Skønhed og mode

9 Cute Jordbær Nail Art Designs

Pin
Send
Share
Send


Kunst i sin fineste form set i tatoveringer og kropsmalerier har nu også lavet sin vej til neglene. Negle af kvinder og piger hele tiden er en kilde til stolthed og skønhed. Det er simpelthen malet i sort / hvid-farver, men det er elegant, men når det er gjort i forskellige designs og mønstre med et stænk af farver, ser det ud til at det er sjovt, køligt og endog quirky i tråd med de nyeste trends og mode.

Nail art er gået imod tradition for at give anledning til et mere ukonventionelt og ærefrygtindgydende udseende. Det er en dille blandt den yngre generation, hvor hver enkelt ønsker at indarbejde deres egne stilarter og designs. Med talrige nuancer af neglelak og andre værktøjer til sømværktøj til rådighed til det formål kan du nu dekorere disse negle med en række temaer til at gå med hver sæson, fest eller festlighed. Du behøver ikke længere at stole på skønhedssalernes ydelser til at stylere dine negle, da søm kunst kit har gjort det muligt for selv begyndere at prøve deres hænder på dette fantastiske stykke kunstværk.

1. Jordbær Nail Design:

Udført med en rød base og frynset med en mørkegrøn skygge til bladkronen med splotches af gul, ser dette negle design sizzling hot. Tænk det op med en simpel solskin i pulserende nuancer af gul eller ren hvid og dine negle er bundet til at fange alles øjne.

2. Jordbær lækkerier:

Et kunstnerisk kreativt design med alle undtagen ringfinger neglen lavet i fransk manicure stil. Ringfinger neglen er malet med en rød farvebase og hvide polka prikker for at gøre det skiller sig ud, mens langfingeren er pyntet med et farverigt beaded mønster for at give det et særprægt udseende. Dette søde design er faktisk en fornøjelse for både unge piger og kvinder.

Se mere: Nail Art Watermelon Design Billeder

3. Cute Jordbær Design:

Denne negle design er et simpelt, men delikat mønster lavet i overvejende nuancer af hvid og rød med grøn og pink detaljer. Det har en sød sporty look typisk designet til de unge i hjertet.

4. To-tone jordbær Print Design:

Oplev din dag med denne muntre jordbærspik. Udført i nuancer af baby rosa og dyster rød og prydet med lyse grønne blade og sorte polka dots, det har hele essensen af ​​en jordbær fanget i levende farver.

5. Jordbær Design til Short Nails:

Mens man kan lege med sjove og stilfulde designs på lange negle, er der lige så søde og funky nail art prints og designs til rådighed, så de passer til korte negle så godt som denne. Det er smagfuldt designet i en smuk skygge af pink med hvide prikker og en grøn bladkron på bunden af ​​neglene.

Se mere: Palm Tree Nail Art Designs

6. Jordbær Mix:

Dette negle design er dekorativt lavet med et jordbær tema, der er unikt for hver fingerspik. Det er et smukt billede af kunst i sin lykkelige form. De forskellige nuancer af lyserøde sammen med hvide striber og prikker og en mørkegrønne bladbase i en stærkt glaseret tekstur giver neglene et imponerende udseende.

7. Pink Jordbær Nails:

Mens jordbærspåntryk generelt er lavet i traditionelle og farverige nuancer af rødt, ser de dejlige i pink. Denne lækker print tilføjer charme og udstråling til et konventionelt jordbær design.

Se mere: Solsikke Nail Art

8. Jordbær Toe Nail Design:

Neglelak er ikke begrænset til fingernegle alene. De ser lige så sjov og trendy på tå negle også. Dette jordbærdesign udført på big toe-neglen med resten af ​​neglene malet i en smuk skygge af magenta pink gør fødderne så fortryllende som det ville på fingrene.

9. En anden jordbær nail art:

Et typisk jordbær design udført på en gul base med en glans af guld neglelak som en top frakke. Det har et optimistisk look med et sommer tema.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Pin
Send
Share
Send