Tattoo Designs

9 forskellige kravebenetatoer til kvinder og mænd

Pin
Send
Share
Send


Tænker på at blæk din krop med et overdådigt tatoveringsdesign! Hvad med at få din kraveben blækket! Ja, kravebenetatoer er det primære valg for både mænd og kvinder for at fremhæve den sensuelle del effektivt. Tatoveringsstilen vedrører et område, der ligger tæt på brystet, og er derfor perfekt til at gøre enhver form for erklæring.

Stilfulde og søde kravebenetattoer:

Lad os tjekke nogle hjertebankende designs, der ville tilskynde dig til at få det blæk på din kraveben.

1. Script Collar Bone Tattoo:

Samlingen af ​​kraveben tatoveringer kvindelige omfatter bredt script tatoveringer. Det dejlige udvalg af skrifttyper, det giver dig, ville fremlægge et citat eller erklæring, du tror på fremhævet for at samle med din persona.

2. Wave Collar Bone Tattoo:


Små kraveben tatoveringer har været en illusion for unge at give deres udseende et anderledes udseende. Bølger har været det bedste til at dekorere din kraveben, hvilket indikerer konstant forandring, fred og ro.
3. Fighting Deer Collar Bone Tattoo:

Hjorte har altid været synkroniseret med naturen, og et hjerte tatovering design har været en af ​​de populære kraveben tatovering mand. Lavet i sort og grå blæk, er begge hjorte repræsenteret i en kampposition, der viser styrke og magt.

4. Blue Rose Collar Bone Tattoo:


Kvinde kraveben tatoveringer er ufuldstændige uden rosen design i listen. Den blå rose med to duggedråber på den giver et realistisk tryk på tatoveringen. Tatoveringen lægger vægt på litteratur, velstand, uberørt kærlighed og meget mere.
5. Birds Collar Bone Tattoo:


Fugle har givet forskellige søde kraveben tatoveringer for at blive inked, især for kvinden. Designet bærer flere fugle i flyvende tilstand, hvilket markerer frihed, perspektiv, befrielse, fred, visdom, held, kærlighed og glæde.
6. Lion Pattern Collar Bone Tattoo:


Lion giver et robust udseende til mændens kravebenet tatoveringer design. Kongen af ​​junglen er bredt vedtaget af de mænd, der er forbundet med skovlinjen. Tatoveringen symboliserer evnen til at styre, styrke, visdom, dominans og meget mere. Dette mønster er bedst blandt college drenge eller i et musikband.
7. Eagle Wings Style Collar Bone Tattoo:

Ørnen vinger kravebenet tatovering mænd giver en dyb betydning for den person, der har inked det. Det afslører den positive såvel som den negative side af personen, som afslører med beskyttelse mod ondskabsfolk, greb og balance i livet, mod, kreativitet, helbredelse og meget mere.

8. kraniet med roser kravebenetattoo:

Kranier og roser har et godt område at opnå en varig tatovering i kravebenet. Tatoveringen er velegnet til både mænd og kvinder, der relaterer til død, feminin, udødelig kærlighed, ofre, lidenskab, sensualitet og meget mere.

9. Tribal Collar Bone Tattoo:


Tattoo kraveben efterlader et bemærkelsesværdigt design, når det får et tribal design touch. Designet dækker ikke kun kravebenet, men håndterer også halsen som en halskæde. Når der gives mørkt blæk med grå nuancer, efterlader det et stødt indtryk.

En tatovering på kraveben er næsten drømmen om enhver ungdom i disse dage. Designerne er meget elskede af dem, der søger et simpelt og sofistikeret, men moderigtigt udseende. De kommer generelt med små og søde design at vælge imellem. Piger kan lide at prøve denne stil af tatovering mønster; hvis du bruger off-skulder toppe, så denne stil vil passe dig sikkert. Få nogle stilfulde mønstre i en bred samling af kravebenetatoveringsdesign.
Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send