Skønhed og mode

15 Smukke Ruby Halskæde Smykker Designs

Pin
Send
Share
Send


Ruby er en slags perle sten. En naturlig rubin kommer i pink til rød blod farve. Ruby betragtes som en af ​​de fire bedste og mest værdifulde sten, der findes fra naturressourcer. De fire natursten er diamant, safir, smaragd og rubin. Ligesom diamanter rubin er også kategoriseret efter kvaliteten af ​​stykket på grundlag af sin størrelse, farve, skæring og klarhed.

Den lyseste og mest værdifulde rubin afhænger af mørkets farve. En rød, der er blodrød eller duftblod, betragtes som de mest dyrebare blandt andre rubiner af samme kvalitet. Ruby menes at være fødselsstenen for de født i juli. Så juli babyer vil naturligvis elske rubin smykker selvfølgelig. Og man ville vælge at købe den dyreste solopgang rubin.

En mørk rødfarve i rubiner beskrives som den fineste rubin, men vi får også rubiner med små toner af lilla, rosa og orange toner. Lilla tonede røde rubiner er mørke, og når de kombineres med gule guldsmykker, giver det en sød indvirkning.

Seneste Ruby Stone Halskæde Designs:

Her er en liste over 15 smukke rubin halskæder smykker til piger og kvinder.

1. Pære Shape og Runde Diamant Heirloom Halskæde:

En perleformet rubinsten, som er ren blodrød ved siden af ​​hvid rund diamant, besat i hvidguld, er bare en fantastisk kombination til at bære på måneskinnets nat. Skønheden i de røde og hvide sten, der hænger alene på en velplejet hals, ser hjertet blødende fantastisk ud. En rød rubin gør det alene nok til at blomstre på påklædning.

2. Forgyldt Ruby Halskæde til Kvinder:

En forgyldt rubin halskæde er en af ​​de skatte enhver kvinde ville elske at eje. Den røde herlighed af rubiner viser sig at være et aktiv i den feminine skønhed også. En finskåret velformet rubiner i ovale figurer er besat i rent mørkt gult guld med en cirkel af bane diamanter ser bare fantastisk ud. Og for ikke at glemme pæreformet rubin hængende i midten af ​​halskæde, gør et perfekt design.

3. Ruby Stone Vintage Halskæde:

Klassisk sætning smykker med den originale effekt af rubin sten kan bare gøre dit look smuk. Rubinsten er forvandlet kunstnerisk i perler og store flade og designerformer, der ender med at blive smukke halskæder. En oxideret halskæde med studded flad rubin sten kan ikke kun bringe en rig touch til din påklædning, men ser også flot ud med dit outfit.

4. Gold Ruby Emerald Halskæde Design:

Når vi taler om sten, kommer navnet på smaragder og rubiner ofte den første. Kombinationen smaragder, rubiner og diamanter skaber altid et fantastisk par. En halskæde lavet med rubiner og smaragder stenet med guld er bare et perfekt halsstykke enhver kvinde ville fremhæve med på en aften ude fest. De uregelmæssige former for smaragder og rubiner gør sættet mere elegant og fantastisk.

5. Double Swan Ruby Halskæde:

Et dejligt design af svaner lavet af den strålende glød af røde rubiner. Platina-basen af ​​rubiner gør fantastisk svanerne mere lovlige. De svaner, der laver et hjerte, bringer alle følelser af to elskere. Hjerteformet snit af rubiner gør svanehovedet en smuk skabelse af håndværkere. En enkelt platin kæde med disse rubin svane pendants stopper bare øjnene på det.

Se mere: Emerald Diamond Halskæde

6. Heart Shape Ruby Stone Halskæde med Diamond:

Den store hjerte og rubin vedhæng halskæde med par hjerteformer rubin øreringe vil gøre dit look awesome og glans. Kæbenfaldende design af rubinhjerterne vil forbedre sexet udseende af enhver dame. En åben, glamourøs kjole af enhver almindelig farve ser bare alt, hvad du behøver for at smelte utallige hjerter.

