Skønhed og mode

25 bedste naturlige hjem retsmidler for ledsmerter

Pin
Send
Share
Send


Leddgigt, der blot betegnes som den alvorlige betændelse i leddene, er en af ​​de mest udbredte problemer i dag, især blandt folk over 40-45 år. Dette problem er en alvorlig og ofte ledsaget af hævelse i de ramte områder samt smerte og ubehag.

Det er meget vigtigt at få en ordentlig professionel behandling af gigt for at bringe den under kontrol. Men det er lige så vigtigt at lægge nogle anstrengelser fra din ende for at fastne processen med helbredelse. Hjemmet retsmidler er en af ​​de perfekte måder, hvorpå man kan behandle problemet med arthritis langsomt men ret effektivt Det anbefales stærkt, at sammen med medicin bruger man også nedenstående førsteklasses naturlige midler til arthritisbehandling.

Bedste Home Remedies for Arthritis:

1. hvidløg:

Hvidløgets antiinflammatoriske egenskaber er hvad der hjælper med behandling af gigt og reduktion af smerte og hævelse. Alt du skal gøre er at forbruge 3-4 fed hvidløg hver dag tidligt om morgenen. Dette vil give dig de ønskede resultater på krisen.

2. Få en massage for arthritis:

Med en mild massage i leddene hver dag er en perfekt måde at forbedre blodcirkulationen i leddene samt frigive pres på muskelstivheden. Dette hjælper med at reducere smerten såvel som hævelse. Få en 15-20 minutters massage hver dag for den komfort du ønsker. Meddelelser er meget simpelt naturligt middel til gigtbehandling i knæled.

Se mere: Insomnia Cure Home Remedy

3. Gurkemeje:

Curcumin enzymer og de anti-inflammatoriske fordele af gurkemeje gør det til et perfekt hjem remedial produkt til behandling af gigt. Du kan tage gurkemeje kosttilskud og kapsler tilgængelige på markedet, eller bland lidt lidt gurkemeje i et glas lunkent vand og forbruge hver nat. Gurkemeje kan også medtages i disken til fordel.

4. Kartoffelsaft:

En simpel måde at reducere problemerne med arthritis på en sikker og naturlig måde er at tage en kop frisk kartoffelsaft tidligt om morgenen før morgenmaden. Det er bundet til at give dig lindring fra smerter og hævelse af gigt. Dette er den bedste hjem retsmidler til gigt.

Se mere: Home Remedies for koger på ansigt

5. sesamfrø:

Sug en håndfuld sesamfrø i vand om natten og drik dette vand tidligt om morgenen sammen med frøene. Dette skal være en af ​​de gode og mest effektive måder at styrke knoglerne og leddene på og behandle arthritis.

6. Fysisk aktivitet:

Det er et must at overholde en aktiv fysisk aktivitet rutine. Dette kan være noget så enkelt som at gå i 30 minutter eller endda noget professionelt som fysioterapi. Dette vil hjælpe musklerne til at blive stærke såvel som sikre øget blodgennemstrømning til leddene, hvilket letter trykket og hævelse og behandling af smerte.

7. Anvend Alternativ Hot / Cold Therapy:

Anvendelse af en ispose på det berørte område ved hjælp af et håndklæde, efterfulgt af en applikation af en varmtvandspose er en af ​​de rigtige metoder til brug ved arthritisbehandling. Dette skal gøres hver dag for at få de bedste resultater.

8. akupunktur for arthritis:

Akupunktur er kunsten at undertrykke visse punkter i kroppen. Disse hjælper på mange måder og for mange helbredstilstande. Det samme gælder for arthritis og er et af de kendte hjemmemekanismer at holde fast ved. Leje en professionel til akupunktur hver dag for at få resultaterne.

Se mere: Hjem Remedies For Bed Bugs

9. Kanelunderværker:

De anti-inflammatoriske egenskaber og de høje niveauer af antioxidanter i kanel gør det til et perfekt hjemlig middel til mange sundhedsmæssige problemer, herunder arthritis. En pasta fremstillet af honning og kanelpulver kan påføres det ramte område af arthritis, ellers kan man blande honning, kanelpulver og lunkent vand og drikke hver dag. Begge metoderne er gavnlige for problemet.

10. Ginger Tea:

Ginger er altid et godt middel til at reducere betændelse og smerte, da dets naturlige anti-inflammatoriske egenskab giver dig mulighed for at holde din stædige smerte i kontrol. Ginger kan enten laves til en te ved at bringe den til kogning med vand eller simpelthen at lave en pasta af det og bruge det i dine daglige tilberedninger. Du kan også lave en pasta af ingefær og honning og anvende den på det ramte arthritikområde.

11. Pebermynteolie:

Mint holder pusten frisk og dine sanser afkøles og gør det samme for dit betændte område, her kan pebermynteolie bruges som et essentielt olieprodukt. Gnid det forsigtigt på det arthritiske område og masser det godt. Mineralolien indeholder antiinflammatoriske egenskaber, som vil indeholde hævelse, smerte og rødme i det berørte område. I stedet for pebermynteolie kan du også vælge pebermynte te.

