Skønhed og mode

Hvordan man kan farve hår hjemme simpelt?

Pin
Send
Share
Send


Håret anses for at være et meget værdifuldt aktiv i en kvindes liv. For at passe godt på det, forsøger hun forskellige slags stilarter. Et af de mest berømte trin er hårfarvning. De vil give dig et meget unikt og veldefineret udseende.

Hvorfor bruge tusindvis af bukke i stuen, når du kan få det gjort nemt hjemme? Uanset om du er bekymret for hvilken slags farve du skal bruge, så foreslår vi dig denne fantastiske artikel, der skal guide dig gennem hele proceduren og hjælpe dig med at opnå det udseende, du altid har ønsket. De er ret nemme at lave og er også ganske billige. Læs derfor de følgende afsnit omhyggeligt om, hvordan du farvel hår i hjemmet nemt?

Tips og regler for, hvordan man farger hår derhjemme:

Der er et par grundlæggende regler, du skal følge, før du begynder at farve dit hår. Den første ting er at være konservativ. Vælg ikke nogen farve, der er to til tre nuancer mørkere end din originale farve. Den næste ting er at bede en ven om at give dig ledsage dig. Hun vil se dig som du farve dit hår og fortælle dig også, om du har savnet et sted. Det tredje du skal gøre er at få en dyb konditionering mindst en gang om ugen, så dit hår er skinnende. Det sidste du skal gøre er at farve kun dine rødder efter du har farvet for første gang. Hvis du har holdt disse punkter i tide, bør hårfarve ikke være et problem for dig.

Se mere : Anvendelse af farvet hår ideer

Værktøjerne skal du bruge:

Du skal bruge visse værktøjer, før du farve dit hår. Det første er en pensel. Det skal være en eller to inches bred. Den næste ting du skal bruge er en skål, så du kan blande farvestoffet og hvirle børsten, når du har brug for det. Det tredje er klip. Dette vil hjælpe dig med at spænde dit hår. Det fjerde udstyr er en rotte-tailed kam. Dette vil hjælpe med at opdele håret i lige afsnit. Du skal også bruge to mørke håndklæder og en alkoholbaseret ansigtstoner.

Stol ikke altid på boksen:

Du behøver ikke altid at stole på billedet på boksen. Hårfarve reagerer forskelligt på forskellige slags tekstur, og selvom du får det gjort af en professionel, kan du stadig ikke ende med at ligne personen på boksen. Fokuser på beskrivelsen af ​​farven i stedet. Det vil fungere som en bedre vejledning og give dig gode og gavnlige råd vedrørende dit hår.

Lav en Strand Test:

Det tredje du skal gøre er en streng test. Dette vil hjælpe dig med at forstå, om du virkelig kan lide farven og også minde dig om, hvor længe du behøver at holde dit farvestof på. Du kan simpelthen gøre dette ved at dø en lille del af dit hår og derefter tørre det af med en våd klud. Brug derefter et håndklæde til at fjerne farven helt. Dette vil hjælpe dig med at forstå hvilken farve du skal bruge, og hvor længe skal du beholde den stadig.

Vask dit hår:

Før du farve dit hår, skal du sørge for at du har vasket det en 48 timer før. Dette vil gøre døende en meget nem proces. Hvis det er muligt, vil du måske undgå et balsam. Men hvis du føler at dit hår er for tørt, så kan du anvende et godt balsam i de næste fem minutter. Dette vil hjælpe med at bevare fugtigheden i dit hår og dit hår tørrer ikke for hurtigt.

Gør dig klar:

Den næste ting du skal gøre er at gøre dig klar. Tag et håndklæde og drap det omkring dine skuldre. Dette forhindrer dit tøj i at blive snavset. Du bør også bære din handsker. Sørg for at de er lavet af normal gummi. Selv latex vil gøre. Brug af handsker vil holde hænderne trygge og forhindre dem i at blive for beskidte.

Bland farvestoffet:

Nu skal du blande farvestoffet. Tag en skål, en børste og farvestoffet. Følg de anvisninger, der er vist på bagsiden af ​​produktet. Bland nu farvestoffet i en skål. Hvis farvestoffet ikke kommer med en skål, skal du bruge en skål derhjemme. Plastskåle er normalt de bedste. Hvis kittet ikke giver dig en god pensel, skal du købe den fra en lokal håndværk. De bedste er normalt en og en halv til to inches bred.

Mal dit hår:

Når du er færdig med strandprøven, skal du male dit hår. Tag hver streng og påfør med pensel. Hvis farven er for lys, kan du genanvendes igen. Hvis du ikke kan lide en lys eller mørk version, kan du prøve en anden test. Du skal også have en kam til at dele forskellige dele af dit hår. Disse afsnit sikrer, at du ikke går glip af en enkelt patch af dit hår.

Se mere : Sådan fjerner du hårfarve naturligt

Påfør farvestoffet i hver sektion:

Bryd dit hår i mindre underafsnit. Begynd at male fra rødderne på dit hår. Hvis du starter fra dine ender, vil farverne ikke matche, og du kan ende med at ligne en zebra. Arbejd farvestoffet så godt, at det simpelthen ser mere ud end en normal hårfarve. Du vil helt sikkert ligne en prinsesse i slutningen.

Indstil en timer:

Det sidste du skal gøre er at indstille en timer. Hvis du har meget grå hår, så vil du måske holde dit hår i længere tid. Men hold ikke dit farve over natten, da dette vil tørre dit hår ud. Det åbner skalaerne mere end nødvendigt.

Pin
Send
Share
Send