Skønhed og mode

9 Bedste Chapstick Lip Balms

Pin
Send
Share
Send


En almindelig generel betegnelse for en læbepomade betegnes ofte som en chapstick, især dem der kommer i en rørformet form. Men dette ord er faktisk varemærkeret af et firma kaldet Pfizer Consumer Healthcare, som er de rigtige beslutningstagere i læberbalsam mærket ved navn Chapstick. Ligesom Labello og Bivoks er dette et populært læbeplejeselskab, hvis hovedformål er at slukke tørsten i en tynd læbe, og dermed stemte navnet Chapstick. Dette er en året rundt læbepomade, der findes i forskellige smag, typer og fordele. Lip balms normalt deltage i fugtgivende dine læber til det optimale niveau, så de kan blomstre og heldigvis pout i selfies uden at skulle beskæftige sig med hud skrælning og beskadigelse. Her er en liste over nogle af de bedste produktioner af Chapstick-læssebalmer, der er angivet nedenfor.

Top Chapstick Lip Balms:

1. Chapstick Classic Lip Balm, Cherry:

Den klassiske samling af Chapstick indeholder tint mindre læbepomade produkter, der infuriates forskellige frugtagtig eller blomstersmak i din læbebalsam, der efterlader et godt forsøg eller duft på dine læber sammen med langvarig næring. Den klassiske kirsebær er som gættet, kirsebær flavored, der gør læberne bløde, smidige og klumpede.

2. Chapstick Mixstix Citron Berry Sorbet:

Mixstix-serien af ​​Chapstick bruger dobbeltsidede læbepalmer, hvoraf den ene indeholder citronekstrakter, mens den anden bruger berusende hindbær. Blanding dem sammen vil give dig citron Berry sorbet, der infunderer store fugtighedscreme som aloe Vera, som ville give dig fugtighed i op til 8 timer.

3. Chapstick Classic Lip Balm, Spearmint:

Spearmint-smagen brister i din næsebor, en forfrisket duft af mynteekstrakter, der straks forfrisker dine sanser, mens kapstickets ideelle mål at blødgøre og nære læber skal let udføres. Den klassiske læbebalsam fugter dine læber for en dygtig blødhed, der holder læberne smidige og genopfyldte.

4. Chapstick Cake Batter Lip Lip Balm:

Hvis du er på udkig efter unikke blandinger i din daglige læbepomade, skal du sørge for at tage fat i Cake batter smagfuld Chapstick læbepomade fra dine nærmeste butikker. En forfriskende Christmassy duft letter dit humør, da læbebalsam blødgør og fugter din læbe med omhu og beskyttelse.

5. Chapstick Aloha Coconut Lip Balm:

Aloha kokosnød læbepomade fra Chapstick er en del af deres tropiske balsam serie, der bruger godheden af ​​kokosnødder ekstrakter for at holde din læber hud sundere og plump, mens den søde kokosnød dufter minder dig om de hawaiiske tropiske strande.

Se mere: Lakme Lip Balm

6. Chapstick Total Hydration Fresh Citrus:

De primære ingredienser, der anvendes i den samlede hydrering Chapstick lip balm er omega 6 og 9, der forvandler tidlige tegn på aldring som fine rynker eller folder på dine læber for at give dine puckers en ungdommelig følelse. Blandingen af ​​avocado smør og Argan olie giver optimal næring og hydrering på siden.

Se mere: Carmex Lip Balms

7. Chapstick Pumpkin Pie Lip Balm:

En perfekt læbebalsam der minder dig om oktober om morgenen med Halloween rundt om kantstenen. Farven og farven på læbebalsmen ligner den ægte farve af en græskarpai, mens den eksotiske duft af kanel en muskatnød fylder dine læber med en dug blødhed og en levende fugtighed.

Se mere: Labello Lip Balm Indien

8. Chapstick Dual Ended Hydration Lock Dag Og Nat:

Endnu en gang er det en vidunderlig lip balm med to sider, en for dagen, der infunderer SPF ad ultra-conditioning for at pleje og beskytte dine læber, mens de holder dem hydreret. Den anden side er for natten, når Tamanu-olien forynger og genopliver din hud, mens du sover.

9. Chapstick Wild Acai Berry 3-i 1 Lip Balm:

De 3 i 1 formler bruger Acai Berry-forbindelser og essentielle botaniske olier til at genopbygge og blødgøre dine læber, mens du vende skader og fine linjer for at give dig et glødende ungdommeligt par kissable glatte læber.

Se videoen: FAVORITE DRUGSTORE LIP PRODUCTS + BEST COMBOS. Risa Does Makeup (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send