Skønhed og mode

Top 9 Revlon Shampoos

Pin
Send
Share
Send


Revlon startede som et joint venture blandt Charles Lachman, hans bror og kemiker Charles Revson. Det var i år 1931 omkring tidspunktet for den store depression, da det simpelthen var en ny revolutionerende negleemalje, der anvendte pigmenter i stedet for farvestoffer. Efter afslutningen af ​​depression havde Revlon allerede landet på en af ​​de øverste lister over kosmetiske brandings, som for øjeblikket stadig har samme markedsværdi som før. Hvad startede som et simpelt kosmetisk mærke langsomt forgrenet til personlig pleje produkter, grunden til, at vi er her i dag. I denne artikel vil vi diskutere et par personlige plejeartikler, shampooer, der skal være specifikke af det internationalt anerkendte Revlon-selskab og se på den fordelagtige bog, vi kan høste af dette.

Populære Revlon Shampooer i Indien:

1. Revlon Flex Body Building Protein Shampoo:

Revlon Flex Body Building Shampoo bruger proteinpartikler til at nære og fugtighedscreme dit hår, mens du efterlader en lille frisk flex aroma. Denne Shampoo fra Revlon bruger bodybuilding kompleks til at tilføje krop og vitalitet til dit hår, mens du tilføjer ernæring og smidighed til dit hår.

2. Revlon Aquamarine 2 i 1 Shampoo:

En eksotisk shampoo infuserende eksotiske og komplekse ingredienser, akvamarin shampoo bruger en forfriskende turkis duft, mens de aktive tang ekstrakter beskytter og reparerer dit hår gør det satin blødt. Proteinkonditioneringsmidlerne giver en øget glathed og næring.

3. Revlon Professional Equave Volumizing Shampoo:

Equave Volumizing Shampoo bruger det bedste af naturlige og komplekse partikler. På den ene side er der grøn te og drueekstrakt, mens de på den anden side bruger hydrolyserede keratinaktive stoffer og hvedeproteiner for at tilføre vitalitet, krop og fylde til dit hår, mens det aktive beskyttelsesbeskyttelsessystem beskytter hår mod yderligere skader.

4. Revlon Flex Keratin Shampoo:

Endnu en gang anvender Revlon's fleksibilitet kosmetiske polymerer og antioxidantegenskaber, som nærer og volumerer hår, mens keratinaktiverne og ceramid bruger sin godhed til at tilføre styrke og fløjlsagtigt berøring til dit hår.

5. Revlon Professional Sebum Balance Shampoo:

Den naturlige olie udskilt af din hovedbund er anerkendt som talg, som enten for meget eller for mindre i produktionen kan have lige konsekvenser. Dette er grunden til, at hydra-fangstsystemet, der er formuleret specielt til fedtet hår, bevarer fugtighedsbegrænsende talgbeskyttelse, mens du beroliger og slapper af i din hovedbund.

Se mere: Redken Shampoo

6. Revlon Outrageous Daily Beautifying Shampoo:

Oprivende skønhed tager altid nogle ekstra skridt af forskønnelse og i Revlons uhyrlige daglige shampoo infusion af silkebånd med Pro Vitamin B5 og forfriskede aroma låse i fugt, mens du tilføjer glans til dine lækre lus.

7. Revlon Professional Equave Hydro Detangling Shampoo:

Hydro-detangling shampoo bruger organisk essens fra drue og grøn te, der genopfrisker og nærer hår fra de meget cuticles, mens den komplekse majs, olivenolie og aminosyrer tilføjer beskyttelse og salon som nåde i dit hår. Åbning af ujævnhed og sammenfaldende dette vil fugtige dit hår grundigt.

Se mere: Organix Shampoos

8. Revlon Orofluido Shampoo:

Vedligeholdelse af hovedbalancen og forhindring af tørhed integrerer orofluido shampoo det bedste af de tre æteriske olier som argan, linfrø og Cypern, som forbedrer hårstrukturen ved at styrke, volumere og blødgøre dit hår.

9. Revlon Uniq One ​​All In One Conditioning Shampoo:

Hæld det bedste ud af de 10 unikke konditioneringsprodukter. Revlon's uniq alt i en konditionerings shampoo er en altomløber, som ikke kun holder op med dit hår, fjerner urenhederne, men bevarer også fugt og naturlige naturlige olier, der holder håret smidig og fløjlsagtig. Blandingen af ​​konditioneringspartikler betingelser og glatter håret med en glimrende blød glød.

Se mere: Dove shampoo til tørt hår

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Professional vs. Drugstore: The Best Shampoo for Color-Treated Hair 22 Brands Tested (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send