Skønhed og mode

Hvordan man får vægt for piger, som er mager?

Pin
Send
Share
Send


Har du skinny fysik? Er du frustreret over dit udseende? På nuværende tidspunkt er dette et meget almindeligt spørgsmål blandt pigerne. De fleste af pigerne er uvidende om, at slank figur er god, men Zero figur er ikke for alle. Hvis din krop er meget tynd, så tilføjer en lille smule flabhed mod det gode udseende når som helst. Mange undervægtige piger finder det meget vanskeligt. For mange piger er vægtforøgelse som en drøm. Derfor i dag i denne artikel fortæller vi dig nogle bedste tips, du kan nemt komme op på.

I dag er det meget vigtigt, at hver pige har en form eller en fysik, der ser både sund og veltonet ud. På nuværende tidspunkt er teenage fatness en voksende bekymring mellem dagens yngre aldersgruppe. I tilstedeværelsen er der flere grunde, der tillader at være ekstremt tynde, der dækker utilstrækkelig fodringsadfærd, berøvet valg af fødevarer, større fysisk bevægelse, forsinkede måltidsspalter uden at hæve maden, der spiser sammen med den mest almindelige faktor, hurtig metabolisme. En vigtig faktor er også vigtigt, at der er malabsorption på grund af forlænget sygdom, og sygdomme, der ligner tuberkulose, anoreksi og kræft kan også lede til at være magert.

9 kost diagram og øvelse tips til at få vægt for piger:

Nedenfor har vi nævnt nogle vigtige tips og kostplaner, der hjælper dig med at gå i vægt. De er som følger;

1. Forbrug ekstra mad:

Det er meget nødvendigt for hver tynd pige at være opmærksom på din regelmæssige kalorieindhold samt kulhydrater indtagelse. Undgå at spise junkfood, da de holder skadeligt transfedt sammen med mættet fedt, der i øjeblikket ikke er stærkt. Udskift din junkfood med egnede plus kalorieindlæste fødevarer såsom yoghurt, pasta, banan, milkshake, helbrød osv. Bær tørre frugter også nødder hendig og spis dem hver gang du oplever sultende. Involver sunde fedtstoffer indeholder omega-3 essentielle fedtsyrer kilder som tun, hør, valnødder og laks. Du kan også øst stærke kulhydrater, der tilbyder energi til regelmæssige aktiviteter som fuldkorn, frugt og grøntsager. Proteinerne omfatter fjerkræ, frø, bælgfrugter, fisk, magert kød og nødder.

2. Øg væskeindtag:

For at få vægt på piger er det også vigtigt at drikke nok væsker som ikke-koffeinholdige drikkevarer, frugtsaft, mælkeskak og sojamælk som et alternativ til vand for at udvikle meget ønskelige kalorier til at smide magre krop. Undgå at drikke vand tidligere end måltider. Det anbefales at drikke vand mindst 10 minutter efter hvert måltid. Drikke til sidst 8 til 10 glas vand hver dag.

Se mere: Hvordan man går i vægt for mænd

3. øge din kalorieindtagelse

Du er nødt til at vide, at kalorier er vigtige for dig at gå i vægt. Således er det vigtigt at udvide dit kaloriforbrug ved at angive 500-1000 kalorier for hver dag som yderligere 500 kalorier for hver dag vil hjælpe dig med at få et pund i 1 uge. Overvejet spise fordele dig at opnå den belastning, du ønsker. Med den hensigt at tilbyde din krop øjeblikkelig at ændre, er det bedst at hæve simply1 eller 2 pounds om ugen. Der er mange fødevarer, hvor der er lavt og højt kalorieindhold til rådighed.

4. Få en tilstrækkelig mængde Sleep:

Du bør også være opmærksom på sandheden, at en god vægtforøgelse diæt ud over korrekt træning virker ikke godt uden blød søvn. Pas på, at du får mindst 8 timers søvn til at skabe din muskel forbedring efter øvelser samt sørge for en hurtigere udvikling. Dette er en af ​​de største såvel som nemmeste måder at lægge vægt på. Der anbefales en mindste 8 timers søvn.

5. Gør øvelser:

Den næste bedste måde at øge vægt på er at udføre øvelser i mindst 1 time til støtte for 5 gange om ugen. Løftevægte er det bedste arbejde for at øge vægten, der øger musklerne, derfor har du taget højde for. De fleste piger tror, ​​at de ved at gøre dette bliver muskuløse som mænd, men det er ikke sandt. Faktisk hjælper vægt træning dig til at erhverve en distinkt såvel som tonet krop ved at konvertere yderligere kalorier til muskler plus ved at tilføje en række yderligere pund i kroppen. Mange bevægelser kan du også prøve som kropsvægt, ren og jerks, squats, rækker, dead lift og snatches.

Se mere: Hvor meget vægtforøgelse under graviditeten

6. Vægt læg på kosttilskud:

Usikkert ikke noget ser ud til indsats i din støtte, så skal du tilføje små ekstra kosttilskud i din kost for at konstruere kropsmasse såvel som at understøtte muskelforbedring. Indsæt i nogle proteintilskud ellers vallepulver til dine smoothies plus shakes for at gå i vægt ud over at levendegøre hele vejen igennem dagen. Nærliggende mange vægtforøgende kosttilskud er opnåelige på markedet.

7. Forbrug ofte:

Relativt at spise 3 store måltider om dagen skal du dele din mad i fem eller seks mindre portioner. Især, hvis du ikke spiser nødvendig mad ved et enkelt møde, så er denne metode afgørende for dig. For en pige, der ønsker at vokse vægt er forpligtet til at forbruge meget for at forstørre den samlede kalorieindtagelse. Hvert måltid skal indeholde mindst 3 fødevarer, for eksempel en banan og et glas mælk sammen med helhvede toast gennem jordnøddesmør, et passende alternativ.

8. Har ekstra mælk:

Har yoghurt, budding, is eller hytteost til forfriskninger samt desserter. Sæt ost i retning af hvert måltid. For eksempel kan du blande shredded cheddar, der er opsat på snoet æg, bland ost i supper og gryderetter og smør en sandwich af skiveskåret ost.

Se mere: Sådan får du vægt hurtigt

9. Øg proteinindtagelse:

Et højt proteinindtag spiller en vigtig rolle i opbygningen af ​​muskler og også at opnå vægt. Animal lever, æg, mælk og protein shakes er nogle af eksemplerne. Hvis du er vegetar, kan du også tage proteintabletter som et valg. Tage hensyn til protein plus vitamin B 12 ladede fødevarer i din kost som magert kød, fåre, fjerkræ, magert kød, frø, nødder og bælgfrugter, for at udvide musklerne.

Endelig er disse de mest sunde tips til piger om at blive meget hurtige. Så lav en kostplan i dag selv med disse vægtforøgende fødevarer samt gør øvelser for at blive til normal vægt sikkert.

Billedkilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send