Skønhed og mode

9 Bedste 60 års bryllupsdag fejring gave ideer med billeder for 2018

Pin
Send
Share
Send


60-års bryllupsdag for et par er den største milepæl, de kan nå. Så diamanter er temaet for denne begivenhed. Få gaver som en diamantring eller vedhæng til din kone. For manden kan du få fantastiske krus, kort, fotoramme osv.

Bedste 60 års bryllupsdag fejring gaver og ideer med billeder:

Lad os se de 9 bedste gaver til 60th bryllupsdag, som du kan give til dine kære i 2018.

1. Årsdag Par Krus:

Dette er en dejlig 60 års jubilæumsgave, som du kan give parret. Jubilæumsparet med hvidfarvede krus har nummer 60 trykt med fed skrift. Du kan også have blomsterdekorationer gjort på kruset også. Få dette krus ved e-handelsbutik, du får gode muligheder for at personliggøre.

2. 60 års jubilæumskort:

Indtast kærlighedsnotaterne for din ægtefælle på et smukt håndlavet papir. Disse noter kan også udskrives eller håndskrevne. Dekorer kortet med dejligt filigree arbejde eller hjerter. Det 60. bryllupsdagskort er en vidunderlig gave at give. Få denne til din kære.

3. Stamtræ:

Dette er en fantastisk gave, som du kan give din ægtefælle på jubilæet. Det viser, hvordan din familie er vokset fra bare de to af jer. Rammen er den bedste 60th bryllupsdag gave til at præsentere din ægtefælle. Du kan personliggøre dette med et billede af dine familiemedlemmer; få denne gave til at overraske din ægtefælle.

4. Dobbelt fotoramme:

En anden god idé at give på jubilæet er dette dobbelte træ fotoramme. Du skal placere et bryllupsbillede i den ene og den anden vil få dit nyeste billede sammen. Dette gør en stor 60 års jubilæumsgave til nogen. Denne gave vil være et godt valg for at minde om dine gamle og aktuelle fotos.

5. Photo Wall Clock:

Prøv dette vidunderlige 60 bryllupsdag fotovægur, som du kan give som en souvenir. Væguret er trykt med ønsker til jubilæet. Du kan også tilføje det seneste billede af parret. Børn kan gave til deres bedsteforældre på deres 60 års bryllupsdag.

6. Diamond Wedding Cake:

Gave noget sødt på diamantets bryllupsdag for parret. Denne fantastiske kage med hvide dekorationer er dekadent. Diamantdekorationerne på kagen ser også smukke ud. Dette gør en vidunderlig 60 års bryllupsdag gave ideer. Denne er enestående kage til din forældres 60 års bryllupsdag aften fest.

Se mere: 6th bryllupsdag gaver med billeder

7. Diamantring:

Giv din kone denne smukke diamantring til 60-årsdagen. Denne diamantbeskyttede ring har flere små diamanter i en guldbase. Ringen er langt den bedste 60 års jubilæumsgave, du kan give din kone. Hvis du virkelig ønsker at give dit bedste som en gave, så få du sikkert denne gave til din kone.

8. Personligt lys:

Prøv denne diamant bryllupsdag gave, der er personlig. Lyset har små hjerter i midten og ønskerne trykt på siderne. Du kan få dette som en 60 års jubilæum gave ideer.

Se mere: 30 års jubilæum gave ideer

9. Årsdag Vase:

Denne kugleformede vase er en perfekt jubilæumsgave til din ægtefælle. Du kan få det personlig ved at grave vase med ønsker til parret. Glasvasen ser godt ud som den er og kan pakkes i en dejlig kasse.

60-årsdagen er en milepælshændelse, der også er kendt som diamantjubilæet. Diamanten repræsenterer tegn på kærlighed; det hjælper med at give dig en særlig behandling i kærlighed. Så her kan du give din ægtefælle noget, der er lavet af diamanter også.

Se mere: 2 års jubilæumsgaver til 2018

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send