12. Fiskeolietilskud:

Artritiske områder som led eller knæ kan svulme op og forårsage smerte og stivhed. Hjemmet retsmidler til arthritis omfatter fiskeolie kan opnås i flydende form eller simpelthen i form af kapsler. Fiskolie indeholder omega 3 fedtsyrer, en stabil kilde til antiinflammation, som straks reducerer smerten og hævelsen indefra.

13. Epsom Salt til Arthritis:

Rig på magnesiumsulfat er Epsom salt endnu et hjemlig middel til gigt, men denne gang er det mest, du har brug for, et godt blødgør. Magnesiumsulfat er en mineralpartikel, der har været anvendt i aldre for at helbrede smerte, rødme og hævelse. I en skål lunkent vand tilsættes en halv te kop Epsom salt og efter at du har omrørt blandingen et par gange, dypp et håndklæde, vri det og hold det påført på dit berørte område.

14. Klippe ned på vægt:

Fedme og arthritis går ikke hånd i hånd. Gigt er hovedsageligt offer for leddene og benstrukturen, og under arthritis er det naturligt, at dine knogler bliver svage og ustabile. Svær vægt tilføjer trykket i knoglen og kan forværre situationen for dig, herunder knoglefissurer eller bøjning af benet permanent. Skær ned på fedme og prøv at holde dig i form.

15. Druesaft:

Druesaft er kendt for sin anti inflammation relief og derfor finder igen sin vej tilbage til denne artikel af hjemmet retsmidler til arthritis knæ smerter. druesaft kan udnyttes fra den lokale købmandens gangbro i en færdigpakket flaske eller kan simpelthen laves derhjemme. Hvis juice ikke er en mulighed, kan du altid altid have normale druer og holde svulmen i leddene væk.

16. æblecider eddike:

En cocktail af essentielle mineraler og næringsstoffer, æblecidereddike indeholder i sig magnesium, calcium og kalium, alle de nødvendige ting, som du har brug for til at helbrede din arthritis smerte. æblecidereddike hjælper også med at genopbygge dit bindevæv og tillade dig at styrke dine led.

17. Alfalfa for arthritis:

Alfalfa er mere end blot en kur mod arthritis smerte. Ud over dets naturlægemidler er alfalfa gennemblødt i essentielle mineraler og kan hjælpe dig med at styrke væv og sener, som holder samlingerne og knoglerne sammen. Alfalfa styrker knoglerne fra kernen, så du får lindring fra stive smertefulde led. Kog alfalfa frø i vand, spænd dem og drik det.

18. Urteolie:

Urteolie er endnu en naturlig kur mod inflammerede led og ben. Du kan enten købe urteolier, der allerede er lavet og pakket fra en kommerciel kilde, eller simpelthen lave en løsning af dig selv, der bruger urter og krydderier som Bhringraj, lavendel, kryddernell, fenegreek og så videre. De væsentlige egenskaber ved denne urteolie vil berolige betændte røde områder af arthritiske egenskaber og ville give øjeblikkelig lindring af din smerte.

19. Fysioterapi:

Naturlige midler til arthritis omfatter også fysioterapi. For dette kan du lære nogle af de bedste fysioterapi bevæger sig fra en stabil kilde eller bare tage hjælp fra en professionel, der vil hjælpe dig med at få dine led udøvet og bevæge sig.

20. Juniper Berry Tea:

Juniper bær indeholder i sig et indhold, som vi genkender som terpen. Denne partikel bruges normalt til at undertrykke visse hvide blodlegemer og blodplader, som normalt reagerer og reagerer på smerten og betændelsen. Juniper bær kan blive anstrengt og kogt i en te. Tilsæt en te sked honning og lad dem tage sig af dine betændte led.

21. Mejerier:

Mejeriprodukter er en stabil kilde til calcium, et mineral, der har et stort behov for at styrke knoglerne og gøre dem fleksible. Et glas mælk hver morgen eller lidt ost med morgenmorgen vil hjælpe.

22. Kirsebær til arthritis:

Kirsebær også er et godt hjem middel kilde til behandling af arthritis smerte. beriget i kalium og magnesium, anses kirsebær som naturens smertestillende midler. Kalium virker hårdt for at mindske hævelsen, mens magnesium fungerer på indersiden for at mindske smerten.

23. Dandelion blade:

Soak mælkebøtte blade i varmt vand og lave en dampende kop te fra det som mælkebøtte blade forbereder dine sanser sammen med det betændte område og gør dine leddene mere fleksible.

24. Eucalyptusolie:

Eucalyptusolie tager ikke førstegangsbehandling af din arthritis, men i løbet af en smertefuld dag kan dette naturlægemidler være til fordel for dig. eukalyptus er en essentiel olie, der har flere næringsstoffer, hvoraf den ene kan anerkendes som smertestillende eller smertelindrende.

25. Cayenne Indsæt:

Cayenne er varmt og bruges ofte i retter for at tilføje smag og krydderier til det. Cayenne kan dog også bruges til at holde leddene væk fra flammende smerter og rødme. Cayenne er en af ​​de bedste naturlige hjem retsmidler for arthritis problem i knæ.

Billeder Kilde: Shutter lager

Se videoen: Alt du behøver at vide om bursitis (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send