Skønhed og mode

9 bedste organix shampooer i Indien

Pin
Send
Share
Send


Sødt og blødt hår er en nødvendighed ikke kun for mig og dig, men sandsynligvis for alle kvinder i verden, der stræber efter at se deres bedste ud, så deres hår styrer deres udseende. En kort trendy vinkelbob eller langstrømmende rapunzellås, glat hår er simpelthen ikke let at opnå, før du har valgt det allerbedste. I Organix kommer de bedste af de eksotiske elementer til din lidelse, beskytter og sørger for dit hår med ordentlig pleje og kærlighed. Mærkets navn hedder Organix, der blander nogle af de bedste opskrifter til fejlfri hår fra deres berusende hårolier til deres eksotiske shampoo.

Populære Organix Shampoos i Indien:

I denne artikel har vi optaget nogle af deres bedste shampooer, der vil forvandle dit hår fra en livløs masse til rigdom og levende.

1. Organix Marokkansk Argan Olie Shampoo:

Infusion af kraftig guld arganolie lige fra det eksotiske Marokko, organix argan olie anvendelser mener at reducere den kemiske procentdel af din shampoo og dermed sikre en organisk måde at stærkt hår. Tilstedeværelsen af ​​E-vitamin og antioxidanter fylder og genopliver dine tidligere skader, mens UV-strålebeskyttelse aktiveret af denne shampoo beskytter håret mod ujævnhed eller frizz.

2. Organix Ever Straight Brazilian Keratin Therapy Shampoo:

Den altid lige brasilianske keratin shampoo anvender keratin-aktivister, som er kropsfibre i dit hår, der giver styrke og volumen til dine kramper. Reduktion af signifikant krøllefrihed og stress fra håret. Denne shampoo infunderer kokos- og avocadoolier, der nærer og genopbygger dit hår, samtidig med at cuticlesne bliver stærke og eliminerer stærk frihed.

3. Organix nærende kokosmælk shampoo:

En sammensætning af organisk blandet kokosmælk blander sig med det ultrahårede æggehvide protein, som ikke kun er letvægt og let blander men også øger vitaliteten og elasticiteten i dit hår. Den nærende kokosmælkschampo fra OGX bruger kokosmælk til at hydrere og forynge dit hår.

4. Organix Thick And Full Biotin And Collagen Shampoo:

Den tykke og fulde biotin shampoo tilføjer en salon som slank finesse, da Pro Vitamin B7 trænger dybt inden i strengen fugtgivende og nærende, reparere tidligere gjort skade. Kollagenet i shampoo føjer vitalitet og volumen til dine tråde, der plumper hårets dimension, mens hydrolyserede hvedeproteiner giver styrke og glans til dit hår.

5. Organix Foryngende Kirsebær Blomst Ginseng Shampoo:

Kirsebærblomst ginseng shampoo bruger asiatiske ginsengrødder til at genoplive og genoplive dit tørt kedelige hår, mens kirsebærblomstekstrakterne øger volumen og krop til dine låse. Ikke kun gør denne shampoo rens og beskytter håret mod at miste ud på hydrering, men også infuser bambusekstrakter, som hjælper med at tilføje en levende blødhed til dine tresses.

Se mere: Revlon Shampoos

6. Organix Intensely Invigorating Eucalyptus Mint Shampoo:

En berusende kombination af blandede eucalyptusekstrakter gennemblødt i ren te-træolie, mens du tilføjer en lille mynte essens til dine låse, er præcis den slags næring dit hår stræber efter. Strimler væk det mulige snavs og skæl fra hovedet, denne shampoo genopfrisker din hovedbund og hårsække, samtidig med at du forstærker cuticles, så dit hår spil er øverst på din liste.

7. Organix Energizing Passionfruit Guava Shampoo:

Den energiserende passion frugt guava shampoo bruger eksotisk passion frugt essens med anti-oxidant egenskaber guava, der renser dit hoved, mens det grundigt hydrerer det. Guava er også kendt for sine vitaminegenskaber, der føjer til blandingen og giver en sund pleje af dine låse.

Se mere: Redken Hair Shampoo

8. Organix Fortificerende Lavendel Soja Mælk Shampoo:

Den befæstende shampoo bruger sine stærke ingredienser til at befæste og volumere dit hår, mens det er dybt konditioneret. Inducerer et par op af eksotisk lavendel gennemblødt i æteriske olier, de ultra piskede sojamælkeproteiner sammen med guldfiskolie nærer, hydrerer, fugter og beskytter dit hår mod tørring eller døende.

9. Organix Reviving White Tea Grapeseed Shampoo:

Denne gang grapeseed olie, asiatisk hvid te og appelsinskal ekstrakter slutte hænderne sammen for at give dig en fremragende shampoo, der heler og genoplader dine tråde mens du renser dit hoved af snavsrester.

Se mere: Dove Dry Shampoo Indien

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: 10 Best Shampoos for Scalp Psoriasis Reviews (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send