Skønhed og mode

30 Nye og Forskellige Modeller af Indiske Kjoler i 2018

Pin
Send
Share
Send


Indisk slid er et af de mest udsøgte og indviklede tøj, som du finder over hele verden. De beklædningsgenstande, der bæres, er normalt prydet med perler og pailletter og er også broderede. Dette bringer skønheden ud af disse beklædningsgenstande. Det indiske slid består af salwar kameez, lehenga, saree osv. Hver af disse smukke kjoler er perfekt til den indiske pige eller kvinde. Gør nogle af dine valg også og se, hvor smuk du vil se i dem. Den indiske kjole scene gør nu store trends i modebranchen. Så tjek disse smukke indiske kjoler, som vi har listet her og vælg det bedste.

Nyeste og smukke indiske kjole designer til kvinder i trend:

Lad os se på de bedste indiske damer kjole mønstre.

1. One Piece Indian Dress:

Denne indiske kjole er et klassisk stykke, der accentuerer dine kurver godt. Den lange ærmer kjole er lavet i satin materiale og er broderet med rige brokade arbejde. Kjolen er perfekt til særlige lejligheder og funktioner. Broderiets arbejde er mere fokuseret i bunden af ​​kjole, og dette øger klædtets drama og karakter.

2. Snøre Salwar Kameez:

Tjek denne fantastiske blonde indiske traditionelle kjole, der bæres af alle kvinder. Salwar Kameez er et top- og bundsæt, der er lavet med flydende materiale. Den øverste halvdel er her lavet med blonde og bunden er en beklædningsgenstand til beklædningsgenstande. Du kan supplere det med en dupatta også.

3. Anarkali Suit:

En anden stil af salwar kameez er Anarkali, der er en flared kameez. Sættet er lavet af rige silke materialer, og det er perfekt til særlige funktioner. Dette kan være en del af din samling til indiske bryllup kjoler. Denne silke ensemble er stor, da det får dig til at se strålende og fancy ud. Den trendy dupatta er også traditionel med de regionale vævningsteknikker.

4. Bridal Lehenga Set:

Et af de mest eftertragtede brude slid er Lehenga sæt, der ser fantastisk ud på bruder. Denne seneste indiske kjole har gjort ret comeback i modebranchen. De fleste af pigerne vil nu flaunere i lehengasæt. Dette sæt har en indvendig trykt nederdel og top og en broderet jakke stil beklædningsgenstand på toppen.

5. Patchwork Anarkali:

Vælg denne fantastiske indiske designer kjole til din specielle dag og tag hovedet. Patchworket Anarkali sæt har store blomster, der er syet på kjole. Skulderremmen er også lavet med disse patchwork blomster. Dette sætter denne kjole fra hinanden. Vælg mørke nuancer som denne dybe blå for farven.

6. Woven Net Kurta:

En lang kurta er nu i trend i den indiske mode scene. Denne indiske damer kjole er, hvad de fleste kvinder sigter mod at købe. Den lange kurta har et ekstra vævet net ensemble, der tilføjer sin charme. Den høje hals er smuk, og den trykte nederste del af kurta gør en god samtale starter. Vælg denne fantastiske kurta for en aften fest eller funktion.

7. Jacket Style Kurta Set:

En af de indiske brudekjoler er også den mest udvalgte. Denne jakke stil kurta er perfekt til den mindeværdige dag. Kurta er lavet med to lag. Det indre lag er almindeligt med en fantastisk farve. Yderbeklædningsdelen er broderet til perfektion. De lange ærmer har broderimønsteret på ærmet ender.

8. Trykt Lehenga sæt:

Et fransktrykt lehenga choli sæt er et andet køligt valg at lave. Denne nye indiske kjole er perfekt til unge piger og kvinder. Choli er en tætsiddende kort bluse, der accentueres med sølvrørarbejde. Den nederdel, der er lehenga, er trykt med store fed udskrifter, som kan være abstrakte eller blomstrende.

9. Pant Style Salwar Set:

Her er en smuk georgette buksestil, der passer til din særlige dag. Denne smaragdgrøn farvefarve er blandet med pink for at give det mest blændende beklædningsgenstand nogensinde. Den delikate broderi udført på dette sæt gør det iøjnefaldende. Buksestilen Salwar er moderne og kan lide af dagens ungdom.

