Skønhed og mode

9 bedste strande i Maharashtra med billeder

Pin
Send
Share
Send


De smukke strande i Maharashtra er nok de mest smukke attraktioner, dine øjne nogensinde vil vidne. Vejret her er surt og køligt, og det store blå arabiske hav, der vasker dette herlige land, er noget værd at rejse til. Strandene her er eksotiske, smukke og meget populære. Her har vi opført nogle af de smukkeste strande i Maharashtra, så du ved præcis, hvor du skal hen i løbet af dine næste ferier.

1. Alibag Beach:

Alibag Beach findes i Konkan regionen Maharashtra. Det er den vigtigste strand i byen Alibag. Denne strand er ren, smuk og meget rolig. Solnedgangen her ser malerisk ud og skønheden i dette sted er tankegang.

2. Varsoli Beach:

Varsoli Beach er en rolig og rolig beliggenhed i Alibag. Vandet her er mousserende hvidt og havvand er rent. Denne strand er tyk med vegetabilsk kokosnød og casuarinas. Hvis du er på udkig efter en god tid sammen med familien, skal du helt gå til denne.

Se mere: Bedste strande i Mumbai

3. Diveagar Strand:

Diveagar-stranden ligger i den sydlige del af Mumbai. Det har smukke kokosnød og betel nødder træer. Du kan også finde nogle delfiner her. Strandene er så attraktive; de gør nogle af de mest populære destinationer i Maharashtra. Besøg dette sted en gang, og du vil helt sikkert ikke fortryde.

4. Ganpatipule Beach:

Ganpatipule strande er virkelig noget at se frem til. De lækkerblå bølger, der styrter på bølgerne, forfører øjnene. Vejret er smukt her. Hoteller og restauranter er moderat prissat. Hvis du leder efter en kort romantisk ferie, er dette det rette sted for dig. Dette er den berømte strand i Maharashtra.

Se mere: Bedste strande i Andaman og Nicobar Islands

5. Kelva Beach:

Kelva Beach er det perfekte sted for dem, der er på udkig efter en weekendferie. Det ligger omkring 80 kilometer i den nordlige del af Mumbai. Shitla Devi-templet her er meget populært og er besøgt af mange pilgrimme. Der er tre forter beliggende nær stranden, der har øget strandens skønhed og popularitet.

6. Shiroda Beach:

Shirodas strande er kendt for deres naturlige skønhed, glittende blåt vand og kølig brise, der væver en magi af sig selv. De sølvfarvede sande er tiltalende for de besøgende og er fulde af plantager og salt depoter på stranden. De vidunderlige templer i nærheden, såsom Redi Ganesh-templet, øger dets æstetiske skønhed. Terekhol fort er også et andet strålende stykke arkitektur.

7. Harihareshwar Beach:

Harihareshwar er også kendt som Guds hus for sin legendariske religiøse historie, stranden her er helt underligt og er fuld af komfortable feriesteder og restauranter. Det er en veletableret og udviklet strand og er bedst til weekendferier.

8. Tarkarli Strand:

Tarkarli stranden er omkring 546 kilometer væk fra Mumbai. Dens største attraktioner er det rene og krystal vand og den lange strækning af smukke sand. Der er smukke havet forter her, så turister kan besøge. Den mest berømte er det Padmagarh fort, der blev bygget i det 17. århundrede. Restauranter og hoteller her er store og køkkenet er ganske bemærkelsesværdigt. Noget unikt og usædvanligt om dette sted er Konkani hytterne. De er smukke og søde at se på. Dette er en af ​​verdens fineste strand.

Se mere: Bedste strande i Tamil Nadu

9. Shrivardhan Beach:

De kølige vinde, rolige farvande og brune sand på Shrivardhan strande er hyggelige og indbydende. Havets mad her er prisværdigt. Der er flere steder til eventyr og udforskning formål. Du kan også besøge de religiøse og attraktive templer, hvis du vil vide mere om dette sted.

Strandene i Maharashtra ser rent, maleriske og meget rolige ud.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Shane Michael Taylor on Connecticut Style 842011 (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send