Skønhed og mode

Hvordan man bruger Avocado Oil til hårvækst?

Pin
Send
Share
Send


Ønsker du lange og sunde hår? Har du nogensinde prøvet avocadoolie til hårvækst? Ja, avocado olie fordele i væksten af ​​dit hår. I dag er der mange mennesker, der lider af forskellige hårproblemer, og for at behandle dette bruger de mange penge på forskellige produkter. Avocadoolie passer til alle hårformer og er mild på alle former for hud. Denne olie er især nyttig for dem af dig med tør hovedbund eller hårdt, tørt og beskadiget hår. Derfor diskuteres i dag i denne artikel om avocadoolie til hårvækst.

Mange menneskers hår er tørt, beskadiget og svagt fra dårlig ernæring, varmestyling, kemiske behandlinger og miljøforurening. Avocadoolie spiller en effektiv rolle for at give næring og styrke hårstrengene, raffinere den måde, de stirrer på og holder dem fra skade. Avocadoolie er taget ud af frugtens pulp og har en sød aroma. Denne olie indeholder høje næringsrige egenskaber og har en fornøjelig nutty aroma. Avocado olierester for at stimulere hårvækst. Ren avocadoolie er gennemtrængende; det er simpelthen opsat af din hud.

Er avocadoolie god til hår? Et voldsomt spørgsmål stillet af mange, der lider af hårproblemer. Avocado En alt organisk kilde til mad og næringsstoffer til dit hår er faktisk et godt valg til dit hår, især hvis der er taget hensyn til forstyrrede hårvækstproblemer.

Avocado Olieelementer:

For at starte med avocado er den primære ingrediens til den varme salsa bestemt mere end bare en smag til dine smagsløg. Avocado olie er afgørende for hår sundhed og vækst, der ikke kun nærer, men også eliminerer visse hårproblemer.

Avocadoolie er hovedsagelig fantastisk til naturligt hår. Det er fyldt med næringsstoffer, essentielle fedtsyrer, aminosyrer, samt vitamin A, B, D og E Vitamin B6 og B7 magnesium, kobber og protein. Avokadoer dækker en nærende type fedt, der hedder monoumættet fedt. Det er fremragende til massering, dyb conditioning, raffinering af hårstyrke, støtte hår og øget glans. Avocados vedlægger en nærende type fedt, der hedder monoumættet fedt.

Som nævnt ovenfor skal vi nu nedbryde indholdet af denne olie for at give dig et kort overblik over, hvordan hver næringsstof i denne olie hjælper dig med at opbygge dit hår perfekt.

E-vitamin:

E-vitamin til dit hår virker som en fantastisk healer fjerner død hovedbund omkring hårsækkene og lader dem trække vejret fri. E-vitamin tager også sig af tørhed og holder dermed skælproblemer væk. Derefter gør E-vitamin hårfibre fleksible, hvorved håret vokser længere uden at bryde eller opdele.

Amino fedtsyrer:

Fedtsyrerne deltager hovedsageligt i hårnæring, hvor det beskadigede hår nu får rigelig mad eller ernæring for at vokse sundt. Fedtsyrer også glatte og fugtig hår for at holde dem silkeblødt og smidig.

carotenoider:

Carotenoider er håropbygningsproteiner, der tilføjer krop og volumen til dit hår, hvilket gør dem stærkere og sundere, hvilket giver dem en solid base, så de vokser længere.

Enumættede Fedtstoffer og Vitaminer:

Bortset fra disse er de andre væsentlige elementer inden for denne olie tilstedeværelsen af ​​de monoumættede fedtstoffer og en cocktail af visse andre vitaminer, der laver håret med en beskyttende kappe. Mens fedtene opdrætter og blødgør den hårde man, fremkalder vitaminerne styrke og krop til håret, så det tåler hårde omgivelser nemt uden at bryde.

Denne olie udfører også som fugtighedsbevarende midler, da det hjælper med at støtte hårvæksten. Og ved at smøre avocadoolie i hovedbunden, kan du blokere ultraviolet fra sol, da det har naturlige solcremeegenskaber.

Se mere: Jojoba Oliefordele til hår

Metoder til at bruge avocadoolie til hårvækst:

Avocadoolie til hår kan bruges på flere måder. Til de travle bier kan de simpelthen købe kommercielle avocadoolier fra de nærliggende lokale narkotika- og kosmetiske butikker, og for de andre kan de stole på hjemmelavede tricks nævnt nedenfor for at få fejlfri låse.

