Skønhed og mode

8 bedste fugtighedscreme for mænd

Pin
Send
Share
Send


Mænds hud er hård som de siger. Det ydre lag til huden er ikke kun stædigt men altid beskyttende af de blødere dermale lag. Hårdt vejr og naturlige forhold kan dog let over lag, selv de hårdeste af skindene, en af ​​de primære årsager til, at vintertørke påvirker din hud, og de sultne somre spreder dine eksponerede kropsdele med en mærkbar solbrændthed.

På nuværende tidspunkt er den eneste sygdom udover SPF'er en sund fugtighedscreme for huden, selv for mændene, der kan vende skaden og holde konstant beskyttelse på lås, så hudproblemer aldrig kan stå i din vej.

Populære fugtighedscreme for mænd i Indien:

Lad os se på de 8 bedste fugtighedscreme til mænd.

1. Kaya Whitening Moisturizer Med SPF15 For Mænd:

Kaya whitening hud fugtighedscreme kommer med SPF15, som giver bitter beskyttelse mod de hårde UV A og B stråler, mens du danner en beskyttende kappe over din hud for at reducere og forhindre garvning. Tilstedeværelsen af ​​aktiv partikelfusion fornyer cellerne indenfor fugtgivende og lyser huden med regelmæssig brug.

2. Jack Black Double Duty Face Moisturizer:

Dette dobbeltbeskyttede fugtighedscreme kommer med en vigtig blanding af vitaminer og antioxidanter, der letter og lyser hård hud mens du nærer huden med de krævede proteinaktiver. Synligt reducerer tan linjer, dette produkt vil hydrere og fugt din hud for en perfekt glød og langvarig hydrering.

3. L'Oreal Men Hydra Energetisk X-Treme Turbo Booster Fugtighedscreme:

Basisproduktet ingrediens til denne ultra face booster er den antioxidant berigede C-vitamin, som beskytter ansigtet mod hårde forurenende stoffer og støvpartikler. De ingen fedt formler vil holde dit ansigt lyst og lys hele dagen lang, mens turbo boosteren straks øger energien i din hud, hvilket gør den smidig.

4. Dove Men Care Genoplive Face Lotion:

Absorberer overskydende olie og låser porerne for at forhindre olieproduktion. Denne ikke-olieholdige fugtighedscreme efterlader din hud at blive forfrisket med en lille smule duft, mens fugtighedscreme nærer din hud og integrerer næringsstoffer i dine dermale lag for at holde din hud blød, frisk og fugtes.

5. Nivea For Men Avanceret 10x Oil Control Moisturizer:

Mænds hud er en dag mere hård og stædig, og derfor er der behov for særlig pleje for at vende tilbage skaden, samtidig med at den giver fremtidig beskyttelse. Den 10x olieklar kontrol fugtighedscreme suger i al olie, mens du fjerner bakterierne og snavspartiklerne, så du ikke behøver at bekymre sig om fedtet acne-udsat hud. Låsning i hydrering du kan nu sport strålende hud uden besvær.

Se mere: Bedste oliefri fugtighedscreme

6. Bulldog Natural Skincare Original Fugtighedscreme:

Den naturlige hudpleje originale fugtighedscreme kommer i en stor fusion af essentielle organiske stoffer som alger, grøn te og E-vitamin, der danner en kraftfyldt fugtgivende lotion, der vil infiltrere de hårde lag og absorbere overskydende olie og snavs samtidig med at din hud bliver frisk følelse med en ikke fedtet eftervirkning.

Se mere: Bedste fugtighedscreme til krop

7. Anthony Wake Up Call:

En nem løsning på en søvnig morgenhud, vågn op om morgenen og forfrisk dit ansigt med Anthony's Wake Up call-fugtighedscreme, der straks energiserer din hud og hydrerer det på det indre mobilniveau, så du kan gå ud med et sikkert, lyst ansigt.

8. Damme Mænd Energi Charge Gel Fugtighedscreme:

Gelbasen til denne fugtighedscreme er en perfekt match for både olieagtig og tør hud, hvor huden opsuger overskydende olierester mens du låser i fugtigheden, så du bliver tilbage med en ikke fedtet forfrisket hudtone. Ved at fodre din hud indefra, vil damens energiladningspartikler øge hudcellerne og gøre det lettere og lette den dumme limp hud.

Se mere: Vandbaseret fugtighedscreme til ansigt

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Pin
Send
Share
Send