Skønhed og mode

9 nyeste og sikker RFID tegnebøger til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


RFID er den nyeste teknologi, der skal bruges i tegnebøger. Radiofrekvensidentifikationsteknologien holder svindlere væk fra at samle dine digitale oplysninger. Tegnebøgerne kommer med en blokeringsteknik, der holder dine kort og regninger sikkert.

Stilfuld og beskyttende RFID-tegnebøger Designs til herrer og damer i mode:

Lad os se på de øverste 9 RFID tegnebøger.

1. Front Pocket RFID Wallet:

Få denne stærke magnetpenge til mænd. Mænds RFID-tegnebøger er perfekte til at holde dine ejendele sikkert og sikre. RFID-teknologien blokerer kortet mod tyveri. Det har flere kreditkortspor til at holde dine kort intakte.

2. Slim RFID-tegnebog:

Her er en stor slank tegnebog til mænd, der er lavet med tyndt læder og har et ID-vindue. Tegnebogen har anti-scanningsmateriale, og det gør det svært for kriminelle at samle dine digitale oplysninger. Kortsporene er adskillige, og det har også et regningsrum.

3. Minimalistisk RFID-tegnebog:

Dette er en vidunderlig ny tilføjelse til tegnebøger. Den minimalistiske tilgang gør tegnebogen tyndere, men kompromitterer ikke med lagerkapaciteten. Det kan rumme op til 8 til 10 kort. Det har også rigelig plads til kontanter og et id. Dette er en RFID blokering tegnebog, og dette holder dine data sikre.

4. Flip Side RFID Wallet:

Her er en bedste RFID tegnebog til mænd. Det er lavet af polycarbonat og fly grade aluminium. Dette hjælper med at beskytte dine data mod digitalt tyveri. Det kan lagre op til 8 kort og regninger. Vægsiden er den bedste mulighed, du skal sikre dine data og ejendele.

Se mere: Passportefoldere

5. Bifold RFID-tegnebog:

Dette er en af ​​de bedste RFID blokering tegnebøger, som mænd kan købe. Den bifold tegnebog åbnes for at give dig rigelig plads til at sætte dine regninger. Den slanke tegnebog opnår dens tynde på grund af det fine, fuldkornede læder, der bruges til at gøre det. Den bifold RFID tegnebog til mænd er også en traditionel tegnebog med hensyn til dens farve og følelse.

6. Metal RFID tegnebog:

Her er en fantastisk RFID rejse tegnebog. Tegnebogen kan holde kreditkort sikkert og sikkert på grund af RFID-blokeringsteknologien. Den blanke metal taske pung er slank og slank og meget iøjnefaldende. Lågen af ​​tegnebogen er meget hård, og det hjælper med at holde vand osv. Væk.

Se mere: Prada Tegnebog Mænd

7. Skjult RFID-tegnebog:

Denne RFID proof wallet er fantastisk til rejser, hvor du skal bære dine essentials som pas osv. Rundt omkring. Dette er skjult i dit tøj og du kan bære det rundt om halsen. Denne RFID-tegnebog er den perfekte løsning til at holde dine penge, kort og pas sikkert.

8. kobling RFID tegnebog:

Her er en damer stor kobling RFID tegnebog, der huser alle de væsentligste i sine forskellige slots og rum. Damer koblingen er sort i farve og har også aftagelige stropper. Tegnebogen har RFID blokering teknologi, og dette er en stor hjælp til kvinder.

Se mere: Kreditkort tegnebog til kvinder

9. Flap Style RFID Wallet:

Her er en anden sød dame tegnebog med RFID blokering teknik. Tegnebogen er lille og kompakt og har en klap for at lukke den. Den afrundede kant af tegnebogen giver det et meget pænt udseende. Tegnebogen har to toner. Ydersiden af ​​tegnebogen er lavet af sort læder. Det indre lag kan være enhver popfarve som pink eller lilla.

RFID tegnebøger til mænd og kvinder er det sikreste spil i dagens digitale tyveri verden. Tegnebøgerne kommer med blokeringsmekanisme til tyverisikring. Tegnebøgerne er lavet i aluminium eller læder og kan være moderne i stil eller endda traditionelle. Tegnebøger til kvinder og mænd er stilfulde med en ekstra fordel af den digitale sikre teknologi.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,

Pin
Send
Share
Send