1. Hårmaske:

 • Kog 1 spiseskefuld olivenolie, 1 æggehvide, halv spiseskefuld honning og 1 spsk avocadoolie og rør det med visp.
 • Påfør blandingen i din hovedbund og lad den stå i 10 minutter, vask derefter dit hår med vand.

2. Hjemmelavet Conditioner:

 • Lav 1/2 glas øl og 1 spiseskefuld avocado. Bland dem sammen med omrører eller hvad som helst du har hjemme og gem det i en flaske.
 • Brug denne hjemmebaserede balsam til hårvækst efter at du har shampoo dit hår med shampoo.
 • Lad balsamheden stå i hovedbunden i ca. fem minutter, så du kan vaske dit hår med dybt vand.

3. Shampoo:

 • Forbered halv teskefuld kokosolie, 6 oz. af flydende Castile sæbe og 1 tsk Avocado olie.
 • Bland det godt ved at ryste og rør det med visp. Påfør denne shampoo ofte for at undgå hårfald og regrow hår helt sikkert.

Se mere: Arganolie til hårvækst

4. Massage:

 • Bland en teskefuld olivenolie med en spiseskefuld avocadoolie og opvarm den. Smør blandingen på din hovedbund og massage derefter forsigtigt i ca. 15 minutter.
 • Det hjælper olien absorberet godt og genopretter blodcirkulationen.
 • Efter det skal du tage håndklæde gennemblødt i varmt vand og dække dit hoved med det varme håndklæde og lad det være her i 10 minutter og vask med shampoo.

Hurtig Hot Oil Anvend:

 • Dette er specielt til de tørhårede skønheder, der skal tackle håret frizz og tangles meget ofte. Bare varm avocadoolie i en skål før shampoo og mens det køler komme over med din shampoo og konditionering.
 • Derefter tørre dit hår og flip det på hovedet, og nu massér den lidt varme olie til din skalp, før håndklædet tørrer det igen. Avocadoolie til hårvækst kan således bruges til at opretholde frizz og tangles, mens håndklædetørret vil sikre, at olien ikke vægter dit look ned.

Se mere: Er pebermynteolie god til hår

Avocado olie fordele for hårvækst:

 • De nærende egenskaber af avocadoolie skyldes eksistensen af ​​essentielle fedtsyrer, der hjælper dit hår til at blive rehydreret og skaber dit hår silkeagtige og lette. Således er denne olie kendt for at genvinde kedeligt og dødt hår.
 • Fordele ved avocadoolie til hår begrænser ikke kun sig til at fjerne hårsløvhed, men sikrer også, at håret genopliver og genaktiverer. Mens en simpel glans ikke viser vitale tegn på sundt hår, vil revitaliseret og energisk hår aldrig veje ned, så du kan dyrke et sundt volumen, mens din silke mane skinner skarpt.
 • Tilstedeværelsen af ​​lecithin i denne olie gør det til at trænge dybt ind i hver hårstreng og opdrage hårets kerneområde. Når olien er integreret med hårakslen, strammer denne olie nu hårfibrene og genopliver styrke i folliklerne, hvilket gør dem fleksible til ændringer. På denne måde deltager avocadoolie i hårforstærkning og vækst.
 • Tilstedeværelsen af ​​E-vitamin i olien virker som en antioxidant og øger blodbevægelsen i hårsækkene og hovedbunden. Antioxidanter er også en stabil kilde til detox, hvor de fjerner toksin og produktopbygning fra hår og hovedbund og derved renser din hovedbund fra dybt inde.
 • Denne kraftfulde naturlige olie har også hårkonditioneringsegenskaber, der kan afhjælpe forskellige defekter såsom hårtab, hårreaktion, udtynding af hår og skæl.

Så det drejer sig om avocadoolie til hårvækst, og jeg håber du kan lide denne artikel og finder det nyttigt såvel som informativt!

I denne artikel har vi nævnt nogle af de bedste fordele, som avocadoolie kan give dig sammen med, hvordan man bruger avocado til hår, der vil hjælpe dig med at holde dit hår langt og smukt.

Pin
Send
Share
Send