7. Vintage Style Oval og Pave Ruby Hængende Halskæde:

En stor størrelse oval form rubin indlagt mellem bane diamant ramme ledsaget af en lille størrelse rubin med samme design lige over det ser fabelagtig ud. Den crimson røde farve af rubin bringer et kærlighed ønske fra sin skygge. Enhver dame kan se temmelig fantastisk ud i et rødt tøj, især en kort trendy kjole gør et perfekt par med en sådan dejlig vedhæng halskæde.

8. Sølv og Ruby Fisk Vedhæng Halskæde:

Et meget stilfuldt vintage vintage rubinhanger ser helt ud af verdensdesign, der kan gøre dit look skilt ud. En fisk, der falder fra vinterblomster designet i sterling sølv, graverer en rubin i oval form. Tanken selv giver en fremragende effekt til halsstykket. En sådan enestående halskæde kan være et valg for både mænd og kvinder

9. Ruby Rød Krystal Halskæde:

Et dobbelt valg til både mænd og kvinder er en krystalformet snit rubin indgraveret med en sterling sølv ramme, der holder den spidse rubin krystal ser bare udestående på nogen. En filigree sølvkæde er bedst til den mandlige beklædning.

10. Filigree Ruby Halskæde:

En lilla tonet rubin perle sten er en af ​​de fineste blandt rubiner. Den sjældne fundne rubin er mørk i sin skygge. Rubinen, når den er finskåret i en særskilt dråbe som form, ville det være en efterspørgsel fra mange. Rubin er fastgjort med et veldesignet filigree vedhæng gør det hele perfekt til at vise begivenheden.

Se mere: Hvordan man laver perler halskæde

11. Real Graveret Ruby Perler Halskæde:

Perler ud af originale rubin sten er meget i trenden. Udseendet af rubinperler giver dig en rig følelse af ædelsten på din hals. Vægten af ​​rubinperle gør også en tung halskæde. Et rigt udseende er helt sikkert krediteret rubin beaded halskæde.

12. Ruby og Diamond Bib Halskæde Design:

Sæt med fancy-formede rubiner og runde diamanter, monteret i 18 karat guld gør et sødt stykke halskæde. Den store halskæde dækker hele halsen og gør det til at sætte på smykker og også et showstop.

13. Hvid Seashell Perler og Rubin Halskæde:

En rubin i oval form i midten af ​​halskæden kan også være centrum for tiltrækning. Og når det er stort i størrelse, er det helt sikkert, at man ikke vil modstå sig for at bede dig om det. Halskæderne, når de strækkes med hvide skalspærer, vil det ligne en skat, der ejer en sådan halskæde.

14. Designer Ruby High Neck Halskæde:

En dronning design halskæde er hjertet stoppe aktiv for enhver kvinde. Skønheden i en marquise form skåret rubiner giver dig et skarpt udseende til smykkestykket. Den marquise cut rubiner ser skelne ud end andre former for sten. Når de er parret med hvide diamanter indlagt i hvidguld krone form nakke stykke, vil det være showet stop af natten.

Se mere: Flerfarvet ædelsten halskæde

15. Brude Guld Ruby Halskæde:

En rubin indisk brude halskæde er en ting med tunge omkostninger i den. Den helt rubinegraverede halskæde med rubiner selv på de mange tråde, der holder en rubin designet stort vedhæng, er noget, en bror føles højt på.

Når rubiner er støbt og besat i metaller og ædle metaller som guld eller platin, øger ornamentets højeste skønhed til en anden højde. Rubies har eksperimenteret i mange designs, der vinder hjertet. Enkelkædede rubiner til tunge dronning brude halskæder. Rubins skønhed falder aldrig. Rubiner er studded i øreringe, vedhæng, ringe og mest fremtrædende i halskæder. At vælge en rubin halskæde har sikkert brug for en anden tanke.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send