10. Patiala Salwar Kameez:

En indisk kjole med rødder fra fødestedet til salwar kameez er altid en af ​​favoritterne. Denne Patiala-dragt er berømt, og de fleste mennesker ejer mindst et af dette sæt. Den har en løst passende salwar og figur kramning kurta. Dupatta her kan være i kontrast til kurtaens farver.

11. Front Slit Suit:

Et andet godt valg at gøre for den indiske brudekjole til bruden er denne forreste slit suit. Det er moderne og trendy og gør en god tilføjelse til dit trousseau. Denne kunst silketragt i fersken og grøn er en meget anderledes kulør, der vil skille sig ud i en skare. Den lange ærmer passer gør dit look slankere og sexet.

12. High Low Anarkali:

En af de smukke indiske kjoler, som du også kan prøve, er den høje lave Anarkali. Denne kjole har samme stil som en normal Anarkali, men hæmmen er høj på forsiden og lav på bagsiden. Denne ændring i stilen tilføjer meget et drama til beklædningen. Det bringer opmærksom på buksestilen salwar og broderiet gjort i det.

13. Zardosi sæt med bælte:

Zardosi arbejde er en anden virkelig cool traditionel indisk broderi teknik, der tilføjer glamour til ethvert beklædningsgenstand. Dette fantastiske Zardosi sæt er lavet moderne med brug af broderet bælte i taljen. Lehenga choli er perfekt, som det er, men tilføjelsen af ​​bæltet ændrer det til et andet niveau. Du kan tilføje en dupatta, der holdes på plads med bæltet.

14. Lehenga Style Saree:

Mode er ved at ændre sig, og dette er tydeligst i denne seneste indianske kjole. Den elegante saree og lehenga konverteres og omdannes til et enkelt stykke. Netto lehenga er accentueret med dupatta for at give det en komplet beklædning, der er saree. Så prøv denne moderne tage på det traditionelle indiske slid og se transformationen.

15. Georgette Suit:

Georgette er et godt materiale til brug for indiske beklædningsgenstande. Denne indiske lange kjole er gjort blændende med brugen af ​​georgette materiale. Broderiarbejdet på den lange kjole er perfekt og fantastisk. Dette er specielt til lejligheder som ceremonier, funktioner, festivaler mv.

16. Suit med klokker:

Gør det indiske traditionelle beklædningsgenstand til en ny kjole design indisk stil. Klokkerne er en traditionel måde at dekorere ting i Indien. Tilføjelsen af ​​disse små klokker i bunden af ​​jakkesæt gør det meget interessant. Det ændrer en simpel kurta til en smuk og tilføjer karakter til beklædningen.

17. Off Shoulder Lehenga Suit:

Blandt de lange indiske kjole stil er dette off skulder lehenga suit. Choli er blevet syet med off skulder design. Det har ærmer op til håndledene. Lehenga er smukt med broderi, der primært er fokuseret på bunden. En dupatta med sættet har også det samme arbejde på det at tilføje til charmen.

18. Layered Anarkali:

Et nyt twist til den traditionelle Anarkali er den lagdelt Anarkali-dragt. Denne kjole har den indiske stil kjole udseende, men den nederste halvdel er ikke et stykke. Bunden af ​​jakkesætet er lagdelt i tre lag, og hvert lag er kantet med en gylden kant. Dette giver det et rigt udseende og er derfor perfekt til særlige lejligheder som bryllupper, engagementer mv.

19. Ukonventionel indisk kjole:

For at blive betragtet som den bedste indiske kjole skal du improvisere og opgradere det traditionelle slid også. Denne ukonventionelle kjole er et godt twist til det traditionelle indiske beklædningsgenstand. Kjolen har blandede stilarter af saree, lehenga, salwar og kurta. Du kan vælge, hvor fed du vil med disse beklædningsgenstande.

20. Nehru Collar Kurta:

Et eksklusivt kurta mønster er denne Nehru krave kurta med knapper i fronten. Den indiske modekjole har den dejlige hvide farve, som de fleste kvinder kan lide. Knapperne er kludknapper, der tilføjer glamour til kjole. Den lange ærme og den høje nederste kant er attraktive og sexede. Vælg dette som det perfekte tøj til en intim fest eller funktion.

