Nu hvor et nyt medlem har trådt ind i din familie og dit liv, har dit liv sandsynligvis ændret sig meget. Der skal lægges stor kærlighed og streng opførsel, når det kommer til omsorgen for den 1 måned gamle baby. Hver dag vil være som en udfordring for dig, da babyen vokser hver dag. Behovet for en 1 måned gammel baby er ret grundlæggende, men der kan være en del uforudsigelighed og usikkerhed i deres adfærd. Du bliver nødt til at være forberedt på alle mulige resultater. En 1 måned gammel baby skal serveres ofte (fodring). De fleste babyer i denne alder sover næsten hele dagen. Der er dog nogle babyer, der viser en anden adfærd, hvor de pludselig vågner med bestemte intervaller. Nu er dit job at sørge for, at barnet får ordentlig søvnmængde, ellers bliver barnet sjovt smukt nemt, hvis der ikke er ordentlig søvn.

1 måned gammel baby fodring:

Barnet skal fodres mindst 6 gange pr. 24 timer, når den er 1 måned gammel. I løbet af de første 6 måneder bør modermælk være den eneste nadver, frokost, middag, morgenmad til barnet. Forsøg ikke at påvirke arvens fodringsvaner, eller hvis de bliver forstyrrede, og senere vil det medføre manglende vækst. Barnet ved, hvor meget det skal drikke, og hvis de er for tidlige, så er det et andet scenario. Dette er et af de primære trin, der skal tages i betragtning, inden du fodrer barnet.

1 måned gammel baby søvn:

Søvn er et af de primære krav til barnet. Barnet skal have mange muligheder for at få god søvn. Søvn er, hvad der får babyen til at vokse faktisk. Et af de vigtigste behov hos babyen er søvn på dette stadium. Miljøet bør afskæres på en sådan måde, at barnet får ordentlig søvn. Værelset skal laves helt lydisoleret. Hvis det ikke er muligt, skal alle vinduer og døre lukkes, så der er plads nok til den 1 måned gamle at trække vejret. Barnet skal placeres i barneseng, selvom de er 1 måned gamle for at give dem en effektiv søvntid.

Udvikling (1 måned gammel baby udvikling):

Vægten af ​​babyen er ret stigende, og den sover også nok. Det betyder, at barnet udvikler sig uden noget dårligt tegn i udvikling. Hvis babyen af ​​en eller anden grund ikke får den rette vægt, så er det nødvendigt at legetøj konsultere en professionel.

I dag vil barnet kunne identificere moderen og vil kunne flytte og lukke og åbne øjnene også. Dette er en af ​​de mest grundlæggende udvikling, som den 1 måned gamle baby skal passere igennem. Barnet vil nu vide om vigtigheden af ​​at trække vejret, selvom den ikke ved om begrebet. Barnet vil også reagere på din blide og venlige adfærd. Tidspunktet for svaret vil variere fra baby til baby.

1 måned gammel baby mad, legetøj og milepæle:

Spille og interaktion er et af de grundlæggende behov hos babyen på dette tidspunkt. Legetøj, der passer til babyen til at holde ved hånden, skal købes. Baby mad omfatter moderens modermælk, og hvis noget andet anbefales lægen.

Babyens udviklingsmiljøer omfatter at identificere folk, kolikopførsel, alarmerende overordnede om ubehag, passiv og rolig adfærd. Dette er nogle af de grundlæggende tegn, som barnet skal vise for at bevise, at han eller hun udvikler sig korrekt. Disse var nogle af de 1 måned gamle udviklingsmiljøer.

Desuden bør alle disse egenskaber, barnet holdes sikkert, have tilstrækkelig plads til interaktion og lege mv. Barnet bør også lære nogle selvplejeforanstaltninger. Sammen med barnet skal moderen også tage sig af sig selv.

Hvis du er ivrig efter at vide om de forskellige udviklingsmæssige, søvn, fodring krav til babyen, så vil du finde over artiklen uddannelsesmæssige. Hvis du er villig til at tage vare på din baby og du er tilfældigt en første timer, så er du selv kommet til det rette sted.

Pin
Send
Share
Send