Skønhed og mode

15 Bedste Pathani Kurta samlinger med billeder til drenge og piger

Pin
Send
Share
Send


Pathani kurta er tale om sæsonen. Bryllups sæson er de bedste dage til at flaunt disse pathani kurtas i stil. De fås i alle forskellige farver og priser. Den traditionelle kurta kan bæres på nogen af ​​dine salwar eller almindelige chudidarbukser.

Bedste samling af Pathani Kurta med billeder:

Her er få Pathani Kurta pyjama billeder, vælge fra neden under top 15 Pathani Kurtas,

1. Tussar Cotton Dobby Kurta:

En smuk kurta i sort med regelmæssig krave. Den sorte pathani kurta pajamasamling forbedrer din modefølelse. Det er bedst egnet til formelle lejligheder. Den er lavet af tussar bomuld og har rulle ærmer. Ser meget stilfuldt og behageligt ud.

2. Mænds Silke Blend Kurta Salwar:

Det er en silkeblanding pathani kurta til mænd, der ser meget stilfuld til formelle lejligheder. Denne patani kurti kunne bæres på semi silk salwar eller dupion type salwar. Den dejlige blå patani kurta pyjama design tilføjer modekvoten. Den har en klassisk krave og lommerne på begge sider ser meget attraktive ud.

3. Herre Cotton Linen Maroon Kurta:

En maroon bomuld pathani salwar som er velegnet til alle bryllups lejligheder. Den formelle kurta ser fantastisk ud på mænd. Dette pakistanske pathani kurta design vil gøre dig svaj i stil. Den har en klassisk krave og er lavet af 100% bomuld. Den fås i fuld ærmer, og den kan parres med maroon salwar.

4. Hvid & Grå Pathani:

Denne stilfulde basiske hvidfarvede pathani kurta har en regelmæssig skjorte krave og kontrastfastgørelse på krave og kan bruges til enhver lejlighed. Bær denne pathani med salwar for at se dit bedste fra hoved til tå. Disse pathani kurta designs til mænd tilføjer sjov til anledningen.

5. Grøn Pathani Kurta for mænd:

Velegnet til etniske lejligheder. Denne kurta har stavning, der afgrænser røde rør og røde perler med åndedræt, med gyldne reshamarbejde, som er indviklet af vores erfarne hænder. Det kunstneriske silkebrocade stof er prydet med disse delikatesser selv på ærmerne, perfekt matchende med den røde pyjama for at fuldføre arbejdet. Perfekt til indiske bryllupper og ceremonier.

6. Dark Peach Kurta:

En mørk fersken punjabi pathani kurta får dig til at se dit etniske bedste. Fremstillet af bomuldsstof, dette patani kurta mønster giver dig et glamourøst udseende, der bare er perfekt til enhver lejlighed. De dejlige rullehylster tilføjer modekvoten. Den fås med to sidelommer og har en regelmæssig skjorte krave. Plain Pathani med Salwar bund.

7. Fancy Mens Pathani Kurta:

En smuk pathani kurta sort med sort salwar er det bedste tøj til alle bryllupper. Den har hele ærmer og det traditionelle design på kurta pathani tilføjer den etniske enkelhed af kurta. Den fører med sorte salwar.

8. Mænds Pathani Kurta - Golden:

En fin bomuldslinned kurta med gylden farve. Det har hele ærmer og de kontrastfarvede manchetter og kraven ser meget fashionable ud. Det er bedst egnet til bryllupsarrangementer og andre sociale sammenkomster. Stoffet ligner det af khadi linned. Det giver den robuste landlige stil til pathani stil kurta.

9. Lilla Pathani:

En dejlig lilla pathani med hvid bund ser så etnisk ud. Knappen på knapknappen ser meget stilfuld ud på denne kurta. Rullehylsterne tilføjer modeopgørelsen. Hold det op med en hvid salwar, og du er klar til de bryllupsbegivenheder. En ideel kurta for mænd.

10. Solid Mænds Pathani Kurta (Maroon):

En maroon kort pathani kurta ser så sød ud. Den er lavet af 100% bomuld og har hele ærmer. Dette kan bæres på nogen af ​​de sorte salwarer eller bukser. Den har sideskinner og en forreste spalte. Ser meget fashionabelt ud. Den sorte knap placket ser så cool ud.

Se mere: Party wear Kurtis For Ladies

11. Kurta i Rust Farve:

Denne Cotton Silk Pathani Suit i Rust farvet er dekoreret med flotte knapper og brystlommer. Kan bæres med kontrast Hvid bund. Den har lange ærmer og en smuk knapspænde. Den har to sidelommer og klapper. Rustfarven ser så elegant ud. Dette patani kurta billede vist ovenfor ville være ideelt til enkle sociale sammenkomster.

12. Mænds Linen Kurta-White:

En unik hvid patani kurta med hele ærmer. Det er ideelt til alle formelle sammenkomster. Den har to sidelommer og kan sammensættes med hvid salwar. Det er så majestætisk. Hvid viser renhed og kærlighed. En ultimativ pathani båret af stil.

Se mere: Seneste Plazo Med Kurti

13. Kvinder Blue Solid Pathani Kurta med Tucks:

Blå solid Pathani kurta til damer med tucks, har en stiliseret mandarin krave, en kort knap placket, tre fjerdedele ærmer, en lige hæmning. Den er lavet af 100% ren bomuld. Lav det med disse designer kurti mønstre med de sorte bukser. Det kan være arbejde til afslappede lejligheder.

14. Boy's Pathani Kurta & Pyjamas Set - Green & Black:

En dejlig sort og grøn Pathani kurta til drenge. Det har korte ærmer og sidelommer. Det er sur af bomuld og georgette. Kurta er stribet og ser meget traditionelt ud. Bær dem til alle de formelle sammenkomster. Den gyldne detalje ved lommen og kraven passer til patanien godt. Denne er bedst at få gave til dine børn; han vil helt sikkert lide denne stil.

Se mere: Kurtis til nederdele

15. Keramisk Grøn Kurta Med Cream Patiala:

Denne grønfarvede stripede Kurta og Patiala ville få dig til at se det bedste ud af etnisk slid. Med silke lavet regelmæssigt monteret Kutra Set er meget behageligt at bære. Dette patiala kurta pyjamasæt er klassisk og stilfuldt og har unik design. Denne patiala kurta til mænd passer bedst til bryllupsmøder.

Disse smukke patani kurtas fås i forskellige stoffer som bomuld, silke og blanding. Disse kurtas kan bruges på bryllupsdage. Disse dejlige kurtas vil helt sikkert forbedre din stil. Se traditionelt denne bryllupsår med disse rige kurtas. Få dit foretrukne pathani kurta mønster for at gøre en lyd fra din fashion statement.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Se videoen: Crime Patrol - करइम पटरल सतरक - Saar Kati Laash 2 - Episode 514 - 31st May 2015 (November 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send