Skønhed og mode

Top 15 Frankrig Turiststeder at besøge

Pin
Send
Share
Send


Frankrig er et husfuldt fabelagtige turistattraktioner. Fra romantisk Paris til solskinnet i syd og den fantastiske Dordogne, er Frankrig et af de bedste feriemål, du kan vælge. Og der er masser af aktiviteter, som du kan deltage i, når du kommer til seværdighederne. Turisterne får se arv og kultur på stedet og hilses velkommen med det bedste af varme.

15 seværdigheder Frankrig turist steder at besøge:

Lad os hvad er de bedste steder at besøge i Frankrig, som virkelig hjælpsomme, mens de skal besøge.

1. Eiffeltårnet:

Eiffeltårnet er et symbolsk ikon for Paris og er den vigtigste blandt turistmålene i Frankrig. Tårnet blev bygget af Gustave Eiffel som åbent tildeling af International Exhibition of Paris i 1889. Siden det var bygget, er over 200.000.000 mennesker blevet optaget for at besøge tårnet. Denne kendsgerning gør det til den bedste turistattraktion i verden.

2. Versailles palads:

Palace of Versailles er et af de vigtigste turistmål i Frankrig. De giver turisterne den franske monarkis luksuriøse storhed. Der er mange ting at se her, fra fantastisk arkitektur til udskårne møbler, kunst og antikviteter og selvfølgelig de smukke haver.

3. Cours Saleya Flower Market:

Cours Saleya Flower Market er et af de mest farverige steder i hele byen. Kanterne er kantet op med butikker og caféer og er fulde af farverige blomster, der holdes til salg. Dette er ikke kun et sted at købe fra, men fungerer også som turistmål.

4. Musee Du Louvre:

Musee du Louvre består af verdensberømte kunst, skulpturer og artefakter, der er udgravet til at være fra omkring 2.000 år fra fortiden. Opførelsen af ​​bygningen var blevet gjort i det 12. århundrede, som var et fort og derefter blev brugt som et middelalderligt palads. Planlæg de dele, som du ønsker at udforske som en hel dag, endda ville være kort for at få det fulde af stedet.

5. St Tropez:

St Tropez er en strand ved den franske flod, som besøges af velhavende mennesker, især om sommeren. Det mockes og kaldes legepladsen for jetset, modemodeller og millionærer. Bortset fra sommeren er der mindre berømtheder, som du ville se her. Men du vil blive meget overvældet for at komme på tværs af berømte sted, folk sætter pris på og nyder det maleriske af dette område.

6. Nimes Arena:

Nimes Arena bevarer romerske amfiteater, som er velkendt over hele verden som det bedste blandt de historiske steder i Frankrig. Det viser romernes herligheder og giver de besøgende en interaktiv lydguide og nogle udstillinger, der afspejler romernes livsstil på det tidspunkt. Nimes Arena giver dig virkelig et glimt af, hvad det ville have været for romerske tilskuere.

7. Rhone Alperne:

Alperne i Rhône er blevet navngivet efter smukke steder i Frankrig efter Rhôns flod. Det giver en fantastisk malerisk af det omkringliggende landskab af bjergkæden. Dette tiltrækker alle naturelskere og miljøforkæmpere. Folk, der er på udkig efter en vis stilhed og fred, kommer her for at forynge deres sind. Vandreture, river rafting, bungee hoppe, rafting, skiløb, ridning, er nogle populære eventyr sport.

8. Chateau de Chambord:

Chateau de Chambord i Frankrig er det næstbedste besøgte palads efter Versailles. Det er en fantastisk arkitektur af den franske renæssance. Slottet var blevet påbegyndt at bygge i år 1519 af kong François I og han havde gjort det til at gå for hans jævnlige jaktsporer. Der er store værelser på over 440 i antal.

9. Dune of Pyla:

Dune of Pyla er den højeste sanddyn i Europa, der ligger i Arcachon Bay-området. Atlanterhavskysten og indgangen af ​​bugten giver en fantastisk udsigt over klitterne fra topmødet. Den anden side har store fyrreskove.

10. Notre Dame Cathedral:

Notre Dame-katedralen er den mest besøgte katedral, da det vides at være den bedste blandt alle til stede her. Det tog omkring et århundrede at afslutte denne bygning. Det består af smukke tårne, glasmosaik mv. Historien om denne katedral drejer sig om at lære at værne om og elske. Hele bygningen af ​​sandsten indeholder relikvier af kristne historier, som gør det til det mest mindeværdige for de rejsende.

Se mere: Turiststeder i Kina

11. Chamonix:

Chamonix er et populært turistmål for skiløb på de franske alper. Dette gøres ved den udvej, der er til stede ved foden af ​​Mont Blanc. De første vinter-olympiske lege i 1924 blev afholdt her. Om vinteren kommer verdensklasse skiløbere og pensionister til ekstremer i Europa og tager de mest udfordrende bjergbestigning på dette område. Det er også kendt for mountainbiking.

12. Arc de Triomphe:

Triumfbuen er 164 høj og blev bygget af Napoleon I. Arkitekturen holder sit hoved højt og minder de besøgende om hærernes herlige historier, og det var blevet gjort som et tegn på sejr.

Se mere: New Zealand Berømte steder

13. Franske Riviera:

Frankrig er kendt for at have en udvidet strand, der gør den ideel til mange strande. Du kan opleve mange typer vandsport i disse områder. Den franske riviera hus er kendt for at være den bedste af strande i hele Frankrig. Dette giver turisterne et romantisk interval mellem de populære turistmål. Cannes og St. Lopez er de mest populære strande og de giver et smukt natteliv at nyde med venner og familie.

14. Palais des Papes:

I Frankrig er Palais de Papes en af ​​de ældste og en af ​​de vigtigste gotiske bygninger i Frankrig. Dette var paverspaladset, som var blevet bygget af pave Clement V, som forladte Rom og gik og bosatte sig i Avignon i 1309. Væggene er 10 fod tykke med portcullises og vakttårne ​​for at gøre det til et slot.

Se mere: Grækenland Turisme Bedste steder at besøge

15. Grotte de Font de Gaume:

Frankrig har nogle af de mest fascinerende forhistoriske steder i verden, og de mest besøgte blandt disse er Grotte de Font de Gaume. Det er en forhistorisk hule i Les Eyzies. Grotte de Font de Gaume indeholder en række fascinerende vægmalerier fra denne periode og er en del af UNESCOs verdensarv i Vezere-dalen.
Dette opsummerer de 15 store turister pletter, som du ikke må gå glip af på din rejse til Frankrig.

Pin
Send
Share
Send