Skønhed og mode

Top 9 Argan Oil Shampoos

Pin
Send
Share
Send


Arganolie betegnes som flydende guld som en af ​​de æteriske olier, der ikke kun anvendes som kosmetisk produkt, men som også finder anvendelse i helbredende hudfejl. Dybest set, et produkt af finesse, er denne olie ekstraheret fra Argan træer, indfødt hovedsageligt Marokko og Algeriet. Arganolie er dog ikke begrænset til kun Marokko og Algeriet. Det er et bredt spredt og internationalt anerkendt krops- og hårprodukt, der bruger sine væsentlige fordele ved at helbrede beskadiget hud eller hår, der genopliver deres oprindelige gyldne glød, mens de fungerer som en fremragende fugtighedscreme og hudhelbrederen. I dagens artikel er fordelene ved Argan-olie imidlertid kun begrænset til vores hår, da vi skal diskutere en af ​​de bedste måder at olie dit hår på med Argan-olie og alligevel ikke efterlade nogen olieagtig rest. Nedenfor er en liste over nogle af de bedste shampooer, der integrerer i sig selv, fordelene ved Argan olie.

1. Organix Renovering Marokkansk Argan Olie Shampoo:

Organix fornyelse af arganolie shampoo er en af ​​indsatser med arganolie infunderet shampoo, der stemmer overens med selve Marokko, der infiltrerer de hårdeste lag for at holde dit hår satin blødt og forfrisket.

2. Organix Glat Hydration Argan Olie Og Shea Smør Shampoo:

En perfekt løsning til tørt kruset hår. Den arganolie, der er parret med Shea Butter, giver den perfekte blanding af fugtgivelse, der straks slukker tør tørsten og det forsigtigt lindrer og glatter ud hårdt beskadiget hår genoplive det til sin oprindelige glød.

3. Renpure Originals Argan Oil Luksuriøs Shampoo:

Da arganolie giver en beskyttende kappe oven på din udblæsning, trænger den dybt ind i de hårde hårflader for at fugtige og fodre dit hår lige fra det indre. UV-strålebeskyttelsen i denne shampoo gør det muligt for håret at blive beskyttet mod sol og derved reducere frizz og friktion tydeligvis.

4. Babyliss Pro Argan Oil Moisture Repair Shampoo:

Låsning i fugtpartiklerne i dine hårsække, der udvindes fra Margan-arganer, bruger arganolie som en primær tilskyndelse til fejlfri, sundt hår. De beskyttende silikoner blandes ind med denne shampoo for at reparere beskadiget hår.

5. Marokko Argan Olie Shampoo:

Renser din hovedbund og tvinger ud snavs og produkt buildups caked i din hovedbund, denne argan olie shampoo infunderer ikke alene fordelene ved ren marokkansk argan olie, men også fedtsyrer sammen med fiber proteiner og E-vitamin, der tager sig af hele dit hår problemer.

Se mere: Shampoo Satinique

6. CHI Argan Oil Shampoo:

Det er ikke arganolie eller Moringa-olien blandet i den, der gør denne shampoo speciel, men snarere brugen af ​​CHI-keramiske forbindelser, der indeholder keramiske og proteinlegemer, der passer til dit hår, bygger dem op for at være stærkere og sundere, mens de holder dem blød og håndterbar.

7. Garnier Ultimate Blends Shampoo:

Transform dit kedelige limohår med de ultimative blandinger fra Garnier, der bruger essensen af ​​Argan og kameliaolie, som genopretter og genopliver hårskader, herunder skørhed og splittede ender, mens nærende og blødgør dit hår lige efter første brug.

Se mere: Bedste Keratin Shampoo

8. Marc Anthony Olie Of Marokko Argan Oliebehandling Shampoo:

Marokkoolie bruger den alderen gamle marokkanske skønhedshemmelighed, der infunderer druesaft og arganolie med essentielle keratinaktiver, der genopfrisker og fugtiger dit hår dybt konditionerer det, så du kan sporten ikke frizzy frisk hår uden at skulle gå igennem noget besvær.

9. Orlando Pita ARGAN Gloss Shampoo:

ARGAN glans shampoo ved Orlando Pita Bruger den fineste kvalitet af marokkansk Argan olie, der integrerer og infiltrerer den grove hårstruktur nærende og hydrerer dit hår fra det cellulære niveau for at give dit hår den meget ønskede fløjlslignende glans. Glatning ud dit hår dette forhindrer fræsning eller roughing op af håret umiddelbart efter shampoo.

Se mere: Wella Shampoo Professional

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Top 10 Best Argan Oil Shampoos in 2018 (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send