Skønhed og mode

9 Smukke og Eye-Catching Mehndi Design Videoer

Pin
Send
Share
Send


Mehandi er en gammel form for kropskunst, der har været praktiseret i Mellemøsten, Indien og dele af Afrika i tusindvis af år. Mehndi ses ofte som en kvinde, det er kunsten at anvende mønstre på huden ved anvendelse af pastaer lavet med hennapulver på forskellige dele af kroppen med forskellige designs.

Mehendi er den traditionelle kunst til at designe hænder, fødder eller krop med en pasta fremstillet af de pulveriserede, tørrede blade af henna planten. Det er normalt i kirsebærrød til brun farve, men dette kan variere med tiden tilbage og en række andre faktorer. Det har også med nogle forskellige typer mehndi som glitter, hvid heena, farvet henna osv.

Normalt køber folk færdige Henna kegler, som er klar til brug og gør designet nemt. Disse dage til enhver lejlighed er det første, der kommer til at tænke på, Mehndi. Det vil tilføje et strejf af royalty og charme. Under anvendelse af mehandi blev de fleste af de designede henvist af billeder. Mehndi designs fra forskellige steder har deres egen unikke charme.

TOP 9 Seneste og Fremragende Mehandi Design Videoer:

Der er mange videoer, der beskriver, hvordan man designer, mehndi, gør alle til at lære nemt og hurtigt.

1. Arabisk Mehndi Design Video:

Denne video vil guide trin for trin, hvordan man gør det arabiske mehandi design med ophævelse. Designet er inkluderet i enkle blomster og blad giver en skygge imellem. Det er let at lære.

2. Påfugl Mehandi Design Video:

Denne traditionelle Mehandi Design kan henvises til et påfugl design. Dette strækker sig til midten af ​​armen. Dette smukke og indviklede design kan bruges til lejlighed som engagement.

3. Gujarati Mehendi Design Video:

Dette klassiske mehndi kunstdesign er inspireret af marokkanske og er indviklet og moderne. Det er meget tungt Gujarati design. Området er meget fint udformet og er pænt.

4. Cirkelformede Mehndi-videomodeller:

Dette er et af de dejlige, men enkle og nemme Mehandi design. En blanding af traditionelle og nutidige designs baseret på cirkler og spiraler. Dette kan udformes ved at henvise til videoen.

5. Indian Mehandi Design Video:

Dette er en indisk mehandi med et overdådigt design. Det er meget indviklet, og hullerne er fyldt med præcision, hvilket gør designet helt perfekt og giver et yndigt kig på hånden

6. Bridal Mehendi Design Video:

Denne mehendi kunst er til bruder for at få dem til at se mere charmerende ud. Blomster og påfugl bruges og hullerne er fyldt med indviklet design med en bestemt kunst giver et tiltalende udseende.

7. Aztec Stylish Mehendi Video Designs:

Dette er et moderne og stilfuldt mehndi design og passer til alle. Dette design starter fra spidsen af ​​langfingeren og strækker sig til håndleddet med blomsterdesign ved siden af ​​det.

8. Seneste Mehandi Video Design for Hænder:

Denne seneste arabiske stil mehndi design er et udvalg af mange. Dette mehandi design lavet på den ene side af hånden er mere attraktivt og fremragende.

9. Marwadi Mehendi Design Video:

Dette er en fuld tilbage hånd Mehendi med et simpelt og let design. Brug af blomstermotiver og udfyldes med lige streger i henhold til designen er udført perfekt. Det fremhæver Mehendi design.

Konklusion:

Alle ovenstående enkle mehndi-designvideoer trin for trin vil få alle til at lære nemt og hurtigt. Nu er det ikke nødvendigt at deltage i mehndi træningskurser, det er bare nemt at lære med disse videoer.

Se videoen: 27 EASY NAIL AND MANICURE HACKS (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send