21. Petal Cut Anarkali:

Vælg denne fed petal cut Anarkali som din næste køb og gør heads turn. Denne stilfulde indiske kjole er indrettet til at imponere alle sammen. Kronblade nedskæringer øverst i jakkesætet er perfekte og lave en stilopstilling. Du kan supplere udseendet med en dupatta eller lade det være som det er. Vælg farver, der også er fed.

22. Åbn High Neck Suit:

Her er en vidunderlig blændende højhalsdragt med en V-hals foran. Den stærkt broderede jakkesæt suppleres med et glat nederdel i bunden. Du kan få dette i hele ærmer eller 3/4. Den forreste åbning er dekoreret med klud knapper, der tilføjer karakter til kjole. Denne nye stil indiske kjole er et godt valg til et engagement eller en ceremoni.

23. Net Saree:

Denne rene saree er fed og smuk. Den indiske slidskjole er bedøvet med brugen af ​​tung broderi på fint stof. Blusen, der er syet til denne saree, er også smuk og gør dig til at ligne en diva. Vælg dette sæt for de bedste komplementer og ros. Den lette vægt saree vil også være nem at bære af.

24. Gulvlængde Salwar Suit:

Salwar-dragt ændrer sig også i tendenser i dag. Kameez længde er nu også gulvlængde som lehenga. Denne ændring giver gode muligheder for dig. Du kan vælge at have disse gulvlængde salwar dragter til en fashionabel lejlighed. De nyeste mode indiske kjoler er alle en raseri i dag.

25. Straight Cut Kurta:

En af de mest almindelige og bedste salwar-suit designs er den lige snit. Dette er det enkleste design, der bruges af alle de nye mode indiske kjoler. Designet kan gøres med enhver form for materiale og til enhver lejlighed. Bliver det i silke eller bomuld, er denne stil nogensinde til stede. Du vil finde indviklet arbejde udført på dragter som disse.

26. Color Block Salwar Suit:

Denne glamourøse moderne indiske kjole er perfekt med farveblokteknikken. Her har du tre fedte farver som rød, sort og guld, der danner farveblokke og bruges til at skabe dette unikke beklædningsgenstand. Salwar er prydet med blonde ærmer og indviklet arbejde på bodice. En lignende farveblok dupatta tilføjer glamour til denne kjole.

27. Guld Beaded Bryllupskjole:

Denne brudekjole er den nyeste indiske kjole stil med den vestlige stil tog på bagsiden. Kjolen er pyntet med guldperler. Langærmet kjole er perfekt monteret i taljen. Flare i taljen gør en dramatisk effekt. Toget er prydet med guldperlerne lavet i et traditionelt indisk design.

28. Wrap Style Indian Dress:

Denne trendy indiske kjole er perfekt med sin slipsstil på siden. Den traditionelle Rajasthani stil er lavet moderne med et twist. Pakningen er ikke lige skåret, men har kurver. Dette er en god mulighed for at tilføje noget glamour til dit outfit. Vælg denne stil, hvis du gerne vil være fed med dit design.

29. Crepe Designer Suit:

Her er en cool georgette og crepe designer kostume med en jakke. Denne indiske traditionelle kjole til damer er moderne og trendy. Kontrastfarvet jakke er bedøvelse mod den blege indre dragt. Denne dejlige gule jakke er trykt med lyse og levende blomster. Du kan bruge kostume med farver, der supplerer hinanden.

30. Scoop Neck Bryllupsklær:

Denne fantastiske kvindes traditionelle indiske kjole er lavet trendy med en scoop neck. Det øjenfaldende halsdesign gør dette lehenga til et fantastisk stykke. Den indviklede broderi gjort på kjole er upåklagelig.

Indiske kjoler er de bedste tøj til kvinder. Der er så mange sorter som lehenga, salwar eller kurta. Vælg dem, du kan lide og passer dig bedst. Indiske kjoler er traditionelle og tager nu en mere moderne trend. Kjolerne kan bæres til daglig slitage eller endda til festligheder og ceremonier.

Se videoen: Britney Spears - . .Baby One More Time Official Music Video (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send