Frisurer

Top 9 indiske frisurer til kort hår

Pin
Send
Share
Send


Korte hår! Kan du lide kort hår? Der er mange kvinder og piger, der foretrækker korte hår, fordi de har mindre tid til at lave nogen frisure såvel som det hjælper med at se stilfuldt uden brug af meget tid i styling.

Der er også nogle piger, der tror, ​​at korte hår kun er til drenge, men de ved ikke, at korte hår giver dig et moderne såvel som selvsikkert udseende foruden at give betydning for dit smukke ansigt.

1. Flettet Bob:

Opretholde kortere hår stilfuldt plus ud over dit ansigt af denne attraktive krøllede bob med sidefletning. For at gøre dette skal du bruge et ¾-tommers tøndejern til at sætte i ringetoner og styling gel. For lige hår, danne en fransk fletning, der går som hårlinjen mod en tomme ellers ellers to på bagsiden dit øre på den mindre overflade af din del. Lås afslutningen af ​​flettet med en bobby pin ellers to.

2. Bubbly Bob:

Gå væk bob på dit hår, hvis du er på udkig efter kort frisure og dette er en af ​​de bedste frisure. Gennem lige tresser bøjet i enden, derudover i forhold til din kærlighed såvel som en enkelt mørk skygge for at farve det, og så er du sikker på at skabe den næsten alle fashionable pige i byen.

Se mere: Indiske Engagement Frisurer

3. Freestyle Krøller:

Normal tekstur tager en vild rejse til sommer, bortset fra ophold glam ved hjælp af et simpelt ornament. Påfør curl control creme på tørt hår, vrid en række sektioner som du forsøger produktet fra side til side enderne. Træk en sektion af hår tilbage sammen, uanset hvor du ville lave en del. Brug en dekoreret klip ellers rhinestone spin clips som en intonation.

4. Omvendt Bob:

Til korte hår er dette en trendy Frisure og hver gang den er på mode. Dette tildeles de skarpt skårne vinkler med den hurtige lagdeling af bagsiden, der skaber magisk den oppustede mængde på bagsiden af ​​hovedet. De øverste lag er skudt igennem med attraktive gyldne højdepunkter, som lindrer vinklerne plus gør en dejlig konsistens på siderne.

Se mere: Indiske Hestehale Styles

5. Kort blond Pixie Cut:

Pixie, lille shaggy frisure er en af ​​favoritterne beregnet til kvinder, der favoriserer korte hårklipp. Den lange frynse, der bevæger øjenvipperne, gør udseendet afslappet plus det lagdelte snit er bøjet ned vidunderligt opsat på nakken, hvor mørke rødder gør yderligere farvemåling.

6. lige frisyre med bangs

Det giver rigeligt volumen plus tekstur til dit smarte, fine hår til at se stilfuldt ud. Pixie er skåret i opdelte lag, der gløder fra kronen plus har en anden sideskille. Håret er stil fremad af kronen plus derefter kam i en tilfredsstillende bøjet frynse med en slank linie tværs i panden plus runde til et øre.

Se mere: Indiske lagdelt frisurer

7. Updo For Short Hair:

Håret er trim i en attraktiv lagdelt haklængde bob ved meget snart en bølge af bølge mærkes i den dejlige runde silhuet udsat i profil. Lille naturligt volumen på toppen plus panden lægger vægt på en snoet snoet streng. En anden tress flippantly flettet på overfladen og pin under den bageste del af håret. Den bevægelige side tress over øret blødgør linjen plus den vidunderlige sombré metode tilføjer milde højdepunkter.

8. Short Wavy Bob Frisure med side fejet Bangs:

Det ser naturligt ud af nogle afskårne forskellige bølger, der øger lydstyrken på siderne plus en sideplads slapende efter et øre for en rolig følelse af uregelmæssighed. Adskillelsen er lidt off-center endvidere afskåret for at vise templet.

9. Ensidet fletning:

Opdel uligheden ved en sidefletning! Dette udseende planlagt at forblive noget hår mangler fra dit ansigt plus tilføje en lille kant til din stil. Påfør styling creme og adskille hår med en medium børste. Lav en fransk fletning fra hårlinjen til meget snart på bagsiden af ​​øret på den mindre side af din side og låst med en bobby pin eller to sidste smør hårspray.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send