Skønhed og mode

Hvordan har man et kærligt forhold?

Pin
Send
Share
Send


Vi kigger ofte på par og sukker, romantik, kærlighed, samværethal, og vi spekulerer på, om det kunne være os en dag. Snap ud af eventyret romantik, få virkelige, og ja det kan ske, hvis du er villig til at gå den ekstra mile. Kærlighed er sukker og krydderier med et strejf af alt godt, men lad os ikke blive båret væk af, hvad der ses på tv og i film. Det er kun vigtigt for os at forstå, at livet har sin egen andel af op- og nedture. Hver enkelt person ville have karakteristika, der ikke ville svare til vores egen. Men når man er forelsket, har vi tendens til at gå blinde og overse fejlene i starten. Dette kan udgøre en trussel på et senere tidspunkt for statusforholdet for kærlige forhold.

Når to sjæle mødes, bliver de sammenflettet i kærlighed. Nætter går forbi romantisk med hinanden. Men når de skal leve ind i hinanden, går helvede løs! Her viser nedenfor, hvordan man har et kærligt forhold?

Grunde:

Der er mange grunde, som f.eks.

  • Han forlod toiletsædet op
  • Hun er for at gnide
  • Hun er næsten min mor
  • Han er ikke generet af husholdningenes opgave
  • Hvorfor skal jeg tage skraldet ud?
  • Hvorfor kommer han hjem sent hver dag
  • Hvorfor snakker hun hver dag med sin mor
  • Han eller hun gør vores liv offentligt tilgængelige på sociale netværkssider
  • Han eller hun talte til dem om mine problemer, i stedet for mig
  • Dette er ikke det, jeg ønskede

I begyndelsen:

Nej, vi citerer ikke Hellige Skrifter her; Vi fortæller snarere, at når du møder ham eller hende for første gang, ønsker vi ikke at vide om deres fejl. Menneskelig mentalitet er, hvad skinner sælger; måske var det derfor, vi blev tiltrukket af personen i første omgang. Penge, magt, udseende og status, de gjorde det nok grund til at være forelsket i kompiseren.

Se mere: Sådan stopper du at elske nogen

Dating scene var sjovt, spiser ud, danser og brænder dansegulvene, drikker og glædelig gør var fantastisk, men alt det var hvirvelvind romantik. Det er mandag og virkeligheden slår dig hårdt, han snorker, når han sover, hun snakker i søvn. De to af jer kan ikke sove, fordi en af ​​jer sparker i deres søvn og værkerne !!

Der opstår irritation, frustration opstår, og du ved ikke, hvad du skal gøre. Du holder det hele indenfor, og i den forbindelse begynder du at undgå øjenkontakt og senere ryge væk fra den kærlighed, der engang var. Dette forvirrer din partner; de forsøger svært at indse, hvad der har skabt en sådan scene. Du giver dem ikke spor og du taler ikke med dem om det.

Sene nætter på arbejde, tredjeparts interferens, sladder overbærenhed, alle disse kryber ind i forholdet. Dette gør sager værre og i sidste ende parret kalder det afslutter, bare på grund af andre negative elementer og situationer rundt.

Se mere: Sådan elsker du dig selv

Tal og sort det ud:

1. Hvis noget forstyrrer dig om din partner, skal du tale med dem en om en. Gå privat og tale med dem om det, gør det ikke offentligt.
2. Hvis der er situationer, som du ikke kan klare, spørg partneren for at hjælpe dig med at overvinde den.
3. Slad ikke om din ex med den nuværende. Lav ingen sammenligninger af din ex til din nuværende; Dette er en bestemt nedrivningsformel på markedet, når den er færdig.

Kærlighed sker ikke over natten, og et forhold, der skal lykkes, tager engagement, loyalitet og accept med en stor dosis tålmodighed. Husk bedstemor altid sagt "I min tid gav vi ikke op, vi lærte at rette ting" ... Det giver mening, det er det ikke!

Se mere: Hvordan er kærlighed defineret

Billeder Kilde: 1, 2, 3

Pin
Send
Share
Send