Skønhed og mode

9 stilfulde blå bælter til mænd og kvinder i nyeste design

Pin
Send
Share
Send


Bælter er et tilbehør til mænd og kvinder slidt rundt taljen. Det er et fleksibelt bånd med nogle huller på forsiden, hvor du kan binde bæltet. Det understøtter din klud omkring taljenområdet. Tidligere var det kun en ting for mænd. Med tidskursen er den også blevet brugt af kvinder. Bælten holder din bukser tæt og for militære personer er det vant til at holde deres våben. Bælter er også tilgængelige for børn for at give dem et koldt udseende. For mænd er designen af ​​bælte enkel og ædru. Men for kvinder, kommer bælter i forskellige designs.

Bedste blå bælter til mænd og kvinder:

Her kan du se på vores 9 top blå bælter til mænd og kvinder i forskellige designs. Vælg din bedste fra nedenstående liste.

1. Herre Blue Leather Belt:

Det er herreblå bælte med almindeligt læder. Dette har store huller med stål indgraveret. Bæltet har design af to trådliner over hele bæltet. Strimlen af ​​læder er ikke meget tyk og forbedrer din buksers farve. Det er et ædru mønster i bælte.

2. Metal Pyramid Blue Belt:

Dette er dejligt marineblå bælte til mænd. Den indeholder unikt design i bælte. Der er metal pyramide besat på bred bælte. Der er tre lag metalpyramide over bælte. Dette mønster er nyt og vil tiltrække opmærksomhed. Dette design vil gennemføre alle andre bælter.

3. Grå Blå Bælte:

Denne mænds blå bælte er dekoreret med trådarbejde. Smukke linje sømninger er gjort ved hjælp af hvid tråd. På op og ned er der to linjedesigner, og i midten er der enestående linje. En behagelig form er blevet givet ved kanten af ​​bæltet.

4. Open Work Blue Belt Womens:

Dette er en fantastisk kvinders blå bælte. På en gang ser det ud til, at det består af blonder. Men faktisk er det læderrem. Der er åbent arbejde blomstermønster på bælte. Meget attraktivt mønster er udskåret over bælte og hver form ser fantastisk ud.

Se mere: Brun læderremme

5. Blå Bælte med prikkemønster:

Dette kongeblå bælte har prikkedesign. Der er seks linjer prikker på bælte. Dette mønster ser fantastisk ut. I stedet for læder er det et silikone bælte. Dette dot design vil forlade dig fascinerende i få dage. Bortset fra almindelig, kan man endda prøve dette mønster for at få lidt forandring.

6. Blue Karate Belt:

Mens du laver karate, bruges dette mørkeblå bælte. Den er lavet af simpelt klud materiale og er fleksibelt. Dette bælte har ikke noget klip til at binde. Du skal knytte dette bælte. En bue som figur vil komme frem foran, når den knyttes. Dette er glat stof.

Se mere: Bælte Rød

7. Blå vævet bælte:

Dette lyseblå bælte til kvinder har et smukt design. Den er vævet med lyseblå tråd i spiral design. Dette bælte er håndlavet og fanger op i damernes hjerte. Denne lyse farve ser roligt ud og passer til smukke kvinder.

8. Blue Buckle Belt:

I dette skinnende blå bælte vil mænd glinke ud med smidighed. Dette bælte har skinnende læder med et spænde. Spænde har noget væsen design over det. Dette gyldne spænde med blåt bælte lyser ud. Dette bælte er et valg af cool og rockende mænd.

Se mere: Piger Black Belt

9. Blue Fishy Belt:

Dette er dobbelt skygget blåt bælte med mørk og lyseblå. I midt lyseblå skygge er der mange fiskemønstre. I denne kvinders bælte varierer størrelsen af ​​fiskene. Dette bælte vil se noget anderledes ut og synes at være tiltalende.

Bælte af blå farve er almindelig farve bredt tilgængelig. Navy Blue læderremmen har mange slående appel til at komme i tankerne. Det passer til enhver farvebukser. Der er enorme designs der kommer i kvindernes bælte. Du vil få så mange designs over blå farve bælte. Nogle designs er så arresterende, at det stjæler dit hjerte væk. Bælte på bukser giver et komplet formelt udseende.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send