Face Pack

4 Tamarind Face Packs og deres fordele

Pin
Send
Share
Send


Tangy og søde tamarind er fundet, er de fleste af husholdningerne at tilføje smag til maden. Det er generelt spist rå, eller lavet i form af gelé og chutney, der skal serveres som en dukkert. Men de fleste af os er uvidende om det faktum, at det også er godt for vores huds sundhed.

Tamarind har C-vitamin, A-vitamin, antioxidanter, AHA og hydra-låsegenskaber, som er gavnlige for huden. Det kæmper mod dannelse af frie radikaler og holder huden frisk og ung. Det er en fremragende ingrediens for hjemmelavede produkter for at tilføje fugt til huden, men er meget sur og skal bruges med forsigtighed. Her er et par nemme og sikre at bruge ansigtspakker med tamarind.

Tamarind Face Packs:

Her er top 4 hjemmelavede tamarind ansigtspakker og deres fordele.

Tamarindmasse og Sandeltræ Pulverpakke:

For at gøre pakken skal du bruge 2 teskefulde frisk tamarindmasse, en halv teskefuld hver sandalwoodpulver og multani mitti, to skeerfulde ostemasse, 5-7 dråber rosenvand og bland i en ren skål for at lave en fin pasta. Påfør pastaen på huden og lad den blive i 20 minutter. Når pakken tørrer, skylles grundigt med varmt vand. Sørg for at bruge en ikke-metallisk brun til at gøre pastaen. Pakken opdaterer huden og holder den væk fra akne og bums problemer. Dette er en af ​​de bedste tamarind face packs.

Se mere: Kiwi Frugt Facial

Gurkemeje og Tamarind Face Pack:

Til pakken skal du koge ca. 30 gram tamarind i 100 ml vand. Efter det er kogt, spænd puljen i en skål. Brug omkring en teskefuld pulp og tilsæt en halv teskefuld gurkemeje til den. Påfør huden og lad den tørre. Skyl derefter grundigt med varmt vand og tør tørre huden. Påfør fugtighedscreme, hvis du føler huden strækker sig.

Før du bruger pakken, skal du sørge for at lave en patch test, hvis du har følsom hud. Det er ikke tilrådeligt at bruge acne og hummerbenet hud til at bruge pakken, da det kan øge irritationen. Det er en god tamarind ansigtspakke.

Tamarind Og Honey Face Pack:

Denne pakning belyser straks huden med alle sine blegemidler. For at gøre pakken, brug kogt tamarindmasse, citronsaft og honning i lige store mængder og bland godt. Påfør huden og lad den gå i 20 minutter. Tør derefter pakken af ​​med fugtig bomuld og skyl godt af med koldt vand. Pakken medfører en lille brændende fornemmelse i starten. Fortsæt kun at bruge pakningen, hvis følelsen er tålelig for at forhindre udslæt og rødme på huden. Prøv også det på en lille del af din hud først før hele ansigtet påføres.

Tamarind Og Curd / Cream Face Mask:

Tag en teskefuld rå tamarindmasse; Tilsæt en teskefrit havsalt og en tsk ostemasse, du har fedtet hud eller en teskefuld fløde, hvis du har tør hud. Bland ingredienserne godt og påfør ansigtet. Lad pakken tørre. Fugt hænderne med koldt vand og forsigtigt exfoliere huden, inden du endelig skyller af pakken. Dette fjerner olie og snavs fra huden og gør det blødt. Saltgranulerne hjælper med at fjerne hudorme og urenheder fra huden og hjælper med at lukke åbne porer i huden. Pakken gør også huden glød. Dette er den perfekte tamarind ansigtsmaske.

Se mere: Jordbær Face Pack For Glødende Skin & Fruit Packs For Face

Disse ansigtspakker kan bruges op til to gange om ugen for at vise effektive resultater om tre uger. Pas på, og tamarind må ikke anvendes i høj mængde, da det kan forårsage betændelse i huden og rødmen. Hvis huden er pimple tilbøjelig og porerne i bumserne er åbne, undgå brugen af ​​tamarind. Det kan forårsage ekstrem forbrænding og gøre situationen værre. Dette gælder også, hvis du har et snit eller sår på ansigtet.

Se videoen: How to Clean Your Panama Jack Greased Leather Boots (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send