Skønhed og mode

Top 15 Rajasthan turist steder at besøge

Pin
Send
Share
Send


Rajasthan er ikke kun den største stat i Indien, men nok en af ​​de mest historisk og kulturelt relevante. Her får du den gyldne mulighed for at se nogle af de mest vidunderlige paladser, monumenter, bygninger og templer. Det har tiltrukket turister fra hele verden og fortsætter med at være en af ​​Indiens mest populære destinationer hele tiden. Hvis du planlægger en ferie helst snart, ville vi helt klart foreslå dig at overveje Rajasthan. Dette smukke land med rige arv, kultur, lys og festivaler vil virkelig gøre din tur mindeværdig og smuk.

Smukke og berømte Rajasthan turiststeder med billeder:

1. Jaipur:

Jaipur, også kendt som Pink City, er hovedstaden i Rajasthan og er ofte blevet kaldt som Indien i Paris. Dette er en stor rejsemål for staten og er fuld af internationale besøgende hele året rundt. Det har mange attraktioner og turiststeder, du kan besøge, startende fra Jantar Mahal, Jal Mahal, Amber Fort, Hawa Mahal og Albert Hall Museum etc. Jaipur er berømt for sine berømte festivaler såsom litteraturfestivalen og Kite Festival. Virkelig dette sted er et vidunder, og du skal helt sikkert komme her det øjeblik du indtaster Rajasthan.

2. Udaipur:

Udaipur i Rajasthan er en meget romantisk og dekorativ by, hovedsagelig på grund af dens parker, haver og paladser. Det har et stort antal steder at besøge, og maden her er økologisk, velsmagende og billig. Hvis du vil opdage Rajasthans historie, skal du komme til Udaipur. Dens smukke funktioner vil forbløffe dig. De naturskønne søer og de kongelige paladser vil helt sikkert feste dine øjne. Nogle af de steder, vi vil anbefale dig at besøge, er Saheliyon-Ki-Bari, City Palace Complex, Bagore Ki Haweli, Lake Pichola og Ambrai Ghat.

3. Jaisalmer:

Hvis du tænker på at gå på en romantisk ferie i år, vil vi helt sikkert foreslå dig at rejse og udforske den smukke Jaisalmer. Dette sted er så romantisk og smuk. Det er et godt sted at besøge i vintermånederne, da vejret er ret blegt og behageligt i løbet af denne tid på året. Templer, monumenter, ørkenvand og kamel safaris vil inspirere stor romantik mellem dig og gøre din rejse ligesom et eventyr. Virkelig hvis du ikke har set Jaisalmer, har du gået glip af noget meget smukt og specielt.

4. Mount Abu:

Rajasthan er ikke kun fuld af Royal Rajas søer og palads, men også af flere smukke bakker, og vi må tale om Abu-fjellet. Denne er en populær bakke station beliggende i Aravalli bjergkæden. Det tilbyder panoramaudsigt og naturskønne steder, hvor du virkelig kan nyde dig selv med familie og venner. Dem, der søger fred og ensomhed, bør helt sikkert komme til den altid smukke Mount Abu. Ikke alene vil du slappe af, men vil også have mulighed for at besøge prestigefyldte steder som Achalgarh Fort og Guru Shikar Peak.

5. Ranthambore National Park:

For at udforske dyrelivet i Rajasthan, kom til Ranthambore National Park. Dette sted er helt fantastisk. Dette land er hjemsted for tigre, hyener, leoparder, jungle katte, sloth bjørne, hanuman languors osv. Denne park har været historisk signifikant siden det 10. århundrede og repræsenterer kultur, rigdom og dyreliv i Rajasthan. Ud af alle nationalparker og reserver er denne den mest betydningsfulde. Så når du kommer her, skal du sørge for at besøge Ranthambore National Park en gang.

Se mere: Gujarat Turiststeder

6. jodhpur:

Jodhpur er den næststørste by i hele Rajasthan. Dette er et vidunderligt sted at besøge, da det giver dig den gyldne mulighed for at besøge nogle virkelig smukke steder og paladser. Ud af alle steder vil vi anbefale dig at besøge Umaid Bhawan Palace, Balsamand Lake og Mandore Garden. Byen er ofte blevet beskrevet som den blå by, og lokaliteterne er virkelig maleriske og attraktive. Når du kommer til Rajasthan, skal du notere dette sted og sørge for at blive der for en dag eller to. Din rejse skal være det værd.

7. Bikaner:

Bikaner er også kendt som Camel City og ligger på kanten af ​​den berømte Thar ørken i Rajasthan. Denne by er smuk og har over hundreder af internationale turister hvert år. Her finder du en bred vifte af paladser og forter, og dem du bør besøge er Lalgarh Palace, Sand Dunes, Camel Safari, Camel Breeding Farm og Research Center. Husk også at prøve den lækre Rajasthani thali af Bikaner. Selv om det er rent vegetarisk, er hvert stykke fuld af smag, der vil tilfredsstille dig helt.

