Skønhed og mode

8 bedste Nivea fugtighedscreme

Pin
Send
Share
Send


Fugtighedscreme til vores hud tiltrækker fugt fra luften eller det kosmetiske produkt selv og låser det derefter i vores hud, så hudlaget i nærværelse af fugtigheden forbliver blødt og smidigt. Derfor er dette et mustprodukt til en vinterdag, da den tørre udsatte hud altid vil miste fugtet nu ekstra på grund af manglen på luftfugtighed, og det er, når den fugtgivende lotion ville komme for at redde.

Men en meget almindelig opfattelse siger, at fedtet hud ikke kræver en fugtighedscreme, hvilket er når vi siger, at selv huden er tilbøjelig til overskydende olieproduktion kræver fugtgivende lotion, således at sveden og olien ikke nedbryder hudcellerne, mens de låses i forstørret porer. I dagens artikel er vores primære firma fokus Nivea, et førende internationalt anerkendt kosmetisk mærke, der har en bred vifte af produkter, som du kan vælge imellem.

Populære Nivea Fugtighedscreme i Indien:

Lad os se på de øverste 8 nivea fugtighedscreme.

1. Nivea Soft Light Moisturizing Cream:

Velegnet til alle hudtyper, er denne bløde lys fugtgivende creme ikke hård på huden og alligevel streng på de beskadigede eller tørrede celler. Fyldt til randen med jojobaolie og E-vitamin, reparerer denne fugtighedscreme fra Nivea og forfrisker kedelig tørrende hud, der gør den livlig og lys. Med et lille blik af blød duft vil dette holde din hud glat og silkeblød.

2. Nivea Daily Essentials Rich Moisturizing Day Cream:

Formuleret specielt til de tørre og følsomme hudfarver, fungerer den vigtige rige fugtighedscreme på de cellulære niveauer, fylder de tørre limpeceller med fugt og fylder dem, så resultatet vises på overfladen uden at gøre dit ansigt for fedtet. Hydra IQ og Shea Butter blandes sammen for at give dig en komplet hydreringspakke.

3. Nivea Rich Nourishing Body Moisturizer:

Selv din krop har brug for at tage en pause nu og da. Mens vi alle bryr os om ansigtet og håret, de synlige elementer, lider din krop ujævnheder og celleskader. Derfor genopretter denne fugtgivende lotion til kroppen ved Nivea kedelige celler, mens de genopliver og genoptager dem til en langvarig 12-timers effekt. Forbedrende hudskader giver den patenterede Hydra IQ optimal hudkonditionering.

4. Nivea Visage Advanced Whitening Oil Control Fugtighedscreme for mænd:

Mænds hud er en dag hård og stædig i forhold til kvinders, og det er derfor, at overskydende beskyttelse er strengt påkrævet. Den avancerede whitening oil control moisturizer fra Nivea holder de stædige pletter og ujævnheder ud af huden, mens du regulerer talgproduktionen for at give dig en sund fugtig hud.

5. Nivea Glat Sensation Soufflé:

Hydrering og rigelig næring er hovedmotivet til denne smukke soufflé-fugtighedscreme. Shea smør actives forynge og genoplive hudcellerne reparere og slapper af dem, da Hydra IQ hydraterer og fugtiger din hud.

6. Nivea Visage være smuk farvet fugtighedscreme:

Dette er en tonet fugtighedscreme fra Niveas hus. En tonet fugtighedscreme er ligesom din BB-creme, der hjælper dig med at skjule subtile mangler ved at fremhæve din naturlige farve med en blød nøgenbase. Den fugtgivende del af dette produkt vil helt sikkert holde din hud satin glat.

Se mere: Damme Fugtighedscreme

7. Nivea Pure And Natural Body Moisturizer:

Det rene og naturlige body lotion sortiment fra Nivea er en speciel sammensætning til den ekstremt tørrende hud, der flager og peels under hårde situationer. Beriget i antioxidanter som Arganolie og genopfyldning af jojobaolieekstrakter, vil dette produkt være glat og klogt på din hud uden yderligere irritation.

Se mere: Jergens Moisturizer India

8. Nivea I Brusekabine Fugtighedscreme:

Den nye indendørs teknologi giver dig mulighed for at påføre fugtighedscreme lige efter en rensning og derefter skylles af efter et par sekunder for et hurtigt effektivt resultat, der ikke klæber på huden og vejer det ned. Blandet med nærende kakaoekstrakter, dette vil blødgøre og lysere din hud på samme tid.

Se mere: Farvet fugtighedscreme

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Se videoen: SKIN WHITENING. HOW I USE NIVEA CREME IN SECRET 8 WAYS - BEAUTY HACKS. ItsAllAboutsaw (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send