Skønhed og mode

9 Simple Animal Print Nail Art Designs

Pin
Send
Share
Send


Nail arts er en ny raseri og stil erklæring blandt piger fra berømtheder til pigen ved siden af. Det er på tide, at du giver din regelmæssige neglelak et par touch af levende kreativitet. Bare rolig; du behøver ikke at være en søm kunstner til at genskabe trendy negle kunst design på dine negle. Negle kunst i dyreprinter er blandt de mest trendy søm kunst design, som piger elsker at sport. Disse er lette at genskabe også.

Animal Print Designs for Nails:

I dag giver vi dig de bedste 9 billeder af dyre negle kunst og enkle små tip om, hvordan man genskaber dem. Tag et kig!

1. Enkel sort og hvid leopard print design:

Dette kan være en nem at gøre negle kunst på farten. Så simpelt og godt at se på det i det mindste vil du helt sikkert gerne prøve det mindst en gang, selvom du ikke er for meget til nagelkunst. Dette kan let genskabes ved hjælp af kun 1 tandstikker og sort / hvid neglelak. Du kan også bruge andre farver til basen. Det er dog bedst at bruge en lys farve til basen og en mørk farve til prikkerne. Prøv det!

2. Glitter Leopard Print Nail Art:

Prøv denne neglelak i glitterbaseret maling, og brug dine doteringsværktøjer eller tandpicks til duos funky look leopard prints. Opret ikke-fælles cirkler med dig tandstikker i brun eller sort og udfyld centrum med aqua-blå farve.

Se mere: Hello Kitty Nail Art Designs

3. Abstrakt Zebra Print Nail Design:

Du kan genskabe det samme design ved at bruge 2 farver til basen. Hvid og orange. Brug en svamp til luftbørsteffekten af ​​basisfarverne. Endelig kan du bruge en negle kunst børste til at tegne træ gren former fra begge sider slæbt i midten til zebra mønster. En fantastisk ide til en negle kunst!

4. Sjove dyresigter Nail Art Design:

Hvis du har gode hænder ved maleri, så kan du prøve at lave dette sjovt nagel kunstdesign med akrylfarver eller neglelak i forskellige farver.

5. Simple Zebra Nail Design:

Dette er en blanding af zebra og lille leopard print negle design. Prøv dette design ved hjælp af din nail art brush og tandpicks. Dette er et meget iøjnefaldende neglelak. Du skal prøve denne ene ud!

Se mere: Spider Nail Art Design

6. Giraf Face Nail Art Design:

Prøv et sødt giraff design og blæse alles sind. Det er ikke så svært, hvis du har dine dotningsværktøjer, tandstikker og negle kunst børste. Du kan bruge akrylmaling til tegning af designet.

7. Leopard og Zebra Tri Color Mix og Match Nail Design:

Prøv dette fantastiske og kølige negle kunst design ved hjælp af 3 farver til basen. Giv disse zebra mønstre ved hjælp af sort polsk og din negle kunst pensel. Til leopardtrykket kan du bruge den tunge ende af et tandstikker. Prøve det!

8. Easy Panda Bear Animal Print Design:

Denne form for en sød og sød panda bjørn design kan nemt genskabes ved hjælp af dig dotering værktøjer og / eller tandstikker stump ende. Derudover tilføjes nogle buer i toppen af ​​en panda for at konvertere den til en kvindelig panda bjørn. Det er sødt og simpelt. Prøv det i dag!

Se mere: Zebra Stripe Nail Designs

9. Cute Faced Animal Nail Art Design:

Du kan nemt genskabe dette dyreprint negle kunst design, hvis du har en god hånd til maling og tegning. Giv forskellige former til dine negle som panda bjørn, bamse, kat ansigter, kanin kanin ansigter, caterpillar ansigter, frøer, sommerfugle, giraf, sommerfugle osv.

Kan du lide denne søde kompilering af søm kunstdesigner? Hvilke vil du prøve? Forlad os din feedback.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: ANIMAL PRINT NAIL ART #1. NO TOOLS REQUIRED EASY NAILS DESIGN TUTORIAL FOR BEGINNERS AT HOME DIY (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send