Se mere: Arunachal Pradesh turiststeder

8. Basarer af Rajasthan:

Rajasthan er berømt for sine håndværk og keramik. Når du kommer til steder som Bikaner og Jaisalmer, bør du helt sikkert besøge de lokale basarer her. Du vil blive glædeligt overrasket med at se keramik, farverige kunsthåndværk, dukker, marmor statuer og marmor ware. Alle er så smukke og unikke. Og det bedste er, at de fleste af dem er håndlavede. Når du kommer her, skal du sørge for at tage nogle af disse dejlige håndværk til dig selv.

9. Monsoon Palace:

Monsoon Palace ligger på en bakke og er det bedste sted at besøge i løbet af monsonsæsonen. Det tilhørte den kongelige familie Mewar, indtil regeringen tog det i hænderne. Selv om dette sted ikke er meget velholdt, er den gode del, at den er blevet restaureret, og du kan stadig gå og besøge dette sted, når du vil.

Se mere: Steder at besøge i nærheden af ​​Ahmedabad

10. Udaipur Ropeway:

Hvis du er en eventyr elsker, bør du helt sikkert komme til Udaipur Ropeway. Billetter er tilgængelige på rupees 72 for indiske voksne og om rupees 300 for udenlandske voksne. Billetter til børn er også tilgængelige, alt afhængigt af højde og nationalitet. Vær forberedt på at vente, da køerne altid er lange.

11. Ajmer:

Ajmer er et af de mest populære turiststeder i Rajasthan. Ajmer er berømt for Dargah Sharif, helligdommen til Sufi Saint Moinudeen Chisti. Det tiltrækker mennesker fra hele verden uanset religion. Ajmer ligger i livmoderen i Aravalli Range of Mountains, der ligger i Rajasthan. Anasagar søen, som ikke er en naturlig sø, ligger nord for byen Ajmer og tiltrækker turister i stort antal. Nagpathar-området beskytter byen fra den berømte Thar-ørken ... Pushkar-søen i Ajmer er et vigtigt pilgrimssted for hinduerne. Det menes, at en dukkert i Pushkar Lake kan rense synder og helbrede hudsygdomme.

12. Chittorgarh:

Chittorgarh ligger ved bredden af ​​floden Berarch. Det er hjemsted for det største og storslåede fort i Rajasthan, Chittorgarh Fort. Fortet er en levende fortælling om de værdier og mod, der definerede de tapper Rajput-herskere, der hersker over Mewar. En anden værdsat besiddelse af dette sted er Victory of Victory eller Vijay Stambh. Konstrueret med rød sandsten, kan Vijay Stambh også prale af udskæringer af hinduiske guder på sine vægge. Det er et smukt sted, der betegner den stolte historie af stedet.

13. Bundi:

Bundi er beliggende i en afstand af 210 km fra Jaipur og er kendt for sine smukke forter og paladser og træder godt i reservoirer kaldet Baoris. Folk lore har det, at en gammel stamme, der går under navnet Bunda Meena bebodd regionen, og det er sådan, hvordan byen fik sit navn. Få af de vigtige turistmål i Bundi er Taragarh Fort, Bundi Palace, Nawal Sagar, Dabhai Kund og Sukh Mahal. Paladserne prale af udsøgte malerier og tiltrækker et stort fodfald. Malerierne er af stor interesse, da de afspejler virkningen af ​​kinesisk beboelse i denne lille by,

14. Bharatpur:

Bharatpur er kendt for sine mange paladser, templer og haver. Deeg Palace her er berømt for sin arkitektoniske skønhed. Der er flere pools, springvand og planter i Deeg Palace. Keshav Bhawan er en stor attraktion. Det har en ottekantet base og en enkelt storied struktur. Den kunstige tundershower er også en vigtig kilde til interesse. Vandstrålerne skaber den falske monsun og metalbolde på taget giver effekten af ​​en torden.

15. Bhangarh Fort:

Dette er en rigtig god oplevelse for eventyrsøgende og spændingsentusiaster. Beliggende i Alwar, spøgelsesbyen Bhangarh er et af de spøgelses- og rygsøjlekølepladser, du muligvis kan forestille dig, ikke at glemme, et af de steder, der har en stor rapportering om paranormal aktivitet. Dette tiltrækker et stort antal modige turister, der søger edgy sjov. Denne er et af de mest spændende steder at se i Rajasthan.

Disse var nogle af de bedste Rajasthan steder at besøge. Rajasthan er et godt sted at besøge for turister og rejse entusiaster. Hver krog og hjørne af stedet skildrer sin rige kultur og arv. Du skal inkludere dette sted for farver og kultur i dine rejsedagbøger.

Pin
Send
Share
Send