Skønhed og mode

Top 10 grøntsager for at øge din højde

Pin
Send
Share
Send


En god højde føjer en kant til din personlighed, uanset om du er mand eller kvinde. Hvor højden du opnår i voksenalderen, har meget at gøre med din genetiske makeup, men det, du spiser i vækstårene, har også stor indflydelse på din samlede vækst. En velafbalanceret kost er afgørende for dig, hvis du vil vokse til et højt individ.

Hvordan grøntsager kan hjælpe med høj vækst?

De fleste højdeproblemer skyldes mangel på ordentlig kost og ernæring. For at vokse højt, har man brug for en tilstrækkelig mængde vitaminer og mineraler til at formere cellevækst og øge styrken til knoglerne. Grøntsager er en naturlig kilde til disse næringsstoffer, der kan hjælpe dig med at vokse højere.

  • Visse grøntsager som Kale, Greens, Spinat giver calcium og vitamin K, som er nødvendige for at styrke din knoglestruktur og støtte højdevækst.
  • Stivelsesholdige grøntsager som kartofler, rødder osv., Giver Kulhydrater, der er nødvendige for ny cellevækst i kroppen.
  • Bælgplanter som bønner giver zink og kalium til kroppen, som forhindrer vækstforstyrrelser.

Ved hjælp af visse grøntsager, der har indflydelse på udskillelsen af ​​visse specifikke hormoner i din krop, kan du snyde din genetik for at få ekstra få tommer. Tjek disse højdeforøgende grøntsager, der producerer maksimal effekt, når de forbruges under puberteten.

1. Snupper:

Næbner er en type planterot, der vokser under jorden. Denne veggie er fundet at være en rig kilde til naturligt væksthormon. Regelmæssigt forbrug af Næbner i forskellige former, såsom blandet veggie, friskudvundet Næsejuice eller gravies skal øge din samlede vækst, inklusive din højde. Bortset fra dette er Turnipserne rige på essentielle vitaminer, mineraler, proteiner, fibre samt fedtstoffer, der alle er lige så vigtige for at brænde vækstprocessen.

2. Bok Choy:

Dette er en række kinesiske kål, der hjælper dig med at vokse højere, da den er fyldt med mineraler, vitaminer, fibre og kulhydrater. Inklusive Bok Choy i din mad fører til stimulering i produktionen af ​​væksthormoner fra din krop.

3. Bønner:

Medtag bønner i din kost som en del af kogte veggie, i kombination med andre grøntsager eller vegsalat for at stimulere produktionen af ​​GH i din krop. Bønner er fyldt med kostfiber, folat, proteiner og kulhydrater, der gør dem til sunde fødevarer.

4. Rabarber:

Rabarber er en type urt, der vokser fra stout rhizomes. Forbruger denne herbaceous plante i både kogte eller rå former, tre til fire gange om ugen vil spike op sekretionen af ​​væksthormoner i din krop.

5. Okra:

Denne veggie, der er mere almindeligt kendt som Lady's finger, er fuld af vitaminer, fibre, kulhydrater og mineraler og er meget højt på næringsværdi. Næringsstoffer inde i okra kan effektivt stimulere væksten af ​​nye celler og tilføje ekstra inches til din højde. Også den klæbrige gummi inde i okra virker som et afføringsmiddel og hjælper med god fordøjelsesproces.

6. Spinat:

Popeye sømand mand elskede spinat og så skulle du !! Denne grønne, grønne grøntsag er et kraftværk af vitaminer, jern, fibre og calcium. Spinat stimulerer vækst harmones i din krop, hvilket resulterer i højdeforøgelse. Det hjælper også med at fungere korrekt i kroppen ved at forsyne det med alle de væsentlige næringsstoffer.

Se mere: Bedste strækkeøvelser for at øge højden

7. Broccoli:

Broccoli er meget rig kilde til ascorbinsyre, der er C-vitamin, jern, fibre og antioxidanter. Denne grøntsag kan øge idle væksthormonerne inde i din krop og hjælpe med hurtigere højdevækst. Broccoli er også et effektivt anti-cancer middel og giver modstand mod din krop. Den bedste måde at forbruge broccoli på er at dampe eller blanchere den og lægge den i en salat.

8. Ærter:

Ærterne er fyldt med en række mineraler, vitaminer, proteiner, fibre og lutein, som understøtter vækst. Det er også rig på vitamin K, C-vitamin og Folat, der hjælper med at opbygge ny cellestruktur og øger også immuniteten. Det giver god muskelvækst og styrker kroppen. Ærter tilhører legume familien og har fantastiske fordele for højdevækst, når de tages regelmæssigt.

Se mere: Pilates øvelser for højdeforøgelse

9. Brysselkål:

Brysselkål er en veggie, der tilhører kålfamilien. Det er en god kilde til alle de kostbehov, der starter og fremmer vækst, herunder: mineraler, vitaminer, protein, fibre og jern. Det antages også at have anti-cancer egenskaber på grund af tilstedeværelsen af ​​antioxidanter, der bekæmper frie radikaler skade. Spiser råspirer i rå form i salater, supper eller i halvkogt form i op til tre til fire gange om ugen for at stimulere syntesen af ​​vækstfremmende hormoner i din krop, som har direkte indflydelse på at øge din kropshøjde.

10. Collard Green:

Dette er en plante, der tilhører en botanisk gruppe kaldet, Acephala. Dette vokser hovedsageligt i dele af USA, Brasilien og Portugal. Den er rig på ernæringsmæssige egenskaber og hjælper med at øge indholdet af vitamin C, K-vitamin og opløselige fibre i din krop.

Vi håber du vil nu begynde at værdsætte disse grøntsager, som ikke kun hjælper dig med at vokse høje, men også hjælpe dig med at lede et sundt, sygdomsfrit liv. Grøntsager er krafthuse af næringsstoffer, og i stedet for at stole på kunstige kosttilskud anbefales det at regelmæssigt forbruge grøntsager til en naturlig vækstproces.

Se mere: Driniking vand, der kan hjælpe med at vokse højt

Pin
Send
Share
Send